Népesség

Nem csak a jövőt pusztítja a túlnépesedés

A túlnépesedés tagadása még gonoszabb dolog, mint a szerencsére lassan már halványuló klímatagadás.

Ugyanis nem csak a jövőt pusztítja a túlnépesedés, hanem a jelenben is a történelem legnagyobb humanitárius katasztrófája.

Azt latolgatni, hogy mikor fordul vissza a népességrobbanás, olyan, mintha azt latolgatnák, hány évtized múlva lehet majd vége a tömeges rabszolgatartásnak. Százmilliók megfosztása a fogamzásgátlás emberi jogától, tudásától és eszközeitől – igen, ez rabszolgatartás, sőt rabszolga-gyártás!
Amikor már a rabszolgák kereskedelmét végre betiltották Amerikában, a rabszolga-gyártás még továbbra is megengedett volt. A rabszolganőket továbbra is megerőszakoltatták (a fehéreket feketékkel, mert a fehér rabszolga gyerekeknél magasabb áron lehetett eladni a félvéreket).

Akik azon aggódnak, hogy a gazdaságnak nem lesz elég munkaerő, olyanok mint akik azon aggódtak, hogy a rabszolgák felszabadítása után kik fognak dolgozni a földjeiken.
Egyetlen évig se lenne szabad hagyni a fogamzásgátlás nélkülözése okozta mérhetetlen szenvedéseket!

Azt kérdezik, hol tart a globális népesedési átmenet? A jelen tendenciák szerint kb. mikor, és kb. mekkora népességszámnál tetőzik a Föld lakosságszáma? Ezzel valójában azt kérdezik, hol tart a rabszolgaság megszüntetése. A jelen tendenciák szerint kb. mikor, és kb. mekkora létszámnál tetőzik a rabszolgák száma a Földön?
A jelen tendenciák a nők és serdülők elnyomásán, a jövő generációk elleni erőszakon alapulnak. Hiába jó irányúak, az ökológiai összeomlás enyhítéséhez túl lassú a nők felszabadulása és ezzel a népességrobbanás visszafordulása. Még ma is kb. negyedmilliárd szegény termékeny korú feleségnek nincs joga, tudása, eszköze a fogamzásgátláshoz. Az ifjúságot tudatlanságban tartják, hogy legyártsák a következő generációnyi szolgát a hatalmasoknak. A teherbeesések közel fele baleset, amit a pár nem akart.

Kapcsolódó hivatkozások

https://www.origo.hu/…/20230411-a-fold-nepessege…
https://ng.24.hu/…/04/12/a-nepessegrobbanas-evszazada/

Simonyi, Gyula I. – BOCS Civilizációtervezés Alapítvány


rampi

Recent Posts

Szén-dioxid kibocsátás és oxigénkoncentráció

Hogyan hat a jövőbeni felmelegedés és CO2-kibocsátás az oxigénkoncentrációra? Az oxigénszint csökken a fosszilis tüzelőanyagok…

4 nap ago

A ‘fenntartható’ nem fenntartható: az ESG talpraállítása

A “fenntartható” szó exponenciális sebességgel szaporodik, hamarosan már minden mondatban szerepelni fog, akár többször is. Viszont…

1 hét ago

*** Extrém FIGYELMEZTETÉS ***

Vörös riasztás: A bolygó veszélyben ! A jelentésből kiderül, hogy 2023 volt az eddigi legmelegebb…

2 hét ago

Éghajlatváltozás és az egyre nagyobb szerepű karbonsemlegesség

Az éghajlatváltozás a világgazdaság iparosodásának nem szándékolt következménye. Az emberi tevékenység nagy mennyiségű CO2-t és…

3 hét ago

A túlnépesedés még mindig óriási probléma

A túlnépesedés még mindig óriási probléma: interjú Jane O'Sullivannal. Februárban interjút készítettem Chris Bystroff biokémikussal,…

4 hét ago

Az éghajlatkutatók egy része sem tudja, hogy mi van?

Tizedik egymást követő havi melegrekord riasztja és zavarba hozza az éghajlatkutatókat. Ha az anomália augusztusig…

4 hét ago