Magyarországon használt oltóanyagok alkalmazási előírásai

Magyarországon használt oltóanyagok lehetséges mellékhatásai elérhetőek magyar nyelven is az alkalmazási előírásokban:

Sinopharm (kínai vakcina)
Sputnik V (orosz vakcina)
Oxford-AstraZeneca (Vaxzevria)
PfizerBioNTech (Comirnaty)
Johnson & Johnson (Janssen)
Moderna

Magyarországon használt oltóanyagok alkalmazási előírásai

Érdemes elolvasni ezeket a dokumentációkat minden olyan embernek, akit érdekel az oltóanyagok hátterei, engedélyezésükkel kapcsolatos információk és kikötések, és a kísérleti eljárásaik fázisainak időbelisége. Ez utóbbi még nem zárult le, ahogy ez kiderül a dokumentációkból.


A mai (június 11.) Dr. Füllmich-féle ülésnek vendége volt Dr. Michael Dykta a Hofi Sana Klinika általános-, hasi- és mellkassebészeti osztályának főorvosa. Ő végezte Ramona Klüglein vékonybélműtétét az AstraZeneca oltás okozta mesenterialis trombózis miatt. (erről az esetről május 28-án posztoltam (lejjebb a poszt – a szerk)).

Az esettel kapcsolatban elmondta, hogy ilyen fiatal egészséges embernél még soha, egész pályafutása alatt nem találkozott hasonlóval, mert az ilyen jellegű vénás elzáródások okai daganatok, alkoholizmus vagy krónikus betegségek, de ilyen akut módon normális esetben nem következhet be. A vizsgálati eredmények birtokában egyértelmű, hogy az oltás okozta a vénás elzáródást, ami gyulladásokat és szeptikus állapotot eredményezett és a fiatal nő élete csak egy hajszálon függött, műtét nélkül 1-2 napon belül meghalt volna.

Másik vendég Prof. Arne Burkhardt patológus volt (tőle posztoltam június 6-án a hamburgi orvoskonferencián elmondott beszédet), aki a mai ülésen újra kihangsúlyozta, hogy egy pandémia esetén már a kezdet kezdetén elengedhetetlen a boncolás ahhoz, hogy helyesen lehessen felmérni a helyzetet és a járvány veszélyességét. Az RKI tiltása 2020 tavaszán egyből gyanút ébresztett benne, hogy valami nem stimmel. Jelenleg az államügyészségek gátolják a patológusok munkáját az oltás után bekövetkezett halálesetekkel kapcsolatban. Elmondta, hogy a boncolás jelenleg kiemelkedő jelentőséget kéne hogy kapjon, mert így lehetne a legjobban megfigyelni a hosszú távú mellékhatásokat, de ez szemmel láthatóan nem érdeke a kormánynak. Kidolgoztak egy ajánlást a patológuskollégáknak, aminek segítségével a továbbiakban jobban behatárolható az elhalálozás oka. Megemlítette, hogy tekintettel a sok “mágneses kar”-videóra orvoskollégák végeztek erre vonatkozóan szövettani vizsgálatot és az oltás helyén az izomban vasszerű felhalmozódott anyagot találtak. Ennek további vizsgálatát tervezik.
A két vendég Dr. Wodarggal közösen egyetértett abban, hogy az idős betegek körében a korábbi években is a tüdőgyulladás a vezető halálokok egyike volt és ezt a korábbi években is vírusok vagy bakteriális felülfertőzések okozták, viszont egészen 2020-ig senkit nem érdekelt, hogy pontosan melyik kórokozó a felelős ezért. Dr. Dykta megállapította, hogy az emberek 90 százalékában megtalálható az Epstein-Barr-vírus, mégsem jutna eszébe senkinek, hogy egy haldoklót vagy halottat leteszteljen erre és a vírust megjelölje a halál okaként.
Kitértek a maszk alkalmatlanságára is és arra, hogy a maszkhordás gátolja a tüdő öntisztító mechanizmusait, ami akár tüdőgombához is vezethet. Dr. Wodarg szerint meg kéne vizsgálni, hogy az indiai megszaporodott tüdőgombás esetek összefüggésben állnak-e ezzel.
Ugyancsak egyetértettek abban, hogy az oltás a koronavírus ellen semmilyen védelmet nem biztosít, tekintettel arra, hogy a vírus a légutakon át érkezik, az oltás által kiváltott antitest termelés pedig egészen más helyeken valósul meg, IgA nem képződik az oltás által és sejtes immunitást sem ad. Mellesleg az oltás hatékonyságának felülvizsgálására hivatott intézmények, mint amilyen Németországban a Paul Ehrlich Intézet, egyáltalán nem foglalkoznak ezzel a témával, eszükbe sem jut megvizsgálni, hogy hatékonyak-e az oltások.
Az utolsó vendég Dr. Peter McCullough volt, aki a Texasi Egyetem professzora. Másik kb. 500 orvossal együtt kezdetektől fogva alternatív kezeléseket alkalmazott a covidos betegeknél és nagyon jó eredményeket ért el, de folyamatosan akadályokat görgettek az útjába és az alternatív kezeléseket mindenáron meg akarták akadályozni. Ő ezt a pandémiát bioterrornak titulálta és kiemelte a pszichológiai tényezők szerepét, melyeket a terv megvalósításához bevetettek az emberiség ellen. Véleménye szerint a bioterror 2. fázisába léptünk, az 1. fázis a vírussal való pánikkeltés volt, a 2. fázis az oltás. Össszedolgozik Kennedyvel és sok más ügyvéddel, két szenátor támogatását is élvezi, illetve a médiák közül a Fox News is a segítségére van. A kanadai helyzetet azonban elkeserítőnek írta le. Példákat sorolt, miként kényszerítik az embereket, kihasználják ha nem beszéli az ember a nyelvet, a gyerekeket pedig a szülők tudta és engedélye nélkül fagylalttal csalják oltani.
Az ülés végén egy korábban felvett beszélgetést játszottak be Dr. Roger Hodkinson patológussal, akinek sok videója fellelhető az interneten. Ő az oltások katasztrofális mellékhatásairól mesélt részletesen, amit már mindannyian tudunk.

Biró Éva