Ha az ENSZ klímamegbolondulás jelentése egy 3D mesekönyv lenne

Ha az ENSZ klímamegbolondulás jelentése egy 3D mesekönyv lenne, ezt tanulhatnák a gyerekek a rájuk váró jövőről.

Ha az ENSZ klímamegbolondulás jelentése egy 3D mesekönyv lenne

25% – Az újszülöttek negyedét a szülők nem akarták. Ez általában tragédia a gyermeknek, anyának, apának, családnak, társadalomnak, élővilágnak. Ezt humanitárius kötelesség megelőzni, azaz segíteni a fogamzásgátlást nélkülöző százmilliókat!

Ha az ENSZ klímamegbolondulás jelentése egy 3D mesekönyv lenne

További 40% – Az újszülöttek kétharmada szolgának születik, azaz egész életében robotolnia kell a megélhetéséért. Hasonlóan Huxley Szép új világához, egy részük még nagyon alacsony intelligenciájú is lesz, mert az alultápláltság miatt agya elmarad a fejlődésben, nem vagy alig járhat iskolába, szülei felkészületlenek, körülményei alkalmatlanok a nevelésre stb.
Ezt a 40%-ot, összesen tehát a születések kétharmadát (és a rengeteg abortuszt és vetélést is!) humanitárius kötelesség megelőzni, azaz segíteni a fogamzásgátlást nélkülöző százmilliókat!
A felelős nemzésre nevelő szöveggyűjteményünk: “Igazán szeretne egy gyermek nálunk és most megfoganni?”
35% – Az újszülöttek harmada születik úrnak, akinek lesz némi döntési szabadsága, hogy mikor, mit, mennyit dolgozik. Nekik örülnek a szüleik és ők is boldogok lehetnek a felkészült szüleikkel és megfelelő életkörülményeikkel. Ha csak ennyi gyermek születne, akkor ugrásszerűen javulna a társadalom testi-lelki egészsége és a természet állapota, mert visszafordulna a népességrobbanás!
Aki nem segíti a fogamzásgátlást nélkülözőket, az eugenikában vesz részt és haszonélvezője a szolgasereg nyomorúságából adódó olcsó jólétnek.

Számos szervezetet lehet segíteni a szegény világ nő- és ifjúsági mozgalmaitól az európai nemzetközi fejlesztés fogamzásgátlásra koncentráló szervezetein (mint a BOCS) át az IPPF vagy ENSZ UNFPA programokig.

Forrás: BOCS Civilizációtervezés Alapítvány – HÍREK

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.