Európa nincs túlnépesedve?

Téged is hülyítettek már azzal, hogy Európa nincs túlnépesedve? A karibiak a bőrükön tapasztalták Európa népességrobbanását.

Európa nincs túlnépesedve? | ClimeNews - Hírportál

Bezzeg a mai népességfogyás-pánikolók még csak meg sem tudják különböztetni a népességrobbanást a túlnépesedéstől.

Bizony, a fogyó népességű országok is lehetnek máig is túlnépesedettek a korábbi népességrobbanásuktól. Pl. Japán hétszeresen túl van népesedve, és csak azért nem hal éhen, mert eddig még tízszeresen le tudta rabolni a világtengereket a halászflották egyre durvább háborújában.

Európa már fél évezrede annyira népességrobbant, hogy aztán az évszázadok alatt tízmilliószám zúdult ki a világra. Leigázott, kirabolt, elpusztított egész civilizációkat. Győztesekként persze nem tanultak az európaiak semmit a világtragédiákból. Ezért nem könyörülnek ma a fogamzásgátlást nélkülöző szegény nők százmillióin. Pedig a most folyó népességrobbanásban már mindenki vesztes.

Kinek az érdeke az agymosás, a szaporodás erőltetése? A globális nagytőkének hoz profitot a minél olcsóbb élőerő. Márpedig az ember akkor egyre olcsóbb, amikor ember-túltermelés van.

Így el lehet vinni az európai munkahelyeket olcsó országokba, ahol százmilliók könyörögnek, hogy valaki zsákmányolja már ki őket. S az olcsó országokat meg lehet fosztani legjobb munkaerejüktől, ide vándoroltatva őket Európába, hogy itt letörjék a béreket, lerontsák az európai munkások alkupozícióját a tőkével szemben.

Fölismered, hogy a szíved és az eszed ugyanazt mondja? Humanitárius kötelességed és egyben alapvető érdeked a fogamzásgátlást nélkülözők segítése.

1492. okt. 28: A mai Kuba szigetének őslakói nagy vitorláshajókon érkező fehér hódítókat fedeztek fel partjaiknál. Valami Kolumbusz volt a vezetőjük, aki aztán iszonyatos szenvedéseket hozott rájuk.

Simonyi, Gyula I.
Forrás: BOCS – Hírek

QFPC - Minőségi Családtervezési Karbonkredit | hirdetés

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.