A kormány úgy hazudik neked, hogy az az életedbe kerülhet

Korábbi Pfizer-alelnök: A kormány úgy hazudik neked, hogy az az életedbe kerülhet – Mire megy ki a “vakcinázás” és a “vakcina-útlevél”?

A kormány úgy hazudik neked, hogy az az életedbe kerülhet | ClimeNews

Pár nappal korábban a családpárti, keresztény LifeSite nevű amerikai hírportál nagyinterjút közölt Dr. Michael Yeadon kutatóval, a Pfizer korábbi tudományos alelnökével, aki rettenetes jövőképet rajzolt a jelenleg zajló vakcinázási kampány mögött meghúzódó titkos szándékokról. Az írás az egyik legjelentősebb, amely a koronavírus világ-mizéria kirobbanása óta megjelent: hiteles, közérthető és eligazító erejű. Alább teljes terjedelmében közzétesszük.

’Nézz ki az ablakon, és gondolkodj el: „miért hazudik nekem a kormányom ilyen alapvető dologról?” Mert szerintem a válasz az, hogy ezzel a módszerrel meg fognak ölni. Meg fognak ölni téged és a családodat.’
2021. április 7. (LifeSiteNews) – Dr. Michael Yeadon, a Pfizer korábbi alelnöke valamint az Allergiás és Légzőszervi részleg tudományos vezetője, aki új gyógyszerek kifejlesztését eredményező kutatások vezetésével 32 évet töltött az iparban, és területének „legmagasabb kutatói besorolásával” vonult nyugállományba a gyógyszeróriástól, nyilatkozott a LifeSiteNews-nak.
Kitért a kormányok „bizonyíthatóan hamis” propagandájára a COVID-19 ügyében, ideértve a veszélyes változatok „hazugságát”, a „vakcinázási útlevelek”-ben rejlő totális diktatúra veszélyét és annak a komoly lehetőségét, hogy egy olyan „összeesküvéssel” van dolgunk, amely olyasmit eredményezhet, ami a XX. századi háborúkban és mészárlásokban megtapasztalt vérengzéseket messze fölülmúlhatja.

Fő szempontjai a következők voltak:
1. „Nincs esély” arra, hogy a COVID-19 jelenlegi változatai átjussanak az immunrendszeren. Ez „egyszerűen hazugság”.
2. Mégis, a kormányok világszerte ismételgetik ezt a hazugságot, jelezve, hogy nemcsak egy „konvergens opportunizmusnak”, hanem egy „összeesküvésnek” vagyunk a tanúi. Mindeközben a média és a Big Tech közösségi média elkötelezettjei ugyanazon propagandának és az igazság cenzúrásának.
3. A gyógyszergyárak már megkezdték a „változatok” szükségtelen „feltöltő” („emlékeztető”) vakcináinak kifejlesztését. A társaságok milliárd fiola gyártását tervezik a jelenleg zajló, kísérleti COVID-19 „vakcinázáson” túl.
4. Az olyan hatóságok, mint az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala és az Európai Gyógyszerügynökség, bejelentették, hogy mivel ezek a „feltöltő” vakcinák annyira hasonlóak lesznek a korábbi injekciókhoz, amelyeket sürgősségi felhasználásra engedélyeztek, a gyógyszercégek már nem kötelesek „klinikai biztonsági vizsgálatokat végezi.”
5. Ez tehát gyakorlatilag azt jelenti, hogy az ismételt és kikényszerített mRNS-vakcinák megtervezése és megvalósítása „egy gyógyszergyár számítógép képernyőjéről emberek százmillióinak karjaiba kerül, [beinjektálva] valamilyen felesleges genetikai szekvenciát, amelyre semmi szükség nincs, sem indokolás.”
6. Miért csinálják ezt? Mivel semmilyen jószándékú ok nem látható, a vakcina-útlevelek használata és a „banki visszaállítás” együttesen egy olyan totalitarizmust eredményezhetnek, amilyet a világ még sohasem látott. Felidézve Sztálin, Mao és Hitler gonoszságát, a „tömeges népességcsökkentés” a logikus végkifejlet.
7. Az a tény, hogy mindez egyáltalán igaz lehet, azt jelenti, hogy mindenkinek „mint őrültnek kell küzdenie azért, hogy a rendszer soha ne alakuljon ki”.

Dr. Yeadon csak egy “unalmas srácként” emlékezik önmagára, aki azért ment “egy nagy gyógyszergyárba dolgozni , mert hallgatta a fő országos rádióadásokat és olvasta a széles lapú újságokat.”

Folytatva azt mondta: „De az elmúlt évben rájöttem, hogy kormányom és tanácsadói a brit embereket szembe hazudják mindabban, aminek köze van ehhez a koronavírushoz. Abszolút mindenben. Tévedés a tünetmentes fertőzés ötlete, miként az is, hogy nincsenek tüneteid, de vírushordozó vagy. Hogy a lezárások működnek, hogy a maszkoknak védőértéke van számodra, vagy valaki más számára, és hogy a változatok félelmetes dolgok és, hogy le kell zárnunk a nemzetközi határokat arra az esetre, ha néhány ilyen csúnya külföldi változat bekerülne az országba.”
„Vagy – mellesleg –, hogy a jelenlegi génalapú vakcinák listájának csúcsán, amelyeket csodával határos módon készítettünk el, lesz néhány „feltöltő ”vakcina az immunrendszert kijátszó változatok kezelésére.”
„Mindaz, amit elmondtam neked, ezeknek minden egyes eleme bizonyíthatóan hamis. De az egész nemzeti politikánk arra épül, hogy mindezek nagyjából igazak, pedig valamennyi tévedés.”

„Összeesküvés”, nem csupán „konvergens opportunizmus”

„De amit szeretnék csinálni, az az, hogy az immunrendszer kijátszásáról beszéljek, mert úgy gondolom, hogy valószínűleg ez lesz a végjátéka ennek az egész eseménynek, ami szerintem valószínűleg egy összeesküvés. Tavaly azt hittem, hogy egy úgynevezett „konvergens opportunizmus”-ról van szó, vagyis megannyi, különböző érdekelt csoportnak sikerült egy káoszban lévő világra lecsapnia, és elérnie, hogy az egy adott irányba haladjon. Látni véltem, hogy ezek összekapcsolódnak, de mégis azt mondtam, hogy ez csak konvergencia.”

„(Ma) úgy gondolom, hogy ez naivitás. Számomra kétségtelen, hogy igen jelentős erőcsoportok szerte a világon vagy eltervezték, hogy a következő világjárványt a maguk javára használják, vagy létrehozták a világjárványt. E két dolog valamelyike igaz, mert annak bizonyítéka, hogy ez igaz, abból áll, hogy kormányok tucatjai és tucatjai mind ugyanazt a hazugságot mondják, és ugyanazokat a hatástalan dolgokat teszik, amelyek bizonyíthatóan életekbe kerülnek.”

„És ugyanazt a forgatókönyvet vázolják fel: ’Nem akarjuk, hogy ezek a bosszantó kullancsok miatt aggódj, ezek miatt a változatok miatt’ – amelyeket én mellesleg „azonoskák”-nak hívok, hiszen majdnem azonosak – de mindannyian ezt mondják, és mindannyian azt mondják, hogy ’ne aggódj, lesznek „feltöltő” vakcinák, amelyek megbirkóznak az immunrendszer potenciális kijátszóival’. Mindnyájan ezt mondják, holott ez nyilvánvaló ostobaság.”

Lehetséges végjáték: vakcinázási „útlevelek” költési juttatásokhoz kötve, alapos ellenőrzés

„Azt hiszem, a végjáték az lesz, hogy ’mindenki kap egy vakcinát’… A bolygón mindenki azon kapja magát, hogy rábeszélték, hízelgéssel rávették, a nem eléggé tájékozottakat befűzték, hogy hagyja magát megdöfni.

„Amikor ezzel meglesznek, a bolygón minden egyes személynek neve vagy egyedi digitális azonosítója és egészségi állapotának egy jelzője lesz, amely „vakcinázott ”vagy sem… és aki rendelkezik ezzel, az egyfajta, központilag működtethető, mindenhol alkalmazható adatbázissal, hogy kiváltságokat biztosítson: átlépheted ezt a küszöböt, vagy lebonyolíthatja ezt a tranzakciót, vagy nem attól függően, hogy az emberiség ezen egyetlen adatbázisának kezelői hogyan határoznak. És azt hiszem, erre megy ki az egész, mert ha egyszer megkaptad (a vakcinát – ford. megj.), játékszerekké válunk, és a világ olyanná válhat, amilyennek az adatbázis vezérlői akarják.”

“Például azt tapasztalhatja, hogy egy banki visszaállítás után, csak olyan egy alkalmazás (applikáció) használatával költekezhet, amely tulajdonképpen táplálja ezt az [adatbázist], személyazonosító számodat, nevedet [és] egészségi állapotod jelzőjét.”

„És igen, kétségtelenül egy országhatár átlépése a legkézenfekvőbb felhasználása ezeknek az vakcina-útleveleknek, ahogy hívják, de már hallottam róluk olyan beszédet, hogy ezekre szükség lehet, hogy bejuthass nyilvános terekbe, zárt nyilvános terekbe. Arra számítok, hogy ha akarják, akkor a jövőben nem hagyhatnád el házadat a megfelelő az alkalmazásban rögzített privilégium nélkül.”

„De még ha nem is ez az oltási kampány igazi [szándéka], nem számít, de az a tény, hogy mindez egyáltalán igaz lehet, azt jelenti, hogy mindenkinek mint őrültnek kell küzdenie azért, hogy a rendszer [vakcina-útlevél] soha ne alakuljon ki.

„Itt van egy példa arra, hogy [ilyen rendszerrel] mire vehetnek rá, és szerintem ezt akarják az [emberekre] rákényszeríteni.”

„Kitalálhatnál egy történetet, amely egy vírusról és annak variációiról, annak időbeli változatairól szól. Kitalálhatnád ezt a történetet, és gondoskodnál róla, hogy beágyazd a rabul ejtő médiába, gondoskodnál arról, hogy senki se tudjon ellentmondani alternatív forrásokra hivatkozva, és az emberek már ismerik is ezt a történetet, azt, hogy ez a vírus mutál, amit meg is tesz, és hogy ez termel változatokat, ami igaz [is], amelyek kijátszhatják az immunrendszert, és ez egy hazugság.”

„De ennek ellenére azt fogjuk Neked mondani, hogy ez igaz, majd amikor azt mondjuk, hogy igaz, és azt mondjuk, hogy ’de megvan a kúra, itt van egy feltöltő oltás’, akkor üzenetet kapsz , ezen az egyetlen globális, ezen az egyetlen azonosítón alapuló rendszeren: „Bing!”, felugrik, és azt mondja: ’Dr. Yeadon, ideje a feltöltő vakcinának. És mellesleg’ azt fogja mondani, hogy ’a meglévő immun-privilégiumai még négy hétig érvényesek. De ha ez idő alatt nem kapja meg a feltöltő vakcinát, akkor sajnos hátrányosan „kívülálló ember” lesz, és ugye nem akarja ezt?’ Szóval, ez így fog működni, és az emberek felkerekednek, és megkapják a feltöltő vakcinát.. ”

A kormány hazudik, a Big Pharma halad, az egészségügyi hatóságok elállnak az útból, és lehetséges a „tömeges népességcsökkentés”

„De át fogjuk rágni magunkat ezen, Patrick (a cikk írója – ford. megj.) mert képesített vagyok ezeknek a dolgoknak az értelmezésére. Nem tudom, miről beszél Vanden Bossche. Egyáltalán nem volt arra lehetőség, hogy az eddig ismert összes változat – körülbelül 4000-ről tudunk – bármelyike ki tudja játszani az immunrendszert [azaz veszélyesebbé váljék].”

„Ennek ellenére a politikusok és az egészségügyi tanácsadók [rengeteg kormány számára] azt mondják, hogy igen. Hazudnak. Nos, miért tennéd ezt?”

„Itt van a másik dolog, ezzel egyidejűleg a gyógyszergyárak azt mondták, közülük többen, meglehetősen könnyű lesz a génalapú vakcináink kiigazítása, gyorsítva kifejlesztjük azokat, és segíthetünk Neked.”

„És itt van az igazán félelmetes rész, a globális gyógyszerhatóságok, mint az [Amerikai Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala], az FDA, a japán gyógyszerügynökség, az Európai Gyógyszerügynökség, összeültek és bejelentették … mivel a „feltöltő” vakcinák annyira hasonlítanak azokra, amelyeket sürgősségi felhasználásra már engedélyeztünk, nem fogjuk megkövetelni a gyógyszergyáraktól, hogy végezzenek (ezekkel is – ford. megj.) klinikai biztonsági vizsgálatokat.”

„Tehát egyrészt megvannak a kormányok és tanácsadóik, akik azt hazudják neked, hogy a változatok eléggé különböznek a jelenlegi vírustól ahhoz, hogy még ha akár természetes úton, akár vakcinázás révén immunissá is váltál, kockázati tényező légy, és ezért el kell jönnöd, és fel kell venned ezt a „feltöltő” vakcinát. Tehát, úgy gondolom, hogy egyik állítás sem igaz. Akkor, miért gyártja a gyógyszergyár a „feltöltő” oltásokat? És amikor a hatóságok elálltak az útjukból – és ha Yeadonnak igaza van, és biztos vagyok benne, ha ezt mondom, vagy nem mondanám –, akkor egy gyógyszergyár számítógép képernyőjéről emberek százmillióinak karjaiba kerül, [beinjektálva] valamilyen felesleges genetikai szekvencia, amelyre semmi szükség nincs, sem indokolás.

„És ha olyan jellemzőt akarnál bevezetni, amely ártalmas lehet, vagy akár halálos is lehet, és amelyiket finom hangolással be lehet állítani, hogy – mondjuk – ’tegyünk bele egy olyan gént, amely kilenc hónap alatt májkárosodást okoz’, vagy a veséid meghibásodnak, de csak akkor, ha ilyen és ilyen organizmussal találkozol [ez teljességgel lehetséges lenne]. A biotechnológia őszintén szólva korlátlan módszereket kínál az emberek milliárdjainak megbetegítésére vagy megölésére.

„És mivel nem találok jószándékú magyarázatot ezen lépések egyikére sem: változatok, „feltöltő” vakcinák, kiiktatott hatósági vizsgálatok … nem csak az, hogy nem jut eszembe jószándékú magyarázat, a leírt lépések és a leírt forgatókönyv, és ennek a hamis problémának az óhatatlan megoldása lehetővé teszi az imént leírtakat: ismeretlen és felesleges génszekvenciákat ok nélkül potenciálisan milliárd ember karjába fecskendezünk.”

„Nagyon aggódom … ezt az utat a tömeges népességcsökkentésre fogják használni, mert nem tudok elképzelni jószándékú magyarázatot.”

„Teljességgel lehetetlen”, hogy a változatok kijátsszák az immunrendszert, „ez egy hazugság”

„Ha láttatni tudom, hogy az egyik legfontosabb dologról a kormányok szerte a világon hazudnak az embereknek, akkor higgyél az én 32 évnyi tapasztalatomra épülő véleményemnek, amely azt állítja, hogy a legtöbb eleme, ha nem az egész, egy hazugság.”

„A legeltérőbb változat csak 0,3%-kal különbözik az eredeti vírus-leírástól, amelyet e-mailben küldtek Wuhanból, 2020 januárjában. Eddig 0,3%-nyi az a változat, amely attól leginkább különbözik az egész bolygón. Másként mondva “az összes változat nem kevesebb, mint 99,7%-ban azonos egymással.”

„Most gondolhatnád,’ hm, 0,3%, elég ez [kijátszani az immunrendszert és egyre veszélyesebbé válni]?’ A válaszom nem. Erről nem is érdemes beszélni.”

„Az emberi immunrendszer egy csoda. Azt csinálja, hogy amikor egy ilyen új kórokozóval találkozik, professzionális sejtjei vannak, professzionális antigén-bemutató sejteknek nevezik őket – ezek olyan durva kemény dolgok, amelyek nem engednek a vírusoknak. És az a feladatuk, hogy megragadják az idegen dolgokat a környezetükben, és széttépjék őket [a sejten belül]. Tényleg feldarabolják őket több száz darabra. Aztán ezeket a darabokat a sejt felszínén bemutatják az immunrendszer más részeinek, és meglepő módon, mert a gazdagság, amellyel Isten és a természet ellátott, sokoldalúan képes felismerni idegen dolgokat, és végül a szervezeted 15-20 különböző konkrét kiinduló pontból feltérképezi ezt a vírust. Epitópoknak hívják őket, s alapvetően olyanok, mint kis fényképek a vírus részleteiről. Ezt csinálják. És ezt nevezzük repertoárnak, az immun repertoárod olyan, mint 20 különböző pontos fénykép, nagyítással, a vírus különböző darabjairól.”

„Most, ha a vírus egy apró darabja megváltozik, mint az a 0,3%-a, amit említettem, ha újra megfertőz ez a változat, akkor a szakosodott sejtek széttépik azt a vírust, illetve ártalmatlanná teszik, bemutatják, és íme a legtöbb darab, amit már látott és felismert, jelen van a változatban.”

Abszolút semmi esély arra, hogy az összeset ne ismerjék fel, mert ez kellene ahhoz, hogy kijátszhassák az immunrendszeredet. Új kórokozónak kell tűnnie. Eléggé eltérőnek kell lennie, hogy amikor feldarabolják a szakmai ellenőrző sejtek, akkor ne találjanak többnyire ugyanolyan dolgokat, mint amilyeneket korábban láttak. És ez abszurd módon képtelenség, ha a változás csak 0,3%-nyi, így 99,7% [azonos].”

„Ellenőrizheted ezt, ha megnézed egy Alison Tarke nevű személy munkáit. Ott van még Shane Crotty, és az összes többi társszerző.”

„És őket megelőzően, a több alapú (multi-locus) immunitásról kialakított saját elméleti okfejtésemből adódóan, amit én most csak körülbelül próbáltam leírni, hogy mi is történik valójában … Ha az [immunrendszerednek] bemutatott valami, amely akár csak felét tartalmazza azoknak a hasonló daraboknak, akkor nem fordulhat elő, hogy a szervezeted azt mondja, “ez egy új kórokozó.”

Tehát az a gondolat, hogy 0,3%-nak akár esélye is lehet az immunrendszer kijátszására, az egy hazugság. Még [csak] véleménykülönbségnek sem lehet nevezni.”

„Nem gondolom, hogy 3% elég lenne. Ez 10-szer több változat, mint amennyi 16 hónap alatt adódott[ezzel a vírussal]. Nem hiszem, hogy akár a 30%-os eltérés is elég lenne. Szóval, azt mondom, hogy 100-szor több változat, mint ami tulajdonképpen bekövetkezett, még mindig egy nagy fogadásra késztetne az emberi immunrendszerre, amit nem lehet azzal becsapni, hogy ezek új kórokozók volnának.”

„Ezt már több immunológus professzorral is átbeszéltem, és egyetértettek velem. Ez annyira természetes, hogy szinte úgy néztek rám: ’Miért kérdezed ezt tőlem?’”

„Tehát, úgy gondolom – amint már mondtam –, hogy a kormányok és tanácsadóik sok országban hazudnak a vírus-változatokról. Ez egy borzasztó dolog! Utána kellene járnod. Az olvasóidnak meg kellene vizsgálniuk. Ha ez igaz, nem gondolod, hogy ez rémisztő?! Az volt, amikor erre rájöttem.”

„Tehát hazudnak a változatokról, és természetesen, mivel [a változatok] nem igazán különböznek, nincs szükséged “emlékeztető” vakcinára. Akkor máris felállhatna a hátadon a szőr, mert már most készítik őket!

„Több milliárd fiolát készítenek belőle. És az év végéig elérhetőek lesznek.”

„És azt hiszem, először azt kérik emberektől, hogy kerüljenek be az egész világ egységes vakcina-útlevél adatbázisába, aztán jönnek az „feltöltő” vakcinák, és ha a dolog egy kicsit tovább tart, akkor éppenséggel egy kicsit tovább fog tartani.”

„De ez nem fog menni. Nem fog menni, amíg elég ember lesz, aki azt mondja: “Ti csalók vagytok, mi visszavesszük a szabadságunkat, állítsátok tehát le magatokat.”

„Mert az egy ember szava pusztába kiáltott szó marad, ha az összes többi akadémikus nem vesz róla tudomást, és akkor lehet, hogy csak egy héttel később, mint ha nem mondtam volna semmit, de mégis csúszunk tovább le a pokolba.”

„Szóval ezért félek.”

„A vírus-változatok nem mások. Én azonoskák-nak hívom őket. Nem különböznek. Így hát nincs szükség emlékeztető vakcinákra, kerüljük el nagy ívben azokat.”

„Miért hazudik nekem a kormányom? Mert meg fognak ölni.”

„[És ha felismered, hogy kormányaink benne vannak egy nagy ellenőrizhető hazugságban], ne érd be azzal, hogy kikapcsolod a számítógépet, és elmész vacsorázni. Állj meg! Nézz ki az ablakon, és gondolkodj el: ’miért hazudik nekem a kormányom ilyen alapvető dologról?’ Mert szerintem a válasz az, hogy ezzel a módszerrel meg fognak ölni. Meg fognak ölni téged és a családodat.

„Az eugenikusok megszerezték a hatalom mozgatórugóit, és ez egy igazán művészi módja annak, hogy rávegyenek: állj be a sorba azért, hogy olyan meghatározatlan dolgokat kapj, amelyek kárt okoznak neked. Fogalmam sincs, hogy az mi lesz valójában, de biztosan nem vakcina lesz, mert arra nincs szükséged. És nem fog megölni a tű hegyén, mert azt észrevennéd.”

„Lehet, hogy lesz valami, ami egy normális betegségre hasonlít, más-más időpontban lesz a vakcina és az kóresemény, és hihetően tagadható lesz, mert abban a pillanatban lesz valami más dolog a világon, aminek összefüggésében a halálod, vagy a gyermekeidé normálisnak fog tűnni.”

„Ezt tenném, ha meg akarnék szabadulni a világ népességének 90-95%-tól. És azt hiszem, ezt csinálják.”

„Most nem tudom [biztosan], hogy arra fogják-e használni [a rendszert], hogy megöljenek, de el sem tudok képzelni egyetlen jószándékú okot sem, és ezzel a hatalommal minden bizonnyal árthatnak Neked, vagy irányíthatnak, ezért kell tiltakozni [és minden erőnkkel].”

Az emberek nem tudják felfogni a gonoszság ilyen mértékét, de a szovjetek, Hitler, Mao megmutatják annak lehetőségét

„Teljesen világossá vált számomra, még akkor is, ha intelligens emberekkel, barátokkal, ismerősökkel beszélek… és felfogják, hogy valami fontosat mondok nekik, de eljutnak arra a pontra, hogy amikor azt mondom nekik „a kormány úgy hazudik neked, hogy az az életedbe és a gyermekeid életébe kerülhet”, ezzel nem tudnak mit kezdeni. És azt hiszem, talán 10%-uk megérti, amit mondtam, de 90% nem érti, mert túl nehéz. És az én gondom az, hogy vesztésre állunk, mert az emberek számba sem veszik azt a lehetőséget, hogy bárki is ilyen gonosz lenne…”

„De emlékeztetlek arra, hogy mi történt Oroszországban a 20. században, mi történt 1933 és 1945 között, arra, ami Dél-Kelet Ázsiában a háború utáni korszak egyik legszörnyűbb időszakában, és ami Kínában történt Mao idején, és így tovább.”

„Csak két-három generációra kell visszanézni. Körülöttünk tele vagyunk olyan emberekkel, akik ugyanolyan rosszak, mint azok, akik ezt művelték. Körülöttünk vannak. Szóval, azt mondom a népeknek, hogy az egyetlen dolog, amitől ez a mai történés kirívó, az a mérete.”

„De valójában ez valószínűleg kevésbé véres, kevésbé személyes, nem igaz? Azoknak, akik ezt irányítják… sokkal könnyebb dolguk lesz. Nem kell senkit agyonlőniük. Nem kell agyonverni valakit egy baseball ütővel, vagy lefagyasztani, éheztetni őket, addig dolgoztatni őket, amíg meg nem halnak. Mindezek a dolgok két-három generációval ezelőtt történtek, és a nagyszüleink vagy dédszüleink ennek vagy áldozatai voltak, vagy részesei, vagy akár csak tanúi a tengerentúlról. Ilyen közel vagyunk.”

„És én azt mondom, hogy néhány ilyen mozgás ismét történik, de most a molekuláris biológiát használják.”

„És az emberek, akik ebben részt vesznek, gondolom, valószínűleg azt mondják: ’Én csak a parancsot teljesítettem’, amit korábban is hallottunk.”

„De tudom, mert sok emberrel beszéltem, és néhányan azt mondták: ’Nem akarom elhinni, hogy igazad van, ezért nem törődöm vele, mert ha ez igaz, nem tudom kezelni.’ És azt hiszem… mindössze azt kell tennünk, hogy találunk egy jó okot, hogy elmondjuk az embereknek: ’Ne vegye be a vakcinát, kivéve, ha fennáll annak kockázata, hogy belehal a vírusba!’ Ez nekem elég jó hozzáállásnak tűnik!”

Egy megoldás felé – ‘Szükségünk van Istenre’

Tudós vagyok, és elmondhatom, hogy ha nem tudósokkal beszélünk, és a tudományt eszközként használjuk, akkor az nem fog működni. Bukás lesz.

„Tehát szükségünk van filozófusokra, emberekre, akik értik a logika, a vallás világát. Valami ilyesmivel, [nekik] kell megbirkózniuk, és olyan nyelven kell beszélni, amit az emberek megértenek. Mert ha a tudósokra hagyjuk, az olyan emberekre, mint én, még ha jó szándékú is vagyok, a legtöbb ember szemében én vagyok a legfurcsább idegen. Nem fogják elhinni, hogy a kormány hazudni fog nekik, nem hiszik el, hogy a kormány valaha is bármi olyat is tenne, ami árthat nekik, de igen, képesek rá [ezeket megtenni].”

Végül, egy e-mailben érkezett Dr. Yeadon zárszava, „Én legújabban azt a szokást vettem fel, hogy így írom alá leveleimet: „Ments meg minket, Istenünk”, mert azt hiszem, szükségünk van Istenre, most inkább, mint bármikor a második világháború óta.”

Fordította: Patrubány Miklós és Vajta Dénes
Forrás: LifeSiteNews.com – By Patrick Delaney; Wed Apr 7, 2021 – 8:47 am EST
Képünkön: Dr. Mike Yeadon (Arshad Ebrahim / YouTube)
——————————————————————-
Írd alá: Mondj NEM-et a lopakodó SARS-COV-2 kényszeroltásra !
MVSZ Sajtószolgálat
10804/210410