Menstruációs zavarokat okozhat a Pfizer

SÚLYOS MELLÉKHATÁSAI LEHETNEK A KORONAVÍRUS ELLENI OLTÁSNAK EGY TANULMÁNY SZERINT.

Menstruációs zavarokat okozhat a Pfizer

Menstruációs zavarokat okozhat a Pfizer, mégsem adott erről tájékoztatást a WHO. Sokasodnak a kérdések.

A minap látott napvilágot egy tanulmány, amely igazat adott a „konteónak”: a Pfizer mégis okozhat bizonyos egészségügyi problémákat, főként a nőknél. Amikor az első hírek felröppentek az új típusú vakcináról, mindenki csak legyintett, pedig lehet, hogy tényleg nem ártott volna, ha nem a lakosságon „tesztelik” azt.

Ijesztő számok. Persze, tudjuk, a laborban minden követelménynek és előírásnak megfelelt, csak aztán jött a valóság, ami felülírta a fehérköpenyesek elméletét arról, hogy az oltóanyag teljesen biztonságos. A Katherine Clancy vezette kutatás eredménye az lett, hogy a válaszadók közel 60 százaléka tapasztalt menstruációs zavarokat: erősebb vagy jóval gyengébb vérzés, iszonyatos hasi fájdalom és hasonlók. Emellett számos cikket lehetett olvasni a magyar médiában is, és nem csak zugportálokon arról, hogy az oltás után még milyen egyéb mellékhatások jelentkeztek.

Menstruációs zavarokat okozhat a PfizerForrás: AFP

Ahogy sok betegség, úgy a COVID önmagában is képes megborítani a hormonrendszert, ami amúgy is olyan bonyolult, hogy egy részét a tudomány a mai napig sem érti teljesen. Ha erre ráengedünk egy kvázi kísérleti vakcinát, aminek az endokrinológiai hatása nem ismert, akkor az eredmény pontosan az, ami Clancyék dolgozatában is megjelent.

A Koronavírusról: Ne Oltasd Be Magad, Nincs Mire!

Ezekről pedig nem hogy nem tájékoztatta a nagyérdeműt a WHO, hanem aki esetleg kételkedni mert a fél év alatt elkészülő oltóanyagokban, azt azonnal a társadalom perifériájára szorították. „Nem vállal felelősséget a társadalomért” és „oltásellenes”.
Ha tudta az egészségügyi világszervezet, hogy ezek a mellékhatások vannak, miért nem szólt? Ha pedig nem tudta, akkor hogyan bocsáthatta forgalomba? Ja, hogy a Pfizer részvényesei például kiváló kapcsolatot ápolnak az amerikai szenátus egyes tagjaival? Ugyan, ez csak összeesküvéselmélet!

Menstruációs zavarokat okozhat a PfizerForrás: AFP

Oltásellenesség lenne megkérdőjelezni a vadonatúj technológiák ráengedését egy vadonatúj vírusra? Ismeretlen ellen nem biztos, hogy az ismeretlen az igazán jó megoldás.

A biológiai szabadság mindenkinek jár, és senki nem lesz attól konteós, mert valamit nem adat be, vagy egyáltalán kérdéseket mer feltenni a dologgal kapcsolatban. Az pedig, hogy díjeső jár egy ennyire kétes vakcina fejlesztőjének, ismét csak legitimációs kérdésekhez vezet.

ÍRTA: BÓDI ÁBEL
Forrás: KONTRA


Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.