Szívizomgyulladások és súlyos mellékhatások

Szenátusi meghallgatás a kísérleti vakcinák és a szívizomgyulladások, súlyos mellékhatások kapcsolatáról.

 

“Úgy gondoljuk, hogy 50.000 halott amerikai van. Ötvenezer haláleset. Tehát valójában naponta több halálesetünk van a vakcina miatt, mint minden bizonnyal a vírusos megbetegedés miatt messze több. Ez lényegében propagált bioterrorizmus injekcióval”. – Mondta korábban Dr. Peter McCullough, aki a Baylor Egyetem amerikai orvosprofesszor és belgyógyász főorvoshelyettes.

McCullough vitatta a Betegségellenőrzési és Megelőzési Központok és az akadémiai intézmények azon állítását, hogy a védőoltás a kórházi kezelések számának csökkenésével jár.

A napokban – jegyezte meg – a CDC öt olyan tanulmányt idézett, amelyek szerint az oltás összefügg a kórházi kezelések csökkenésével, még az omikron hullámban is.

“De ez csak az amerikai kórházakban történt” – mondta. “Nem Dél-Afrikában, nem Németországban, nem Dániában, nem Nagy-Britanniában és nem Izraelben”.

Szerinte az az állítás, hogy a vakcinák valahogyan csökkentik a kórházi tartózkodást anélkül, hogy a fertőzés és a terjedés csökkenne, “akadémiai csalás”.

“Ezek a kórházak nem mondják el, hogy miért kerülnek a betegek kórházba” – mondta. “És több tisztviselőnk is kijött és elmondta, hogy a kórházba érkező, COVID-pozitív tesztet végző emberek 40-60 százaléka nem a COVID miatt van ott”.

Továbbá rámutatott, hogy a beoltottak rengeteg vizsgálatot kapnak, a be nem oltottak pedig tartózkodnak a vizsgálatoktól.

“Tehát a kórházi felvételek el nem bírálásának és ennek az aszimmetrikus tesztelésnek a kombinációja csalárd adatsémát hoz létre annak érdekében, hogy azt állítsák, hogy az oltások a kórházi felvételek csökkenésével járnak együtt” – mondta McCullough.

Azzal érvelt, hogy Izrael “tele van COVID-vel beoltott kórházi betegekkel. és Németország is, és az Egyesült Királyság is, és máshol is”.

McCullough elérzékenyült, amikor az FDA oltóanyag-tanácsadó testületeinek bemutatott, nem vitatott dokumentumokat idézett, amelyek szerint a fiatalok, különösen a fiúk esetében a szívizomgyulladás kockázata a vakcinák miatt sokkal nagyobb, mint a COVID-19 miatt.

2022.02.19. – AlternativHirek.com


Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.