Dr. McCullough az Európai Parlament előtt tanúskodik

Dr. McCullough az Európai Parlament előtt tanúskodik az igazságról a COVID-19-ről, az mRNS injekciókról és a WHO-ról.

Itt az ideje, hogy kilépjünk az Egészségügyi Világszervezetből. Dr. McCullough elmagyarázza, hogy miért.

Dr. Peter McCullough elismert kardiológus egy sor igazságbombát szabadított el az Európai Parlament előtt 2023. szeptember 13-án tartott előadása során, egy kifejezetten az Egészségügyi Világszervezetre és a COVID-19 világjárvány globális kezelésére összpontosító ülésen.

 

Íme, néhány kulcsfontosságú gondolat Dr. McCullough előadásából:

  • A károkozásnak két fő hulláma volt: az első a SARS-CoV-2 járvány kitörése, amely főként a veszélyeztetett népességcsoportokat érintette, a második pedig a COVID-19 oltásokkal kapcsolatos sérülések.
  • A WHO egy összetett biofarmáciai szindikátus része, amelyben olyan szervezetek vesznek részt, mint az ENSZ, a Világgazdasági Fórum, a Gates Alapítvány és a Rockefeller Alapítvány. Azzal vádolja őket, hogy hátrányosan befolyásolják a világjárvány elleni védekezést.
  • Dr. Anthony Fauci és mások eltitkolták a vírus laboratóriumi úton előállított eredetét a kínai Wuhanban.
  • A kórházi kezelés és a halálozás megelőzésének egyetlen hatékony módja a korai kezelés és a természetes immunitás megszerzése. Dr. McCullough bírálta az olyan szervezeteket, mint a WHO, amiért akadályozzák az ilyen korai kezelési lehetőségeket.
  • Az mRNS “vakcinák” potenciálisan káros genetikai kódot juttatnak az emberi szervezetbe, ami számos betegséghez, többek között szívizomgyulladáshoz vezet.
  • A COVID-19 vakcinák “nem biztonságosak emberi használatra”.
  • Itt az ideje, hogy kilépjünk az Egészségügyi Világszervezetből.

‍Dr. McCullough azt is felvázolta, hogy a COVID “vakcinák” hogyan károsítanak és ölnek:

Dr. McCullough az Európai Parlament előtt tanúskodik

Szív- és érrendszeri betegségek

  • “Már két évvel ezen oltások után is szívmegállást tapasztaltunk.”
  • Myocarditis (szívizomgyulladás)
  • Az ateroszklerotikus szív- és érrendszeri betegségek felgyorsulása.
  • Szívroham
  • Hátsó ortosztatikus tachikardia szindróma (POTS)
  • Aorta disszekció
  • Pitvarfibrilláció
  • Szívmegállás szívizomgyulladás hiányában

Neurológiai betegség

  • Stroke (ischaemiás és vérzéses)
  • Guillain-Barré-szindróma (felszálló bénulást okozhat, ami halálhoz vezethet)
  • Kisrostos neuropátia (zsibbadás és bizsergés).

Vérrögök

  • “A tüskefehérje a trombogén fehérje, amelyet valaha is láttunk az emberi gyógyászatban.”
  • Szokatlanul nagy és ellenálló vérrögök
  • A hagyományos kezelésekkel fel nem oldódó vérrögök

Immunológiai rendellenességek

  • Védőoltás okozta trombotikus trombocitopénia
  • Multiszisztémás gyulladásos rendellenesség

 

Bár a “vakcinák” kockázatot jelentenek, lépéseket lehet tenni a további ártalmak mérséklésére. Nézze meg Dr. McCullough szakértő meglátásait ezen a videón és az alábbi linken az oltás utáni felépülésről:

Az amerikai orvosi folyóiratban jelent meg az első tüskefehérje kivezetésére vonatkozó méregtelenítési protokoll: Így javulhatsz meg (.pdf)
Dr. Peter McCullough három kulcsfontosságú anyagot mutat be a spike fehérjék lebontásához, a gyulladás csökkentéséhez és a vérrögképződés kockázatának mérsékléséhez.

Forrás: Vigilant News


Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.