Civilizáció

Másodpercenként kb. 3 nő esik teherbe a világon szándéka ellenére!

Az emberiség azért pusztítja el önmagát, mert gyenge matematikából: nem fogja fel a népességrobbanás végzetességét, a járványok terjedését stb., mert nem érti az exponenciális növekedést stb.

A kép szövege: “Valószínűleg sose használjuk ezt a marhaságot.”

Te felfogod, ezért karbonsemlegesíted magadat a fogamzásgátlást nélkülöző százmilliók segítése által?

Rengeteg újabb és újabb politikai döntés, média, prédikáció, beruházás stb. példával bizonyította ezt évtizedeken át tartott “Matematika, népesedés, energia” c. előadásaiban Al Bartlett amerikai professzor.

Azt is kimutatta, hogy a túlnépesedés a demokrácia halálához vezet. (Pl. egy amerikai szenátor kezdetben egy kisvárosnyi, kb. 30 ezer állampolgárt képviselt, ma már több mint százszor annyit kellene képviselnie.)

Ő elég bátor volt a túlnépesedés tabu témájával foglalkozni, mint ahogy Garrett Hardin és Gandhi is, de őket már meghamisították a közgondolkodásban a szaporodás-erőltetők. A közlegelő tragédiáját szerte a világon tanítják, de már megfosztva Hardin szándékától: ugyanis eredetileg a túlnépesedés kollektív öngyilkos viselkedését szemléltette vele.

Téged is hülyítettek már ezzel a materialistán félreértelmezve milliószor idézett Gandhi mondattal? “A világ elég mindenki szükségleteire, de nem mohóságára.” Csak éppen az nem jutott el a szaporodás-erőltetéssel átmosott agyakba, hogy Gandhi a mohóságon az utódnemzést is értette.

Mivel a túlnépesedés minden járvány fő oka (már tízezer éve, s ne feledjük, ma a fejlett országok is szinte mind túlnépesedettek!), a fogamzásgátlást nélkülöző százmilliók segítése kihagyhatatlan a járványmegelőzésből!
A nagy járványok közül egyedül a HIV létezik még jelenleg is. Az óvszer elfogadtatásával sokkal több életet mentett meg, mint amennyi halált okozott.
(Még a pápa – az előző, VI. Benedek – is elismerte, hogy amikor két férfi szexel s egyikük AIDS-es, akkor az óvszer használata erkölcsös, mert életmentő. Botrányos, hogy férfi és nő közt még mindig “erkölcstelennek” állítják, még ha egyikük AIDS-es is, mert a termékenység elkerülése még az élet védelmét is felülíró óriási “bűn”.)

A WHO a fogamzásgátlókat már rég hivatalosan az életmentő eszközök közé sorolta, és nem az AIDS miatt, hanem mert a fiatal nők legfőbb halálozási oka a baleset-teherbeesés! Másodpercenként kb. 3 nő esik teherbe a világon szándéka ellenére! A fogamzásgátlás eszközeinek ott kellene lenniük minden szociális és katasztrófa segélycsomagban, ingyenesnek kellene lenniük a közegészségügy részeként! A fogamzásgátlás oktatása is az életmentés, elsősegély tanításának része kell legyen!

Forrás: Simonyi, Gyula I. / Facebook

rampi

Recent Posts

*** Extrém FIGYELMEZTETÉS ***

Vörös riasztás: A bolygó veszélyben ! A jelentésből kiderül, hogy 2023 volt az eddigi legmelegebb…

3 nap ago

Éghajlatváltozás és az egyre nagyobb szerepű karbonsemlegesség

Az éghajlatváltozás a világgazdaság iparosodásának nem szándékolt következménye. Az emberi tevékenység nagy mennyiségű CO2-t és…

1 hét ago

A túlnépesedés még mindig óriási probléma

A túlnépesedés még mindig óriási probléma: interjú Jane O'Sullivannal. Februárban interjút készítettem Chris Bystroff biokémikussal,…

2 hét ago

Az éghajlatkutatók egy része sem tudja, hogy mi van?

Tizedik egymást követő havi melegrekord riasztja és zavarba hozza az éghajlatkutatókat. Ha az anomália augusztusig…

3 hét ago

Al Gore – Amiről a fosszilis energiaágazat hallgat

Ebben az energikus előadásban, a Nobel-díjjal kitüntetett Al Gore a klímaválság megoldásának útjában álló két…

3 hét ago

A tudósok figyelmeztetése a túlnépesedésről…

A tudósok figyelmeztetése a túlnépesedés és az élő rendszerek problémájáról. Az embereknek számos saját rendszerük…

1 hónap ago