A jövő generációk viszontválasza: Még a mentegetőzésetek is ostoba képmutatás

Fogjátok végre fel: ez nem a fogyasztásotokról szól, hanem elbaltáztátok! Nem csak fakivágás értelemben, hanem igen, úgy, ahogy a szleng érti: az esetek felében félállatok voltatok a nemzésben.

Drága jövő nemzedékek: sajnálom – részlet | Prince Ea

Minek rángattátok sokunkat a már túlzsúfolt Földre felkészületlenül, szándékotok ellenére, balesetként? Igen, a nemzéseitek közel felét a pár nem akarta! Mi ez az erőltetett menet, hogy óránként 10 ezerrel többen legyünk a Földön? Miért születik naponta kb. 100000 szerencsétlen gyerek akit a szülei nem akartak? Miért erőltettétek a szaporodást még az őrült túlnépesedés közepette is?

Miért tartottátok tenyészállat-sorban szegény nők százmillióit? Miért néztétek szívtelenül a fogamzásgátlás nélkülözését szerte a Földön?

Miért tartottátok tudatlanságban a fogamzásgátlásról a történelem legnagyobb serdülő generációját? Miért szabotáltátok el nagy részüknél a szexuális felvilágosítást? Miért termeli újra a sorsát rengeteg szegény, árva, nyomorult sorsú serdülő? Inkább menjen tönkre a Föld, csak a fiatalok ne szexeljenek? Ha mégis szexelnek, viseljék bűnük következményeit? Arra nem gondoltok, hogy minden ilyen esetben egy újabb élet is viseli szexuálpatológiátok következményeit? Aztán jöttök a képmutató bocsánatkérésetekkel?

Miért szül évente sok millió fiatalkorú? Miért adhatnak el férjhez évente tízmillió-szám fiatalkorú lányokat, hogy aztán teherbe ejtsék őket és ne tanulhassanak többé?

Addig a sajnálkozásotok is csak álszent képmutatás, amíg prűdek és szaporodás-erőltetők vagytok, pszichétek blokkolja még azt is, hogy tanuljatok a szaporodás témáról, fejetekben téveszméket dédelgettek, hogy ne kelljen szembenéznetek a tényekkel és felfogni hogy a nemzések felében az új életről félállatian vagy ezerféle tőle idegen érdekből döntötök.

Az emberi szint ezzel a kérdéssel* kezdődik:

Igazán szeretne egy gyermek nálunk és most megfoganni?

S ott folytatódik, hogy lehetővé teszitek mindenkinek, hogy ezt a kérdést föltegye: azaz ellátjátok a jogokkal, tudással és eszközökkel, hogy csak akkor essen teherbe, amikor ezt a kérdést átelmélkedve igazán akar.

Simonyi Gyula | BOCS Alapítvány
Video: Prince Ea | Magyar felirat SEVASTER1

* https://bocs.eu/kiadvanyok/


Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.