Jogi eljárás a német Védelmi Minisztérium ellen

Az április 8. Füllmich-féle ülés vendége volt Wilfried Schmitz német ügyvéd.

Elmesélte, hogy 2021 októberében katonatisztek keresték fel és jogi tanácsot kértek, hogyan védekezhetnének a katonákra vonatkozó kényszerintézkedésekkel szemben.

A kritikus katonákkal szembeni bánásmód szinte az elviselhetetlenségig fajult, a szabályokat megkérdőjelező és azokkal szembeszegülő katonák ellen fegyelmi eljárások indultak, megbélyegezték, összeesküvőnek, Querdenkernek (más véleményen lévők) titulálták őket és tönkretették vagy megpróbálták tönkretenni a jó hírüket.

Miután a Védelmi Minisztérium úgy döntött, hogy a kovid-oltóanyagokat felveszik a hadsereg alapoltásai közé, jogilag megnyílt a lehetőség közvetlenül a Védelmi Minisztériumot perelni. 6 ügyvéd, köztük ő maga, Beate Bahner, dr. Brigitte Röhrig, prof. Martin Schwab, Sven Lausen és Göran Thoms egy több mint 150 oldalas panaszt dolgoztak ki. Ez a jogi eljárás lehetővé teszi, hogy az oltóanyagokkal kapcsolatos minden alapvető kérdést tisztázni lehessen. A bíróság március 24-i értesítéséből is arra lehet következtetni, hogy nyitottak a legapróbb részletekig kivizsgálni az ügyet, azt, hogy a panasz megalapozott-e, figyelembe véve a Katonatörvény 17a paragrafusának előírásait.

Ez egy nagyon jó hír, ugyanis ez a paragrafus olyan dolgokat ír elő, melyek közül több pontot is sért a katonák kovid-géninjekcióval történő oltása. A kötelezettség egyébként 200.000 katonát érint, közülük 94 százalék már oltva van, viszont legtöbbjüknek egyáltalán nincsen kedve a jövőben is 3-6 havonta oltatni.

A szóbeli tárgyalás elvileg április 1-jén lett volna, de a bíró megbetegedése miatt el kellett halasztani. Az új időpont május 2.-ra van kitűzve. Wilfried Schmitz jó esélyeket lát, már csak a bíróság hozzáállása miatt is és mint mondja az USA Védelmi Minisztériumából nyilvánosságra került mellékhatásokról szóló adatokat és a Brook Jackson-féle ügyet is fel fogják használni. (Ő az, aki a Ventaviánál dolgozott és pereli a Pfizert és az FDA-t)

A német hadseregnél többek között azzal indokolták a kovid-géninjekciók alapoltások közé való besorolását, hogy meg akarják óvni a katonák egészségét. Pedig 2020/2021-ben összesen csak 2 kovid-haláleset volt regisztrálva a katonák között. Ehhez képest az oltások óta tömegesen betegednek meg. A pontos számot, hogy mennyien voltak/vannak betegállományban és milyen diagnózisokkal, most igyekeznek kinyomozni az ügyvédek.

Olyan embereket kényszerítettek oltásra a hadseregnél, akiknél kontraindikált volt a géninjekció. Például egy olyan katonát is, aki 2018-ban agyi szinuszvéna-trombózist kapott és emiatt egy orvos kiállított számára egy mentességi igazolást a korona-injekció alól. A hadsereg orvosa azonban sarlatánnak nevezte az igazolást kiállító orvost és nem akceptálta az igazolást.

A májusi tárgyalás nyilvános lesz, 60 néző és 10 újságíró számára lesz hely a tárgyalóteremben. Olyan szakértőket kértek fel tanúnak, mint prof. Bhakdi, prof. Burkhardt, Tom Lausen. (Tom Lausen egy statisztikus, a BKK-betegbiztosítós ügyben ő tett feljelentést a Paul Ehrlich Intézet ellen.) Wilfried Schmitz szerint egyesek már fél lábbal a börtönben vannak.

Biró Éva
2022.04.09.