A magyarok így váltak a legjobbakká a világon

A magyarok így váltak a legjobbakká a világon | ClimeNews - Hírportál

Vagy a túlnépesedést kell megakadályoznunk, vagy egy jobb és nagyobb bolygóra kell költöznünk. Az egyensúly nem tartható fenn a halálozás szabályozásával (modern orvostudomány) fogamzásszabályozás nélkül.

(Szent-Györgyi Albert: Kis katekizmus)

1986. okt. 22. Szent-Györgyi Albert Nobel-díjas orvos, biokémikus, akadémikus halála (szül. 1893. szept. 16.). 1937. okt. 28-án orvosi Nobel-díjat kapott “a biológiai égésfolyamatok, különösen a C-vitamin felfedezéséért”.

17 éve írták a naponta megjelenő BOCS magazinba:

Az ENSZ 2002. okt. 15-i jelentése szerint a világ kb. egymilliárd házaspárjának egyharmada még mindig nem jut családtervezési lehetőségekhez (főleg az oktatás és az eszközök hiánya, valamint a vallási és patriarchális uralom miatt).

A magyarok így váltak a legjobbakká a világon | ClimeNews - HírportálTenni akarsz a klímáért? Karbonsemlegesítsd az életviteledet a fogamzásgátlást nélkülözők segítése által: https://qfpc.bocs.eu

A klímamegbolondulás és az egész ökológiai válság megfékezése csak a túlnépesedés és fogamzásgátlás tabujának megtörésével lehetséges. Akik elsősorban a fogyasztást kárhoztatják, nem értenek az ökológiához, sem a világhelyzetet nem ismerik.

A magyarok bő fél évszázad alatt megmutatták, hogy lehetséges lett volna az általános jólét a Föld túlterhelése nélkül, ha a döntéshozók, zöld és egyéb mozgalmak, vallások, média, oktatás, egészségügy stb. nem vették volna semmibe az elnyomott nők küzdelmét a fogamzásgátlás tudományos és humanitárius forradalmáért.

A népesség-felrobbant emberiség most már sajnos népességpusztulásra és világnyomorra van ítélve, s az jár kevésbé rosszul, aki hamarabb kezdte a fogyást. A magyarok így váltak a legjobbakká a világon ökológiai fenntarthatóságban!

Nem lenne túlterhelve a Föld, ha mindenki úgy élne (fogyasztana és népesedne) mint a magyarok (1961 óta, amióta vannak ökolábnyom adatok)! Akkor csak kb. 3 milliárd ember élne ma a Földön és a helyzet tovább javulna a zsúfoltság további enyhülésével.

Forrás: BOCS – Blog

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.