Nem csak a jövőt pusztítja a túlnépesedés

A túlnépesedés tagadása még gonoszabb dolog, mint a szerencsére lassan már halványuló klímatagadás.

Ugyanis nem csak a jövőt pusztítja a túlnépesedés, hanem a jelenben is a történelem legnagyobb humanitárius katasztrófája.

Nem csak a jövőt pusztítja a túlnépesedés

Azt latolgatni, hogy mikor fordul vissza a népességrobbanás, olyan, mintha azt latolgatnák, hány évtized múlva lehet majd vége a tömeges rabszolgatartásnak. Százmilliók megfosztása a fogamzásgátlás emberi jogától, tudásától és eszközeitől – igen, ez rabszolgatartás, sőt rabszolga-gyártás!
Amikor már a rabszolgák kereskedelmét végre betiltották Amerikában, a rabszolga-gyártás még továbbra is megengedett volt. A rabszolganőket továbbra is megerőszakoltatták (a fehéreket feketékkel, mert a fehér rabszolga gyerekeknél magasabb áron lehetett eladni a félvéreket).

Ki szeretne világnyomorba süllyedni?

Akik azon aggódnak, hogy a gazdaságnak nem lesz elég munkaerő, olyanok mint akik azon aggódtak, hogy a rabszolgák felszabadítása után kik fognak dolgozni a földjeiken.
Egyetlen évig se lenne szabad hagyni a fogamzásgátlás nélkülözése okozta mérhetetlen szenvedéseket!

Azt kérdezik, hol tart a globális népesedési átmenet? A jelen tendenciák szerint kb. mikor, és kb. mekkora népességszámnál tetőzik a Föld lakosságszáma? Ezzel valójában azt kérdezik, hol tart a rabszolgaság megszüntetése. A jelen tendenciák szerint kb. mikor, és kb. mekkora létszámnál tetőzik a rabszolgák száma a Földön?
A jelen tendenciák a nők és serdülők elnyomásán, a jövő generációk elleni erőszakon alapulnak. Hiába jó irányúak, az ökológiai összeomlás enyhítéséhez túl lassú a nők felszabadulása és ezzel a népességrobbanás visszafordulása. Még ma is kb. negyedmilliárd szegény termékeny korú feleségnek nincs joga, tudása, eszköze a fogamzásgátláshoz. Az ifjúságot tudatlanságban tartják, hogy legyártsák a következő generációnyi szolgát a hatalmasoknak. A teherbeesések közel fele baleset, amit a pár nem akart.

Azúr az új zöld!

Kapcsolódó hivatkozások

https://www.origo.hu/…/20230411-a-fold-nepessege…
https://ng.24.hu/…/04/12/a-nepessegrobbanas-evszazada/

Simonyi, Gyula I. – BOCS Civilizációtervezés Alapítvány


Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.