Felelős társaságok

Ön is jogosult a 3 millió forint állami támogatásra?

Kevés cég van aki ‘tokkal vonóval’ adja a megoldást és intézi az állami támogatást az elkötelezett környezettudatos családok részére.

Lehet Ön se tudja, hogy jogosult-e a 3 millió forintos állami támogatásra, ami már csak 6 hónapig vehető igénybe. Ez a nagy sikerű családtámogatási program, az “otthonfelújítási támogatás”.

A gyermeket nevelő családoknak – meghatározott feltételekkel – vissza nem térítendő lakáscélú állami támogatás jár, akár 3 millió Ft értékben 2022. december 31-ig. A jogosultak körét kutatja az a csapat, akik az egész országot képesek lefedni, mert akik most lépnek, akár meg tudják valósítani álmaikat féláron. Viszont számtalan kérdésük lehet a lakás és házfelújítással, karbantartással és a feltételekkel kapcsolatban. Sokan nem ismerik a válaszokat és nem látják az ezzel kapcsolatos teljes képet, pedig jogosultak lennének a támogatásra. Nem kell várni a nagyokra, mert a karbonlábnyom csökkentés jelentős részét megvalósíthatja otthona korszerűsítésével: napelem rendszerrel, hőszivattyúval, szigeteléssel és nyílászárók cseréjével. Például sokan nem tudják, hogyha az ingatlant kevesebb mint egy éve vásárolta a család, vagy kapott használatbavételi engedélyt, akkor akár már a tulajdonszerzést követő napon igényelhető a támogatás.

A különböző élethelyzetek kapcsán felmerülő számtalan kérdésből nehéz eldönteni, hogy a család jogosult vagy sem. Ebben az esetben fordulhat a piacon olyan szereplőhöz, aki elkötelezett az ügyfél felé a teljes megoldásban. Így nem kell pályázatírókat, eszközbeszerzőket, kivitelezőket keresgélnie, és ami a legnehezebb az engedélyezéssel kapcsolatos útvesztőkkel bajlódnia. Van olyan piaci szereplő, aki ezt megcsinálja ön helyett és az ehhez szükséges lépéseket elmondja. Ilyen az Jó Házad Lesz csapata!

Forrás:

 

 


rampi

Recent Posts

*** Extrém FIGYELMEZTETÉS ***

Vörös riasztás: A bolygó veszélyben ! A jelentésből kiderül, hogy 2023 volt az eddigi legmelegebb…

4 nap ago

Éghajlatváltozás és az egyre nagyobb szerepű karbonsemlegesség

Az éghajlatváltozás a világgazdaság iparosodásának nem szándékolt következménye. Az emberi tevékenység nagy mennyiségű CO2-t és…

1 hét ago

A túlnépesedés még mindig óriási probléma

A túlnépesedés még mindig óriási probléma: interjú Jane O'Sullivannal. Februárban interjút készítettem Chris Bystroff biokémikussal,…

3 hét ago

Az éghajlatkutatók egy része sem tudja, hogy mi van?

Tizedik egymást követő havi melegrekord riasztja és zavarba hozza az éghajlatkutatókat. Ha az anomália augusztusig…

3 hét ago

Al Gore – Amiről a fosszilis energiaágazat hallgat

Ebben az energikus előadásban, a Nobel-díjjal kitüntetett Al Gore a klímaválság megoldásának útjában álló két…

4 hét ago

A tudósok figyelmeztetése a túlnépesedésről…

A tudósok figyelmeztetése a túlnépesedés és az élő rendszerek problémájáról. Az embereknek számos saját rendszerük…

1 hónap ago