Dr. Peter McCullough – rendkívüli interjú

A COVID vakcinák már 50 000 amerikait megöltek. A világjárványt megtervezték, és ez “emberiség elleni bűncselekmény”.

 

Dr. Peter McCullough - rendkívüli interjú | ClimeNews

“Most már van egy informátorunk a CMS-en belül, és van két informátorunk a CDC-ben” – árulta el az orvos. “Úgy gondoljuk, hogy 50.000 halott amerikai van. Ötvenezer haláleset. Tehát valójában naponta több halálesetünk van a vakcina miatt, mint minden bizonnyal a vírusos megbetegedés miatt messze több. Ez lényegében propagált bioterrorizmus injekcióval”.

A múlt héten egy rendkívüli interjúban Dr. Peter McCullough, a Baylor Egyetem amerikai orvosprofesszor és belgyógyász főorvoshelyettes kijelentette, hogy a világ egyfajta bioterrorizmusnak van kitéve, és hogy a COVID-19 korai kezeléseinek – például a hidroxiklorokinnak – az elnyomása “szorosan összefügg a vakcina kifejlesztésével”.

Dr. McCullough a robbanásveszélyes megjegyzéseket egy június 11-i webináriumon tette, amelyen részt vett Dr. Reiner Fuellmich német peres ügyvéd, aki szerint a világjárványt megtervezték, és az “emberiség elleni bűncselekmény”.

McCullough elmondta, hogy szerinte a bioterrorizmus két lépcsőben zajlott – az első hullám a koronavírus elterjedése, a második pedig a veszélyes vakcinák elterjedése, amelyek szerinte már akár 50 ezer amerikai haláláért is felelősek lehetnek.

Dr. McCullough belgyógyász és kardiológus, a Reviews in Cardiovascular Medicine szerkesztője, az American Journal of Cardiology vezető szerkesztője, a Cardiorenal Medicine című tankönyv szerkesztője és a Cardiorenal Society elnöke.

A bioterrorizmus első hulláma egy légúti vírus, amely világszerte elterjedt, és viszonylag kevés embert érintett – sok népesség körülbelül egy százalékát -, de nagy félelmet keltett” – magyarázta McCullough az Oval Media webináriumán más orvosokkal együtt. Megjegyezte, hogy a vírus “főként a gyengéket és az időseket célozta meg, de az egyébként egészséges emberek számára olyan volt, mint a nátha.

Dr. McCullough később kifejtette, hogy számos beteget kezelt a betegséggel, tanulmányokat írt róla, maga is megbetegedett, és a saját családjában is látott egy COVID okozta halálesetet.

Az orvos elmondta, hogy szerinte a vírustól való félelmet nagyon gyorsan felhasználták arra, hogy olyan politikákat hozzanak létre, amelyek óriási hatással vannak az emberi életre, mint például a drákói zárlatok.

“Minden egyes dolog, amit a közegészségügyben a világjárványra válaszul tettek, csak rontott a helyzeten” – mutatott rá.

McCullough kifejtette, hogy a COVID-betegeket kezelő orvosként már korán kitalált egy korai kezelési sémát a vírussal fertőzöttek számára, amely körülbelül 85 százalékkal csökkentette a kórházi tartózkodást, és elmondta, hogy elkezdett publikációkat megjelentetni arról, amit megtanult. Az orvos megjegyezte, hogy “minden szinten ellenállásba ütközött”, ami a betegek tényleges kezelését és a publikációk közzétételét illeti.

Szerencsére volt elég publikációs erőm ahhoz, hogy az egész orvosi szakirodalomban megjelentessem az egyetlen két olyan tanulmányt, amely megtanítja az orvosoknak, hogyan kezeljék otthon a COVID-19-es betegeket, hogy megelőzzék a kórházi kezelést – mondta.

Dr. Peter McCullough - rendkívüli interjú | ClimeNews

“Amit felfedeztünk, az az, hogy a korai kezelés elnyomása szorosan kapcsolódott a vakcina kifejlesztéséhez, és az egész program – és bizonyos értelemben a bioterrorizmus első fázisa – ki volt terítve, [és] valójában arról szólt, hogy a lakosságot félelemben tartsák, és elszigetelten felkészítsék őket a vakcina elfogadására, ami úgy tűnik, hogy a bioterrorista művelet második fázisa.”

McCullough kifejtette, hogy mind a koronavírus, mind a vakcinák “az emberi szervezetbe juttatják a spike fehérjét, [ami] ennek a bioterrorizmus-kutatásnak a funkciónyerési célpontja”.

Elismerte, hogy mindezt nem mondhatta el az országos televízióban, mert az orvosi intézményrendszer olyan alapos munkát végzett a kérdés propagandájában.

“Amit idővel megtanultunk, az az, hogy nem tudtunk tovább kommunikálni a kormányzati szervekkel. Valójában nem tudtunk kommunikálni a nagy orvosi központokban dolgozó propagandista kollégáinkkal sem, akik mindannyian úgy tűnik, mintha megbabonázták volna őket, szinte mintha hipnotizálták volna őket.”

Dr. Peter McCullough - rendkívüli interjú | ClimeNews“A jó orvosok olyan elképzelhetetlen dolgokat tesznek, mint például olyan biológiailag aktív hírvivő RNS-t injektálnak terhes nőkbe, amely ezt a patogén spike fehérjét termeli. Azt hiszem, amikor ezek az orvosok felébrednek a transzból, meg fognak döbbenni, hogy mit tettek az emberekkel” – mondta, megismételve azt, amit ő és Dr. Harvey Risch, a Yale School of Public Health professzora a Fox News műsorvezetőjének, Laura Ingrahamnak mondott egy múlt havi interjú során.

McCullough a Fuellmichnek elmondta, hogy tavaly nyáron egy korai kezelési kezdeményezést indított, hogy a COVID-betegek ne kerüljenek kórházba, amelynek keretében több orvoscsoportot szerveztek az Egyesült Államokban és külföldön. Az orvos megjegyezte, hogy egyes kormányok megpróbálták megakadályozni ezeket az orvosokat abban, hogy a kezeléseket nyújtsák, de az Orvosok és Sebészek Szövetségének segítségével ki tudtak adni egy otthoni betegútmutatót, és az Egyesült Államokban négy különböző távgyógyászati szolgálatot, valamint tizenöt regionális távgyógyászati szolgálatot szerveztek.

Így a COVID-19-ben megbetegedett emberek felhívhatták ezeket a szolgálatokat, és a helyi gyógyszertárakban vagy a postai úton terjesztett gyógyszertárakban felírhatták a szükséges gyógyszereket” – magyarázta.

“Anélkül, hogy a kormány igazán megértette volna, mi folyik itt, szétzúztuk az Egyesült Államok járványgörbéjét” – állította McCullough. “December vége felé és januárban alapvetően mintegy 500 orvossal és telemedicinális szolgáltatással gondoskodtunk a járványról, és a mai napig az amerikai COVID-19 lakosság mintegy 25 százalékát kezeljük, akik valóban magas kockázatúak, 50 év felettiek, súlyos tünetekkel járó egészségügyi problémákkal.”

Az orvos elmondta, hogy meggyőződése, hogy a korai kezelés elmaradása “szorosan összefügg” az oltóanyagokkal, az volt az, ami arra késztette, hogy figyelmét a lakosság oltóanyagokkal kapcsolatos figyelmeztetésére összpontosítsa.

“Tudjuk, hogy ez a bioterrorizmus második fázisa, nem tudjuk, ki áll mögötte, de azt tudjuk, hogy minden karban tűt akarnak, hogy minden emberbe messenger RNS-t, vagy adenovírus DNS-t fecskendezzenek” – mondta. “Minden emberi lényt akarnak.” Az orvos később arra figyelmeztetett, hogy a kísérleti vakcinák végső soron rákos megbetegedésekhez vezethetnek, és sterilizálhatják a fiatal nőket.

Dr. McCullough elmondta, hogy a cél az, hogy elkülönítsenek egy nagy csoportot, amelybe a rendszer nem tud eljutni, és amelybe beletartoznának azok, akik már megkapták a vírust, az immunitással rendelkezők, a gyermekek, a terhes nők és a szülőképes nők.

A kardiológus azzal folytatta, hogy mivel a fiataloknál semmilyen klinikai előnye nincs annak, hogy megkapják az oltást, az oltást követő szívizom- vagy szívburokgyulladás egyetlen esete is “túl sok”, mégis, bár a CDC-nek több száz riasztó jelentés van a tinédzserek és fiatal felnőttek szívduzzanatos eseteiről, csak később, júniusban fogják újraértékelni a kérdést. Azzal vádolta az egészségügyi intézményeket, hogy elhanyagolják, hogy bármit is tegyenek az oltások kockázatainak csökkentése érdekében.

Mint olyasvalakinek, aki több mint két tucat vakcinabiztonsági ellenőrző bizottság elnöke volt az FDA és a Nemzeti Egészségügyi Intézet számára, McCullough-nak volt helye kritizálni azt, ahogyan a vakcinákat bevezetik.

“Ennél a programnál nincs kritikus eseményekkel foglalkozó bizottság, nincs adatbiztonsági ellenőrző bizottság, és nincs humán etikai bizottság. Ezek a struktúrák minden nagy klinikai vizsgálat esetében kötelezőek, és így a szó, amelyet valójában arra használnak, ami itt történik, a malfeasance, azaz a hatósági emberek helytelen viselkedése” – magyarázta az orvos.

“Mindenféle biztonsági intézkedés nélkül láthatjuk, hogy mi folyik itt” – folytatta.

“Alapvetően ez egy biológiai termék legnagyobb mértékű alkalmazása, a legnagyobb mértékű megbetegedéssel és halálozással az országunk történetében”.

“Eddig több mint 5000 halálesetnél tartunk, mint tudják, és azt hiszem, körülbelül 15 000 kórházi kezelésnél. Az EU-ban ez több mint 10 000 haláleset. A Medicaid Központ (CMS) adataival dolgozunk, és elég jó esélyünk van arra, hogy a valós szám a tízszerese.”

McCullough elmagyarázta, hogy mivel a VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) adatbázisa csak a vakcinák rossz reakcióinak körülbelül 10 százalékát tartalmazza, a csoportjának más forrásokhoz kellett fordulnia az információkért.

“Most már van egy informátorunk a CMS-en belül, és van két informátorunk a CDC-ben” – árulta el az orvos. “Úgy gondoljuk, hogy 50 000 halott amerikai van. Ötvenezer haláleset. Tehát valójában naponta több halálesetünk van a vakcina miatt, mint minden bizonnyal a vírusos megbetegedés miatt messze több. Ez lényegében propagált bioterrorizmus injekcióval”.

Dr. McCullough elmondta, hogy látott már a rendelőjében portális vénatrombózis, szívizomgyulladás és súlyos memóriaproblémákkal küzdő embereket az oltás után. “Ez annyira nyugtalanító” – mondta.

Elmondta, hogy nemrégiben egy szingapúri nő, aki kapcsolatban áll a Gates Alapítvánnyal, gonoszul támadta őt a médiában.

Dr. McCullough a továbbiakban kifejtette azt a hátborzongató elméletét, hogy az oltásokat a világ népességének csökkentésére tervezték.

“Ha azt mondaná, hogy ez az egész egy Gates Alapítvány programja a népesség csökkentésére, akkor ez nagyon jól illeszkedik ehhez a hipotézishez, nem igaz? Az első hullám az volt, hogy a légúti fertőzéssel megöljük az idős embereket, a második hullám pedig a túlélőket, és a fiatalokat célozza meg, és sterilizálja őket” – mondta.

“Ha megfigyeled az üzeneteket az országban, az Egyesült Államokban, most már nem is érdeklik őket az öregek. A gyerekeket akarják. A gyerekeket akarják, gyerekeket, gyerekeket, gyerekeket, gyerekeket, gyerekeket! Annyira a gyerekekre koncentrálnak” – mondta, megjegyezve, hogy a kanadai Torontóban a múlt hónapban fagylalt ígéretével csábították a gyerekeket az oltás beadására. Egy jelentés szerint Ontario állam kormánya – ahol nem kell szülői beleegyezés a gyerekek oltásához – egy pop-up oltási rendezvényen ösztönözte a gyerekeket a Pfizer oltóanyagának beadására.

“Visszatartották a szülőket, és ők oltották be a gyerekeket” – dühöngött az orvos. Elmondta, hogy kanadai felesége édesanyját akarata ellenére erőszakkal oltották be.

McCullough azt jósolta, hogy az Egyesült Államok arra készül, hogy rákényszerítse az embereket az oltások beadására.

 

“Meg kell állítanunk, és meg kell néznünk, hogy mi áll a háttérben” – zárta beszédét.

https://www.thestandard.com.hk/breaking-news/section/2/174200/China-Feihe-to-buy-back-shares
https://www.henrymakow.com/2021/06/covid-vaccines-have-already-killed.html

Forrás: AG American Greatness

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.