A jövő generációk viszontválasza: Még a mentegetőzésetek is ostoba képmutatás


Drága jövő nemzedékek: sajnálom - részlet | Prince Ea

Fogjátok végre fel: ez nem a fogyasztásotokról szól, hanem elbaltáztátok! Nem csak fakivágás értelemben, hanem igen, úgy, ahogy a szleng érti: az esetek felében félállatok voltatok a nemzésben.

Minek rángattátok sokunkat a már túlzsúfolt Földre felkészületlenül, szándékotok ellenére, balesetként? Igen, a nemzéseitek közel felét a pár nem akarta! Mi ez az erőltetett menet, hogy óránként 10 ezerrel többen legyünk a Földön? Miért születik naponta kb. 100000 szerencsétlen gyerek akit a szülei nem akartak? Miért erőltettétek a szaporodást még az őrült túlnépesedés közepette is?

Miért tartottátok tenyészállat-sorban szegény nők százmillióit? Miért néztétek szívtelenül a fogamzásgátlás nélkülözését szerte a Földön?

Miért tartottátok tudatlanságban a fogamzásgátlásról a történelem legnagyobb serdülő generációját? Miért szabotáltátok el nagy részüknél a szexuális felvilágosítást? Miért termeli újra a sorsát rengeteg szegény, árva, nyomorult sorsú serdülő? Inkább menjen tönkre a Föld, csak a fiatalok ne szexeljenek? Ha mégis szexelnek, viseljék bűnük következményeit? Arra nem gondoltok, hogy minden ilyen esetben egy újabb élet is viseli szexuálpatológiátok következményeit? Aztán jöttök a képmutató bocsánatkérésetekkel?

Miért szül évente sok millió fiatalkorú? Miért adhatnak el férjhez évente tízmillió-szám fiatalkorú lányokat, hogy aztán teherbe ejtsék őket és ne tanulhassanak többé?

Addig a sajnálkozásotok is csak álszent képmutatás, amíg prűdek és szaporodás-erőltetők vagytok, pszichétek blokkolja még azt is, hogy tanuljatok a szaporodás témáról, fejetekben téveszméket dédelgettek, hogy ne kelljen szembenéznetek a tényekkel és felfogni hogy a nemzések felében az új életről félállatian vagy ezerféle tőle idegen érdekből döntötök.

Az emberi szint ezzel a kérdéssel* kezdődik:

Igazán szeretne egy gyermek nálunk és most megfoganni?

S ott folytatódik, hogy lehetővé teszitek mindenkinek, hogy ezt a kérdést föltegye: azaz ellátjátok a jogokkal, tudással és eszközökkel, hogy csak akkor essen teherbe, amikor ezt a kérdést átelmélkedve igazán akar.

Simonyi Gyula | BOCS Alapítvány
Video: Prince Ea | Magyar felirat SEVASTER1

* https://bocs.eu/kiadvanyok/


A ClimeNews – Hírportál számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlatról, a természetről és a szennyezésekről szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva.
Legyen a ClimeNews - Hírportál Támogató Tagja! A független médiát olvasóink zöme a ClimeNews digitális és ingyenes tartalmaiból is tájékozódik. A klímaváltozás felgyorsult és a kapcsolódó események megsűrűsödtek! Annak érdekében, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon még több információval szolgáljuk ki olvasóinkat, támogasson minket rendszeres vagy egyszeri hozzájárulással! Köszönjük. Lépjen a támogatói oldalunkra.
ClimeNews TÁMOGATÁS


Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.