Civilizáció

Európa nincs túlnépesedve?

Téged is hülyítettek már azzal, hogy Európa nincs túlnépesedve? A karibiak a bőrükön tapasztalták Európa népességrobbanását.

Bezzeg a mai népességfogyás-pánikolók még csak meg sem tudják különböztetni a népességrobbanást a túlnépesedéstől.

Bizony, a fogyó népességű országok is lehetnek máig is túlnépesedettek a korábbi népességrobbanásuktól. Pl. Japán hétszeresen túl van népesedve, és csak azért nem hal éhen, mert eddig még tízszeresen le tudta rabolni a világtengereket a halászflották egyre durvább háborújában.

Európa már fél évezrede annyira népességrobbant, hogy aztán az évszázadok alatt tízmilliószám zúdult ki a világra. Leigázott, kirabolt, elpusztított egész civilizációkat. Győztesekként persze nem tanultak az európaiak semmit a világtragédiákból. Ezért nem könyörülnek ma a fogamzásgátlást nélkülöző szegény nők százmillióin. Pedig a most folyó népességrobbanásban már mindenki vesztes.

Kinek az érdeke az agymosás, a szaporodás erőltetése? A globális nagytőkének hoz profitot a minél olcsóbb élőerő. Márpedig az ember akkor egyre olcsóbb, amikor ember-túltermelés van.

Így el lehet vinni az európai munkahelyeket olcsó országokba, ahol százmilliók könyörögnek, hogy valaki zsákmányolja már ki őket. S az olcsó országokat meg lehet fosztani legjobb munkaerejüktől, ide vándoroltatva őket Európába, hogy itt letörjék a béreket, lerontsák az európai munkások alkupozícióját a tőkével szemben.

Fölismered, hogy a szíved és az eszed ugyanazt mondja? Humanitárius kötelességed és egyben alapvető érdeked a fogamzásgátlást nélkülözők segítése.

1492. okt. 28: A mai Kuba szigetének őslakói nagy vitorláshajókon érkező fehér hódítókat fedeztek fel partjaiknál. Valami Kolumbusz volt a vezetőjük, aki aztán iszonyatos szenvedéseket hozott rájuk.

Simonyi, Gyula I.
Forrás: BOCS – Hírek

rampi

Recent Posts

*** Extrém FIGYELMEZTETÉS ***

Vörös riasztás: A bolygó veszélyben ! A jelentésből kiderül, hogy 2023 volt az eddigi legmelegebb…

3 nap ago

Éghajlatváltozás és az egyre nagyobb szerepű karbonsemlegesség

Az éghajlatváltozás a világgazdaság iparosodásának nem szándékolt következménye. Az emberi tevékenység nagy mennyiségű CO2-t és…

1 hét ago

A túlnépesedés még mindig óriási probléma

A túlnépesedés még mindig óriási probléma: interjú Jane O'Sullivannal. Februárban interjút készítettem Chris Bystroff biokémikussal,…

2 hét ago

Az éghajlatkutatók egy része sem tudja, hogy mi van?

Tizedik egymást követő havi melegrekord riasztja és zavarba hozza az éghajlatkutatókat. Ha az anomália augusztusig…

3 hét ago

Al Gore – Amiről a fosszilis energiaágazat hallgat

Ebben az energikus előadásban, a Nobel-díjjal kitüntetett Al Gore a klímaválság megoldásának útjában álló két…

3 hét ago

A tudósok figyelmeztetése a túlnépesedésről…

A tudósok figyelmeztetése a túlnépesedés és az élő rendszerek problémájáról. Az embereknek számos saját rendszerük…

1 hónap ago