Népesség

Ha az ENSZ klímamegbolondulás jelentése egy 3D mesekönyv lenne

Ha az ENSZ klímamegbolondulás jelentése egy 3D mesekönyv lenne, ezt tanulhatnák a gyerekek a rájuk váró jövőről.

25% – Az újszülöttek negyedét a szülők nem akarták. Ez általában tragédia a gyermeknek, anyának, apának, családnak, társadalomnak, élővilágnak. Ezt humanitárius kötelesség megelőzni, azaz segíteni a fogamzásgátlást nélkülöző százmilliókat!

További 40% – Az újszülöttek kétharmada szolgának születik, azaz egész életében robotolnia kell a megélhetéséért. Hasonlóan Huxley Szép új világához, egy részük még nagyon alacsony intelligenciájú is lesz, mert az alultápláltság miatt agya elmarad a fejlődésben, nem vagy alig járhat iskolába, szülei felkészületlenek, körülményei alkalmatlanok a nevelésre stb.
Ezt a 40%-ot, összesen tehát a születések kétharmadát (és a rengeteg abortuszt és vetélést is!) humanitárius kötelesség megelőzni, azaz segíteni a fogamzásgátlást nélkülöző százmilliókat!
A felelős nemzésre nevelő szöveggyűjteményünk: “Igazán szeretne egy gyermek nálunk és most megfoganni?”
35% – Az újszülöttek harmada születik úrnak, akinek lesz némi döntési szabadsága, hogy mikor, mit, mennyit dolgozik. Nekik örülnek a szüleik és ők is boldogok lehetnek a felkészült szüleikkel és megfelelő életkörülményeikkel. Ha csak ennyi gyermek születne, akkor ugrásszerűen javulna a társadalom testi-lelki egészsége és a természet állapota, mert visszafordulna a népességrobbanás!
Aki nem segíti a fogamzásgátlást nélkülözőket, az eugenikában vesz részt és haszonélvezője a szolgasereg nyomorúságából adódó olcsó jólétnek.

Számos szervezetet lehet segíteni a szegény világ nő- és ifjúsági mozgalmaitól az európai nemzetközi fejlesztés fogamzásgátlásra koncentráló szervezetein (mint a BOCS) át az IPPF vagy ENSZ UNFPA programokig.

Forrás: BOCS Civilizációtervezés Alapítvány – HÍREK

rampi

Recent Posts

Szén-dioxid kibocsátás és oxigénkoncentráció

Hogyan hat a jövőbeni felmelegedés és CO2-kibocsátás az oxigénkoncentrációra? Az oxigénszint csökken a fosszilis tüzelőanyagok…

2 nap ago

A ‘fenntartható’ nem fenntartható: az ESG talpraállítása

A “fenntartható” szó exponenciális sebességgel szaporodik, hamarosan már minden mondatban szerepelni fog, akár többször is. Viszont…

1 hét ago

*** Extrém FIGYELMEZTETÉS ***

Vörös riasztás: A bolygó veszélyben ! A jelentésből kiderül, hogy 2023 volt az eddigi legmelegebb…

2 hét ago

Éghajlatváltozás és az egyre nagyobb szerepű karbonsemlegesség

Az éghajlatváltozás a világgazdaság iparosodásának nem szándékolt következménye. Az emberi tevékenység nagy mennyiségű CO2-t és…

2 hét ago

A túlnépesedés még mindig óriási probléma

A túlnépesedés még mindig óriási probléma: interjú Jane O'Sullivannal. Februárban interjút készítettem Chris Bystroff biokémikussal,…

4 hét ago

Az éghajlatkutatók egy része sem tudja, hogy mi van?

Tizedik egymást követő havi melegrekord riasztja és zavarba hozza az éghajlatkutatókat. Ha az anomália augusztusig…

4 hét ago