Joachim Kuhs beszéde az EU-Parlamentben

Senki ne higgye, hogy a politikusok nincsenek tisztában az oltás veszélyességével és az eddig okozott oltási károsodásokkal.

 

A német AfD párt tagja megpróbál tenni értünk, ezt a beszédet mondta az EU-Parlamentben:
“Nagyon köszönöm elnök úr, megbízott asszony, hölgyeim és uraim! A kolléga Montserrat asszony érdeme, hogy ez a fontos téma ma napirenden van. Köszönet érte. Már sok helyes dolog elhangzott az kovid-oltás fejlesztésének, vásárlásának és szétosztásának témakörében, de az oltás részben rettenetes következményeiről szóló kérdések eddig figyelmen kívül lettek hagyva. Ehhez szeretnék valamit mondani.

Tudták önök, hogy ebben az évben több ember meghalt a COVID-oltások következtében, mint az utóbbi 20 évben az összes többi oltás következtében? És mi a helyzet a számtalan további, részben súlyos oltási károsodásokkal? Miért hallunk ennyire keveset erről? Valami titkolva van itt?

Amikor néhány éve a sertésinfluenza elleni oltás negatív hatásokat mutatott, gyorsan kivonták a forgalomból. Még ma is ezrek, mindenekelőtt fiatal emberek szenvednek ennek az oltásnak a következményeitől. Ismerek egy fiatal embert, aki annak idején be lett oltva és ma narkolepsziában szenved. Ő befejezte a tanulmányait és szívesen dolgozna. De a hirtelen elalvás veszélyének állandó fennállása miatt nem szabad jogosítványt csinálnia. És munkát sem talál. Sajnos a betegségét nem ismerik el oltási károsodásként. Az oltóanyag gyártója fel lett mentve az oltási károk miatti felelősségvállalás alól.

Nyilvánvalóan ma ugyanez történik. De az erősen növekvő oltási károsodások ellenére, amikről mint mondtam nem hallunk semmit vagy alig valamit, mégis tovább oltanak, mintha nem létezne a holnap. Miért nem vonják ki az oltóanyagokat a forgalomból, mint a sertésinfluenza idején? És ki felel tulajdonképpen ezekért a növekvő számú, nyilvánvalóvá váló oltási károkért?
Kedves bizottság! Álljanak le végre ezekkel az oltásokkal és fejezzék be ezt a kísérletet az embereken! Kérem, esedezve kérem önöket, tisztázzák a felelősség kérdését! A sok károsodott oltott meg fogja ezt köszönni önöknek.”

Biró Éva