Ön is jogosult a 3 millió forint állami támogatásra?

Kevés cég van aki ‘tokkal vonóval’ adja a megoldást és intézi az állami támogatást az elkötelezett környezettudatos családok részére.

Ön is jogosult a 3 millió forint állami támogatásra?

Lehet Ön se tudja, hogy jogosult-e a 3 millió forintos állami támogatásra, ami már csak 6 hónapig vehető igénybe. Ez a nagy sikerű családtámogatási program, az “otthonfelújítási támogatás”.

A gyermeket nevelő családoknak – meghatározott feltételekkel – vissza nem térítendő lakáscélú állami támogatás jár, akár 3 millió Ft értékben 2022. december 31-ig. A jogosultak körét kutatja az a csapat, akik az egész országot képesek lefedni, mert akik most lépnek, akár meg tudják valósítani álmaikat féláron. Viszont számtalan kérdésük lehet a lakás és házfelújítással, karbantartással és a feltételekkel kapcsolatban. Sokan nem ismerik a válaszokat és nem látják az ezzel kapcsolatos teljes képet, pedig jogosultak lennének a támogatásra. Nem kell várni a nagyokra, mert a karbonlábnyom csökkentés jelentős részét megvalósíthatja otthona korszerűsítésével: napelem rendszerrel, hőszivattyúval, szigeteléssel és nyílászárók cseréjével. Például sokan nem tudják, hogyha az ingatlant kevesebb mint egy éve vásárolta a család, vagy kapott használatbavételi engedélyt, akkor akár már a tulajdonszerzést követő napon igényelhető a támogatás.

A különböző élethelyzetek kapcsán felmerülő számtalan kérdésből nehéz eldönteni, hogy a család jogosult vagy sem. Ebben az esetben fordulhat a piacon olyan szereplőhöz, aki elkötelezett az ügyfél felé a teljes megoldásban. Így nem kell pályázatírókat, eszközbeszerzőket, kivitelezőket keresgélnie, és ami a legnehezebb az engedélyezéssel kapcsolatos útvesztőkkel bajlódnia. Van olyan piaci szereplő, aki ezt megcsinálja ön helyett és az ehhez szükséges lépéseket elmondja. Ilyen az Jó Házad Lesz csapata!

Forrás: Ön is jogosult a 3 millió forint állami támogatásra?

 

 


Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.