Magyarországon használt oltóanyagok alkalmazási előírásai

Magyarországon használt oltóanyagok lehetséges mellékhatásai elérhetőek magyar nyelven is az alkalmazási előírásokban:

Sinopharm (kínai vakcina)
Sputnik V (orosz vakcina)
Oxford-AstraZeneca (Vaxzevria)
PfizerBioNTech (Comirnaty)
Johnson & Johnson (Janssen)
Moderna

Magyarországon használt oltóanyagok alkalmazási előírásai

Érdemes elolvasni ezeket a dokumentációkat minden olyan embernek, akit érdekel az oltóanyagok hátterei, engedélyezésükkel kapcsolatos információk és kikötések, és a kísérleti eljárásaik fázisainak időbelisége. Ez utóbbi még nem zárult le, ahogy ez kiderül a dokumentációkból.


A mai (június 11.) Dr. Füllmich-féle ülésnek vendége volt Dr. Michael Dykta a Hofi Sana Klinika általános-, hasi- és mellkassebészeti osztályának főorvosa. Ő végezte Ramona Klüglein vékonybélműtétét az AstraZeneca oltás okozta mesenterialis trombózis miatt. (erről az esetről május 28-án posztoltam (lejjebb a poszt – a szerk)).

Az esettel kapcsolatban elmondta, hogy ilyen fiatal egészséges embernél még soha, egész pályafutása alatt nem találkozott hasonlóval, mert az ilyen jellegű vénás elzáródások okai daganatok, alkoholizmus vagy krónikus betegségek, de ilyen akut módon normális esetben nem következhet be. A vizsgálati eredmények birtokában egyértelmű, hogy az oltás okozta a vénás elzáródást, ami gyulladásokat és szeptikus állapotot eredményezett és a fiatal nő élete csak egy hajszálon függött, műtét nélkül 1-2 napon belül meghalt volna.

Másik vendég Prof. Arne Burkhardt patológus volt (tőle posztoltam június 6-án a hamburgi orvoskonferencián elmondott beszédet), aki a mai ülésen újra kihangsúlyozta, hogy egy pandémia esetén már a kezdet kezdetén elengedhetetlen a boncolás ahhoz, hogy helyesen lehessen felmérni a helyzetet és a járvány veszélyességét. Az RKI tiltása 2020 tavaszán egyből gyanút ébresztett benne, hogy valami nem stimmel. Jelenleg az államügyészségek gátolják a patológusok munkáját az oltás után bekövetkezett halálesetekkel kapcsolatban. Elmondta, hogy a boncolás jelenleg kiemelkedő jelentőséget kéne hogy kapjon, mert így lehetne a legjobban megfigyelni a hosszú távú mellékhatásokat, de ez szemmel láthatóan nem érdeke a kormánynak. Kidolgoztak egy ajánlást a patológuskollégáknak, aminek segítségével a továbbiakban jobban behatárolható az elhalálozás oka. Megemlítette, hogy tekintettel a sok “mágneses kar”-videóra orvoskollégák végeztek erre vonatkozóan szövettani vizsgálatot és az oltás helyén az izomban vasszerű felhalmozódott anyagot találtak. Ennek további vizsgálatát tervezik.
A két vendég Dr. Wodarggal közösen egyetértett abban, hogy az idős betegek körében a korábbi években is a tüdőgyulladás a vezető halálokok egyike volt és ezt a korábbi években is vírusok vagy bakteriális felülfertőzések okozták, viszont egészen 2020-ig senkit nem érdekelt, hogy pontosan melyik kórokozó a felelős ezért. Dr. Dykta megállapította, hogy az emberek 90 százalékában megtalálható az Epstein-Barr-vírus, mégsem jutna eszébe senkinek, hogy egy haldoklót vagy halottat leteszteljen erre és a vírust megjelölje a halál okaként.
Kitértek a maszk alkalmatlanságára is és arra, hogy a maszkhordás gátolja a tüdő öntisztító mechanizmusait, ami akár tüdőgombához is vezethet. Dr. Wodarg szerint meg kéne vizsgálni, hogy az indiai megszaporodott tüdőgombás esetek összefüggésben állnak-e ezzel.
Ugyancsak egyetértettek abban, hogy az oltás a koronavírus ellen semmilyen védelmet nem biztosít, tekintettel arra, hogy a vírus a légutakon át érkezik, az oltás által kiváltott antitest termelés pedig egészen más helyeken valósul meg, IgA nem képződik az oltás által és sejtes immunitást sem ad. Mellesleg az oltás hatékonyságának felülvizsgálására hivatott intézmények, mint amilyen Németországban a Paul Ehrlich Intézet, egyáltalán nem foglalkoznak ezzel a témával, eszükbe sem jut megvizsgálni, hogy hatékonyak-e az oltások.
Az utolsó vendég Dr. Peter McCullough volt, aki a Texasi Egyetem professzora. Másik kb. 500 orvossal együtt kezdetektől fogva alternatív kezeléseket alkalmazott a covidos betegeknél és nagyon jó eredményeket ért el, de folyamatosan akadályokat görgettek az útjába és az alternatív kezeléseket mindenáron meg akarták akadályozni. Ő ezt a pandémiát bioterrornak titulálta és kiemelte a pszichológiai tényezők szerepét, melyeket a terv megvalósításához bevetettek az emberiség ellen. Véleménye szerint a bioterror 2. fázisába léptünk, az 1. fázis a vírussal való pánikkeltés volt, a 2. fázis az oltás. Össszedolgozik Kennedyvel és sok más ügyvéddel, két szenátor támogatását is élvezi, illetve a médiák közül a Fox News is a segítségére van. A kanadai helyzetet azonban elkeserítőnek írta le. Példákat sorolt, miként kényszerítik az embereket, kihasználják ha nem beszéli az ember a nyelvet, a gyerekeket pedig a szülők tudta és engedélye nélkül fagylalttal csalják oltani.
Az ülés végén egy korábban felvett beszélgetést játszottak be Dr. Roger Hodkinson patológussal, akinek sok videója fellelhető az interneten. Ő az oltások katasztrofális mellékhatásairól mesélt részletesen, amit már mindannyian tudunk.

 

Biró Éva
2021.06.12.

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.