Civilizáció

A jövő generációk viszontválasza: Még a mentegetőzésetek is ostoba képmutatás

Fogjátok végre fel: ez nem a fogyasztásotokról szól, hanem elbaltáztátok! Nem csak fakivágás értelemben, hanem igen, úgy, ahogy a szleng érti: az esetek felében félállatok voltatok a nemzésben.

Drága jövő nemzedékek: sajnálom – részlet | Prince Ea

Minek rángattátok sokunkat a már túlzsúfolt Földre felkészületlenül, szándékotok ellenére, balesetként? Igen, a nemzéseitek közel felét a pár nem akarta! Mi ez az erőltetett menet, hogy óránként 10 ezerrel többen legyünk a Földön? Miért születik naponta kb. 100000 szerencsétlen gyerek akit a szülei nem akartak? Miért erőltettétek a szaporodást még az őrült túlnépesedés közepette is?

Miért tartottátok tenyészállat-sorban szegény nők százmillióit? Miért néztétek szívtelenül a fogamzásgátlás nélkülözését szerte a Földön?

Miért tartottátok tudatlanságban a fogamzásgátlásról a történelem legnagyobb serdülő generációját? Miért szabotáltátok el nagy részüknél a szexuális felvilágosítást? Miért termeli újra a sorsát rengeteg szegény, árva, nyomorult sorsú serdülő? Inkább menjen tönkre a Föld, csak a fiatalok ne szexeljenek? Ha mégis szexelnek, viseljék bűnük következményeit? Arra nem gondoltok, hogy minden ilyen esetben egy újabb élet is viseli szexuálpatológiátok következményeit? Aztán jöttök a képmutató bocsánatkérésetekkel?

Miért szül évente sok millió fiatalkorú? Miért adhatnak el férjhez évente tízmillió-szám fiatalkorú lányokat, hogy aztán teherbe ejtsék őket és ne tanulhassanak többé?

Addig a sajnálkozásotok is csak álszent képmutatás, amíg prűdek és szaporodás-erőltetők vagytok, pszichétek blokkolja még azt is, hogy tanuljatok a szaporodás témáról, fejetekben téveszméket dédelgettek, hogy ne kelljen szembenéznetek a tényekkel és felfogni hogy a nemzések felében az új életről félállatian vagy ezerféle tőle idegen érdekből döntötök.

Az emberi szint ezzel a kérdéssel* kezdődik:

Igazán szeretne egy gyermek nálunk és most megfoganni?

S ott folytatódik, hogy lehetővé teszitek mindenkinek, hogy ezt a kérdést föltegye: azaz ellátjátok a jogokkal, tudással és eszközökkel, hogy csak akkor essen teherbe, amikor ezt a kérdést átelmélkedve igazán akar.

Simonyi Gyula | BOCS Alapítvány
Video: Prince Ea | Magyar felirat SEVASTER1

* https://bocs.eu/kiadvanyok/


 

 

rampi

Recent Posts

*** Extrém FIGYELMEZTETÉS ***

Vörös riasztás: A bolygó veszélyben ! A jelentésből kiderül, hogy 2023 volt az eddigi legmelegebb…

5 nap ago

Éghajlatváltozás és az egyre nagyobb szerepű karbonsemlegesség

Az éghajlatváltozás a világgazdaság iparosodásának nem szándékolt következménye. Az emberi tevékenység nagy mennyiségű CO2-t és…

1 hét ago

A túlnépesedés még mindig óriási probléma

A túlnépesedés még mindig óriási probléma: interjú Jane O'Sullivannal. Februárban interjút készítettem Chris Bystroff biokémikussal,…

3 hét ago

Az éghajlatkutatók egy része sem tudja, hogy mi van?

Tizedik egymást követő havi melegrekord riasztja és zavarba hozza az éghajlatkutatókat. Ha az anomália augusztusig…

3 hét ago

Al Gore – Amiről a fosszilis energiaágazat hallgat

Ebben az energikus előadásban, a Nobel-díjjal kitüntetett Al Gore a klímaválság megoldásának útjában álló két…

4 hét ago

A tudósok figyelmeztetése a túlnépesedésről…

A tudósok figyelmeztetése a túlnépesedés és az élő rendszerek problémájáról. Az embereknek számos saját rendszerük…

1 hónap ago