Másodpercenként kb. 3 nő esik teherbe a világon szándéka ellenére!

Az emberiség azért pusztítja el önmagát, mert gyenge matematikából: nem fogja fel a népességrobbanás végzetességét, a járványok terjedését stb., mert nem érti az exponenciális növekedést stb.

Másodpercenként kb. 3 nő esik teherbe a világon szándéka ellenére! | Forrás: Junk DNAA kép szövege: “Valószínűleg sose használjuk ezt a marhaságot.”

Te felfogod, ezért karbonsemlegesíted magadat a fogamzásgátlást nélkülöző százmilliók segítése által?

Rengeteg újabb és újabb politikai döntés, média, prédikáció, beruházás stb. példával bizonyította ezt évtizedeken át tartott “Matematika, népesedés, energia” c. előadásaiban Al Bartlett amerikai professzor.

Azt is kimutatta, hogy a túlnépesedés a demokrácia halálához vezet. (Pl. egy amerikai szenátor kezdetben egy kisvárosnyi, kb. 30 ezer állampolgárt képviselt, ma már több mint százszor annyit kellene képviselnie.)

Ő elég bátor volt a túlnépesedés tabu témájával foglalkozni, mint ahogy Garrett Hardin és Gandhi is, de őket már meghamisították a közgondolkodásban a szaporodás-erőltetők. A közlegelő tragédiáját szerte a világon tanítják, de már megfosztva Hardin szándékától: ugyanis eredetileg a túlnépesedés kollektív öngyilkos viselkedését szemléltette vele.

Téged is hülyítettek már ezzel a materialistán félreértelmezve milliószor idézett Gandhi mondattal? “A világ elég mindenki szükségleteire, de nem mohóságára.” Csak éppen az nem jutott el a szaporodás-erőltetéssel átmosott agyakba, hogy Gandhi a mohóságon az utódnemzést is értette.

Másodpercenként kb. 3 nő esik teherbe a világon szándéka ellenére! | ClimeNews

Mivel a túlnépesedés minden járvány fő oka (már tízezer éve, s ne feledjük, ma a fejlett országok is szinte mind túlnépesedettek!), a fogamzásgátlást nélkülöző százmilliók segítése kihagyhatatlan a járványmegelőzésből!
A nagy járványok közül egyedül a HIV létezik még jelenleg is. Az óvszer elfogadtatásával sokkal több életet mentett meg, mint amennyi halált okozott.
(Még a pápa – az előző, VI. Benedek – is elismerte, hogy amikor két férfi szexel s egyikük AIDS-es, akkor az óvszer használata erkölcsös, mert életmentő. Botrányos, hogy férfi és nő közt még mindig “erkölcstelennek” állítják, még ha egyikük AIDS-es is, mert a termékenység elkerülése még az élet védelmét is felülíró óriási “bűn”.)

A WHO a fogamzásgátlókat már rég hivatalosan az életmentő eszközök közé sorolta, és nem az AIDS miatt, hanem mert a fiatal nők legfőbb halálozási oka a baleset-teherbeesés! Másodpercenként kb. 3 nő esik teherbe a világon szándéka ellenére! A fogamzásgátlás eszközeinek ott kellene lenniük minden szociális és katasztrófa segélycsomagban, ingyenesnek kellene lenniük a közegészségügy részeként! A fogamzásgátlás oktatása is az életmentés, elsősegély tanításának része kell legyen!

Forrás: Simonyi, Gyula I. / Facebook


Ahogy az éghajlati válság fokozódik...

...a megalapítása óta karbonsemleges módon fenntartott ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről és a légköri szennyezésekről szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.