Joachim Kuhs beszéde az EU-Parlamentben

Senki ne higgye, hogy a politikusok nincsenek tisztában az oltás veszélyességével és az eddig okozott oltási károsodásokkal.

 

A német AfD párt tagja megpróbál tenni értünk, ezt a beszédet mondta az EU-Parlamentben:
“Nagyon köszönöm elnök úr, megbízott asszony, hölgyeim és uraim! A kolléga Montserrat asszony érdeme, hogy ez a fontos téma ma napirenden van. Köszönet érte. Már sok helyes dolog elhangzott az kovid-oltás fejlesztésének, vásárlásának és szétosztásának témakörében, de az oltás részben rettenetes következményeiről szóló kérdések eddig figyelmen kívül lettek hagyva. Ehhez szeretnék valamit mondani.

Tudták önök, hogy ebben az évben több ember meghalt a COVID-oltások következtében, mint az utóbbi 20 évben az összes többi oltás következtében? És mi a helyzet a számtalan további, részben súlyos oltási károsodásokkal? Miért hallunk ennyire keveset erről? Valami titkolva van itt?

Amikor néhány éve a sertésinfluenza elleni oltás negatív hatásokat mutatott, gyorsan kivonták a forgalomból. Még ma is ezrek, mindenekelőtt fiatal emberek szenvednek ennek az oltásnak a következményeitől. Ismerek egy fiatal embert, aki annak idején be lett oltva és ma narkolepsziában szenved. Ő befejezte a tanulmányait és szívesen dolgozna. De a hirtelen elalvás veszélyének állandó fennállása miatt nem szabad jogosítványt csinálnia. És munkát sem talál. Sajnos a betegségét nem ismerik el oltási károsodásként. Az oltóanyag gyártója fel lett mentve az oltási károk miatti felelősségvállalás alól.

Nyilvánvalóan ma ugyanez történik. De az erősen növekvő oltási károsodások ellenére, amikről mint mondtam nem hallunk semmit vagy alig valamit, mégis tovább oltanak, mintha nem létezne a holnap. Miért nem vonják ki az oltóanyagokat a forgalomból, mint a sertésinfluenza idején? És ki felel tulajdonképpen ezekért a növekvő számú, nyilvánvalóvá váló oltási károkért?
Kedves bizottság! Álljanak le végre ezekkel az oltásokkal és fejezzék be ezt a kísérletet az embereken! Kérem, esedezve kérem önöket, tisztázzák a felelősség kérdését! A sok károsodott oltott meg fogja ezt köszönni önöknek.”

Biró Éva

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.