Bíróság – A PCR teszt megbízhatatlan

A Portugál Fellebbviteli Bíróság megbízhatatlannak találja a PCR-vizsgálatokat.

Régóta kétségek merülnek fel a PCR-vizsgálatokkal kapcsolatban, amelyek Christian Drosten német virológus publikációjára vezethetők vissza, és amelyet a WHO magánszövetség szorgalmazott. Elsősorban azért, mert a teszt eredményeit a karanténtól a lezárásig tartó hivatalos döntésekhez használják.

A bíróság ítélete itt olvasható. A nyelvtudás hiánya miatt itt az ítélet bemutatására és értelmezésére hivatkozunk:

A jelenleg rendelkezésre álló tudományos bizonyítékok alapján ez a teszt [RT-PCR teszt] önmagában nem képes biztosan meghatározni, hogy a pozitivitás valóban megfelel-e a SARS-CoV-2 vírus fertőzésének, több okból is, amelyek közül kettő a legfontosabb: a teszt megbízhatósága az alkalmazott ciklusok számától függ; a teszt megbízhatósága a jelenlévő vírusterheléstől függ.

A bíróság arra a következtetésre jutott, hogy „ha egy személy pozitívan tesztel PCR-rel, és ha 35 vagy annál magasabb ciklust alkalmaznak (amint azt a a legtöbb laboratórium Európában és az Egyesült Államokban), annak valószínűsége, hogy ez a személy fertőzött kevesebb mint 3%, és valószínűsége, hogy az eredmény hamis pozitív lesz 97% vagy több. (Correlation Between 3790 Quantitative Polymerase Chain Reaction–Positives Samples…)

A bíróság továbbá kijelenti, hogy minden diagnosztikai vizsgálatot a betegség tényleges valószínűségének összefüggésében kell értelmezni, a vizsgálat elvégzését megelőzően értékelték, és kifejezi azon véleményét, hogy „A jelenlegi epidemiológiai helyzetben növekszik annak a valószínűsége, hogy a Covid-19 tesztek hamis pozitív eredményeket adnak, és jelentős következményekkel jár az egyénekre, az egészségügyi rendszerre és a társadalomra nézve.” (False-positive COVID-19 results: hidden problems and costs)

A teszt megbízhatatlanságán kívül a bíróság hivatkozott arra is, hogy az orvosi diagnózis hiánya miatt sem alkalmas önmagában egy teszt a pozitív eredmény kimondására. Az orvosi diagnózis olyan orvosi cselekmény, amelynek elvégzésére csak az orvos jogosult, és amelyért az orvos kizárólag és teljes mértékben felelős. Senki másnak vagy intézménynek, beleértve bármely kormányzati szervet vagy bíróságot, nincs ilyen jogköre. Hogy valakit betegnek vagy veszélyesnek nyilvánítsanak, csak orvos tudja megtenni. Rendelet vagy törvény senkit sem nyilváníthat betegnek vagy egészségre veszélyesnek, még a laboratóriumi vizsgálat eredményének automatikus, adminisztratív következményeként sem, típustól függetlenül.

Forrás: tkp.at és corodoc.de

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.