Jogi eljárás a német Védelmi Minisztérium ellen

Az április 8. Füllmich-féle ülés vendége volt Wilfried Schmitz német ügyvéd.

Elmesélte, hogy 2021 októberében katonatisztek keresték fel és jogi tanácsot kértek, hogyan védekezhetnének a katonákra vonatkozó kényszerintézkedésekkel szemben.

Jogi eljárás a német Védelmi Minisztérium ellen

A kritikus katonákkal szembeni bánásmód szinte az elviselhetetlenségig fajult, a szabályokat megkérdőjelező és azokkal szembeszegülő katonák ellen fegyelmi eljárások indultak, megbélyegezték, összeesküvőnek, Querdenkernek (más véleményen lévők) titulálták őket és tönkretették vagy megpróbálták tönkretenni a jó hírüket.

Miután a Védelmi Minisztérium úgy döntött, hogy a kovid-oltóanyagokat felveszik a hadsereg alapoltásai közé, jogilag megnyílt a lehetőség közvetlenül a Védelmi Minisztériumot perelni. 6 ügyvéd, köztük ő maga, Beate Bahner, dr. Brigitte Röhrig, prof. Martin Schwab, Sven Lausen és Göran Thoms egy több mint 150 oldalas panaszt dolgoztak ki. Ez a jogi eljárás lehetővé teszi, hogy az oltóanyagokkal kapcsolatos minden alapvető kérdést tisztázni lehessen. A bíróság március 24-i értesítéséből is arra lehet következtetni, hogy nyitottak a legapróbb részletekig kivizsgálni az ügyet, azt, hogy a panasz megalapozott-e, figyelembe véve a Katonatörvény 17a paragrafusának előírásait.

Ez egy nagyon jó hír, ugyanis ez a paragrafus olyan dolgokat ír elő, melyek közül több pontot is sért a katonák kovid-géninjekcióval történő oltása. A kötelezettség egyébként 200.000 katonát érint, közülük 94 százalék már oltva van, viszont legtöbbjüknek egyáltalán nincsen kedve a jövőben is 3-6 havonta oltatni.

A szóbeli tárgyalás elvileg április 1-jén lett volna, de a bíró megbetegedése miatt el kellett halasztani. Az új időpont május 2.-ra van kitűzve. Wilfried Schmitz jó esélyeket lát, már csak a bíróság hozzáállása miatt is és mint mondja az USA Védelmi Minisztériumából nyilvánosságra került mellékhatásokról szóló adatokat és a Brook Jackson-féle ügyet is fel fogják használni. (Ő az, aki a Ventaviánál dolgozott és pereli a Pfizert és az FDA-t)

A német hadseregnél többek között azzal indokolták a kovid-géninjekciók alapoltások közé való besorolását, hogy meg akarják óvni a katonák egészségét. Pedig 2020/2021-ben összesen csak 2 kovid-haláleset volt regisztrálva a katonák között. Ehhez képest az oltások óta tömegesen betegednek meg. A pontos számot, hogy mennyien voltak/vannak betegállományban és milyen diagnózisokkal, most igyekeznek kinyomozni az ügyvédek.

Olyan embereket kényszerítettek oltásra a hadseregnél, akiknél kontraindikált volt a géninjekció. Például egy olyan katonát is, aki 2018-ban agyi szinuszvéna-trombózist kapott és emiatt egy orvos kiállított számára egy mentességi igazolást a korona-injekció alól. A hadsereg orvosa azonban sarlatánnak nevezte az igazolást kiállító orvost és nem akceptálta az igazolást.

A májusi tárgyalás nyilvános lesz, 60 néző és 10 újságíró számára lesz hely a tárgyalóteremben. Olyan szakértőket kértek fel tanúnak, mint prof. Bhakdi, prof. Burkhardt, Tom Lausen. (Tom Lausen egy statisztikus, a BKK-betegbiztosítós ügyben ő tett feljelentést a Paul Ehrlich Intézet ellen.) Wilfried Schmitz szerint egyesek már fél lábbal a börtönben vannak.

Biró Éva
2022.04.09.


Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.