Dr. Sucharit Bhakdi sokadszorra figyelmeztet

Dr. Sucharit Bhakdi thai-német mikrobiológus figyelmeztet, hogy a COVID hisztéria hazugságon alapul és, hogy a vakcinák úgy vannak beállítva hogy globális katasztrófákat okozhatnak.

 

Összefoglalva, mivel az interjú angol nyelvű, Dr. Bhakdi először azt magyarázza, hogy a hírhedt PCR teszttel visszaéltek, a tudománytalan félelem kiváltására.

Ezután elmagyarázza, hogy az mRNS oltások mit fognak tenni az emberi testtel, olyan példákkal szemléltetve, amelyeket bárki megért. Az egyéb aggodalmak mellett masszív véralvadás várható, valamint káros immunrendszer válaszok, melyek elpusztítják az emberi testet.

A COVID-19 elleni vakcinázást követően a szervezet harcolni fog saját sejtjeivel.

Sucharit Bhakdi (született Sucharit Punyaratabandhu, 1946. november 1., Washington, DC) nyugalmazott thai-német mikrobiológus . 2020-ban Bhakdi a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos gondolatok kiemelkedő képviselőjévé vált, amelyek ellentétesek voltak a tudományos konszenzussal.
Professzor volt a Mainzi Egyetemen , ahol 1991 és 2012 között az Orvosi Mikrobiológiai és Higiéniai Intézet vezetője volt.
Szakmai díjak
1979 Preis der Justus-Liebig-Universität Gießen
1980 Konstanzer Medizinischer Förderpreis
1987 Preis der Deutschen Gesellschaft für Hygiene und Mikrobiologie
1988 Dr.-Friedrich-Sasse-Preis
1989 Ludwig-Schunk-Preis für Humanmedizin
1989 Robert-Koch-Förderpreis, Clausthal-Zellerfeld
1991. évi Gay-Lussac Humboldt-díj
2001 Aronson-díj a „wegweisende Arbeiten auf dem Gebiet des Komplementsystems und bakterieller Toxine” tr. “úttörő munka a komplementrendszer és a bakteriális toxinok területén”
2005. évi HW Hauss-díj
2005 Verdienstorden des Landes Rheinland-Pfalz
2009. évi Rudolf-Schönheimer-érem a Deutschen Gesellschaft für Arterioskleroseforschung-tól

Megrendelhető az info.tamasidr(@)gmail.com email címen!

Forrás: Orvosok a Tisztánlátásért

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.