Civilizáció

A magyarok így váltak a legjobbakká a világon

Vagy a túlnépesedést kell megakadályoznunk, vagy egy jobb és nagyobb bolygóra kell költöznünk. Az egyensúly nem tartható fenn a halálozás szabályozásával (modern orvostudomány) fogamzásszabályozás nélkül.

(Szent-Györgyi Albert: Kis katekizmus)

1986. okt. 22. Szent-Györgyi Albert Nobel-díjas orvos, biokémikus, akadémikus halála (szül. 1893. szept. 16.). 1937. okt. 28-án orvosi Nobel-díjat kapott “a biológiai égésfolyamatok, különösen a C-vitamin felfedezéséért”.

17 éve írták a naponta megjelenő BOCS magazinba:

Az ENSZ 2002. okt. 15-i jelentése szerint a világ kb. egymilliárd házaspárjának egyharmada még mindig nem jut családtervezési lehetőségekhez (főleg az oktatás és az eszközök hiánya, valamint a vallási és patriarchális uralom miatt).

Tenni akarsz a klímáért? Karbonsemlegesítsd az életviteledet a fogamzásgátlást nélkülözők segítése által: https://qfpc.bocs.eu

A klímamegbolondulás és az egész ökológiai válság megfékezése csak a túlnépesedés és fogamzásgátlás tabujának megtörésével lehetséges. Akik elsősorban a fogyasztást kárhoztatják, nem értenek az ökológiához, sem a világhelyzetet nem ismerik.

A magyarok bő fél évszázad alatt megmutatták, hogy lehetséges lett volna az általános jólét a Föld túlterhelése nélkül, ha a döntéshozók, zöld és egyéb mozgalmak, vallások, média, oktatás, egészségügy stb. nem vették volna semmibe az elnyomott nők küzdelmét a fogamzásgátlás tudományos és humanitárius forradalmáért.

A népesség-felrobbant emberiség most már sajnos népességpusztulásra és világnyomorra van ítélve, s az jár kevésbé rosszul, aki hamarabb kezdte a fogyást. A magyarok így váltak a legjobbakká a világon ökológiai fenntarthatóságban!

Nem lenne túlterhelve a Föld, ha mindenki úgy élne (fogyasztana és népesedne) mint a magyarok (1961 óta, amióta vannak ökolábnyom adatok)! Akkor csak kb. 3 milliárd ember élne ma a Földön és a helyzet tovább javulna a zsúfoltság további enyhülésével.

Forrás: BOCS – Blog

rampi

Recent Posts

A ‘fenntartható’ nem fenntartható: az ESG talpraállítása

A “fenntartható” szó exponenciális sebességgel szaporodik, hamarosan már minden mondatban szerepelni fog, akár többször is. Viszont…

2 nap ago

*** Extrém FIGYELMEZTETÉS ***

Vörös riasztás: A bolygó veszélyben ! A jelentésből kiderül, hogy 2023 volt az eddigi legmelegebb…

7 nap ago

Éghajlatváltozás és az egyre nagyobb szerepű karbonsemlegesség

Az éghajlatváltozás a világgazdaság iparosodásának nem szándékolt következménye. Az emberi tevékenység nagy mennyiségű CO2-t és…

2 hét ago

A túlnépesedés még mindig óriási probléma

A túlnépesedés még mindig óriási probléma: interjú Jane O'Sullivannal. Februárban interjút készítettem Chris Bystroff biokémikussal,…

3 hét ago

Az éghajlatkutatók egy része sem tudja, hogy mi van?

Tizedik egymást követő havi melegrekord riasztja és zavarba hozza az éghajlatkutatókat. Ha az anomália augusztusig…

3 hét ago

Al Gore – Amiről a fosszilis energiaágazat hallgat

Ebben az energikus előadásban, a Nobel-díjjal kitüntetett Al Gore a klímaválság megoldásának útjában álló két…

4 hét ago