Szívizomgyulladások és súlyos mellékhatások

Szenátusi meghallgatás a kísérleti vakcinák és a szívizomgyulladások, súlyos mellékhatások kapcsolatáról.

 

“Úgy gondoljuk, hogy 50.000 halott amerikai van. Ötvenezer haláleset. Tehát valójában naponta több halálesetünk van a vakcina miatt, mint minden bizonnyal a vírusos megbetegedés miatt messze több. Ez lényegében propagált bioterrorizmus injekcióval”. – Mondta korábban Dr. Peter McCullough, aki a Baylor Egyetem amerikai orvosprofesszor és belgyógyász főorvoshelyettes.

McCullough vitatta a Betegségellenőrzési és Megelőzési Központok és az akadémiai intézmények azon állítását, hogy a védőoltás a kórházi kezelések számának csökkenésével jár.

A napokban – jegyezte meg – a CDC öt olyan tanulmányt idézett, amelyek szerint az oltás összefügg a kórházi kezelések csökkenésével, még az omikron hullámban is.

“De ez csak az amerikai kórházakban történt” – mondta. “Nem Dél-Afrikában, nem Németországban, nem Dániában, nem Nagy-Britanniában és nem Izraelben”.

Szerinte az az állítás, hogy a vakcinák valahogyan csökkentik a kórházi tartózkodást anélkül, hogy a fertőzés és a terjedés csökkenne, “akadémiai csalás”.

“Ezek a kórházak nem mondják el, hogy miért kerülnek a betegek kórházba” – mondta. “És több tisztviselőnk is kijött és elmondta, hogy a kórházba érkező, COVID-pozitív tesztet végző emberek 40-60 százaléka nem a COVID miatt van ott”.

Továbbá rámutatott, hogy a beoltottak rengeteg vizsgálatot kapnak, a be nem oltottak pedig tartózkodnak a vizsgálatoktól.

“Tehát a kórházi felvételek el nem bírálásának és ennek az aszimmetrikus tesztelésnek a kombinációja csalárd adatsémát hoz létre annak érdekében, hogy azt állítsák, hogy az oltások a kórházi felvételek csökkenésével járnak együtt” – mondta McCullough.

Azzal érvelt, hogy Izrael “tele van COVID-vel beoltott kórházi betegekkel. és Németország is, és az Egyesült Királyság is, és máshol is”.

McCullough elérzékenyült, amikor az FDA oltóanyag-tanácsadó testületeinek bemutatott, nem vitatott dokumentumokat idézett, amelyek szerint a fiatalok, különösen a fiúk esetében a szívizomgyulladás kockázata a vakcinák miatt sokkal nagyobb, mint a COVID-19 miatt.

2022.02.19. – AlternativHirek.com