Nemzetközi per előkészítő tárgyalás 1. rész – Grand Jury Proceeding

Dr. Reiner Fuellmich amerikai német ügyész tartja nyitóbeszédét a nemzetközi büntető esküdtszéki vizsgálaton, amely globális szinten, a koronajárvány leple alatt elkövetett legszörnyűbb emberiség elleni bűncselekményekkel kapcsolatos.

Tegnap (2022. február 5.) volt a dr. Füllmich-féle, amerikai mintára szervezett “Grand Jury Proceeding” megnyitója.

Egy nemzetközi jogászokból és egy bíróból álló csoport az Egyesült Államok nagyesküdtszéki eljárásának mintájára büntetőeljárást folytat annak érdekében, hogy a nyilvánosság elé tárja a COVID-19 emberiség elleni bűncselekményekről eddig rendelkezésre álló összes bizonyítékot “vezetők, szervezők, felbujtók és bűntársak” ellen, akik segítettek, felbujtottak vagy aktívan részt vettek egy közös világjárványterv kidolgozásában és végrehajtásában. Ez a nyomozás az emberektől, az emberek által és az emberekért folyik, így Önök is részesei lehetnek az esküdtszéknek.

Azáltal, hogy teljes képet mutat arról, hogy mivel állunk szemben, beleértve a geopolitikai és történelmi hátteret is – az eljárás célja, hogy felhívja a figyelmet a következőkre

  • a jelenlegi, eltérített rendszer és intézményeinek tényleges összeomlása, és ennek következtében
    annak szükségességét, hogy maguk az emberek visszaszerezzék szuverenitásukat, és
  • annak szükségességéről, hogy először is megállítsák ezt a járványt, megtagadva az engedelmeskedést, és
  • annak szükségességét, hogy saját új egészségügyi, oktatási, gazdasági és igazságszolgáltatási rendszerüket indítsák el, hogy a demokrácia és a jogállamiság az alkotmányunk alapján újra létrejöjjön.

A 11 ügyvéd, aki részt vesz ebben: Virginie de Araujo Recchia Franciaországból, Claire Deeks Új-Zélandról, Viviane Fischer Németországból, Reiner Füllmich Németországból, Ana Garner az Egyesült Államokból, Renate Holzeisen Olaszországból, Tony Nikolic Ausztráliából, Dipali Ojha Indiából, Dexter LJ . Ryneveldt Dél-Afrikából, Deana Sacks az Egyesült Államokból és Michael Swinwood Kanadából.
A bíró Rui Fonseca E. Castro, Portugáliából.

Nagy csalások a koronavírus-járvány kapcsán.

1. nap: Az ügy büntetőper-szerűen nemzetközi tekintélyű jogászok és bírók előtt; bizonyítékok, tanúk:

Német

Angol

A Népbíróság által lefolytatott nagy-esküdtszéki eljárás

A köztudat megerősítése a természetjogon keresztül
‘Az igazságtalanság egy emberrel szemben igazságtalanság mindenki számára’

Mi, egy nemzetközi jogászokból és egy bíróból álló csoport, ezennel bejelentjük, hogy az Egyesült Államokban a nagyesküdtszéki eljárás mintájára büntetőeljárást fogunk lefolytatni. Ez a Nagy Esküdtszéki Vizsgálat egy mintaszerű jogi eljárásként szolgál arra, hogy egy (a világ polgáraiból álló) esküdtszék előtt bemutassuk a COVID-19 emberiség elleni bűncselekményekre vonatkozó összes rendelkezésre álló bizonyítékot a “vezetők, szervezők, felbujtók és bűntársak” ellen, akik segítettek, felbujtottak vagy aktívan részt vettek egy közös világjárványterv kidolgozásában és végrehajtásában. A vizsgálandó bűncselekmények közé tartozik minden olyan cselekmény, amelyet egy személy az emberiség elleni bűncselekmények elkövetésére irányuló közös terv megvalósítása érdekében hajtott végre vagy mulasztott el, és minden olyan bűncselekmény, amelyet a világ különböző esküdt közösségei elítéltek.

Ez a vizsgálat az emberektől, az emberek által és az emberekért folyik, és a “Népek Közvéleményének Bírósága” néven fog hivatkozni. Mivel nem találtunk olyan bíróságot, amely a jelenlegi rendszer bíróságai között meghallgatná a tényleges bizonyítékokat, ezért ezt az eljárást a jelenlegi rendszeren kívül, a természetjog alapján folytatjuk le. Ez pedig azon a szilárd meggyőződésen alapul, hogy minden ember könnyen különbséget tud tenni jó és rossz, valamint helyes és helytelen között.

A vád az, hogy a világ kormányai korrupt és bűnöző hatalmi struktúrák irányító befolyása alá kerültek. Összejátszottak egy világjárvány megrendezésében, amelyet már évek óta terveztek. Ennek érdekében szándékosan tömeges pánikot keltettek hamis tényállításokkal és egy társadalmilag megtervezett pszichológiai művelettel, amelynek üzeneteit a vállalati médián keresztül közvetítették.

A tömeges pánik célja az volt, hogy a lakosságot rávegyék az úgynevezett “védőoltások” elfogadására, amelyekről időközben bebizonyosodott, hogy sem nem hatékonyak, sem nem biztonságosak, hanem rendkívül veszélyesek, sőt halálosak.

A gazdasági, társadalmi és egészségügyi károk, amelyeket ezek az emberiség elleni bűntettek a világ lakosságának okoztak, dollár kvadrilliárdokban mérhetők.

Az alább felsorolt ügyvédek számos, világszerte elismert tudós és szakértő segítségével és egy portugál bíró védnöksége alatt fogják lefolytatni ezt a nagy esküdtszéki vizsgálatot, és ezáltal az esküdtszék (a világ polgárai) számára teljes képet nyújtanak ezekről az emberiség elleni bűncselekményekről.

A “Népbíróság” vizsgálatának kettős célja van: Egyrészt az, hogy mintául szolgáljon, és vádat emeljen az emberiség elleni bűncselekmények néhány büntetőjogi és polgári jogi felelőse ellen. Másrészt pedig – azáltal, hogy teljes képet mutat arról, hogy mivel állunk szemben, beleértve a geopolitikai és történelmi hátteret is – tudatosítani kívánja a következő kérdéseket:

– a jelenlegi, eltérített rendszer és intézményeinek tényleges összeomlása, és ennek következtében
– annak szükségességét, hogy maguk az emberek visszaszerezzék szuverenitásukat, és
– annak szükségességét, hogy először is megállítsák ezt a járványt, megtagadva az engedelmeskedést, és
– annak szükségességét, hogy saját új egészségügyi, oktatási, gazdasági és igazságszolgáltatási rendszerüket indítsák el, hogy a demokrácia és a jogállamiság az alkotmányunk alapján újra létrejöjjön.

A Népek Közvéleményének Bírósága kormányoktól és nem kormányzati szervezetektől függetlenül működik. Logisztikai támogatását a Berlini Corona Nyomozó Bizottság (www.corona-ausschuss.de) biztosítja.

www.grand-jury.net
[email protected]

Virginie de Araujo Recchia ügyvéd, Franciaország Rui Fonseca E Castro bíró, Portugália
Claire Deeks ügyvéd, Új-Zéland
Viviane Fischer ügyvéd, Németország
Dr. Reiner Fuellmich ügyvéd, Németország N. Ana Garner ügyvéd, Egyesült Államok
Dr. Renate Holzeisen ügyvéd, Olaszország
Tony Nikolic ügyvéd, Ausztrália
Dipali Ojha ügyvéd, India
Dexter L-J. Ryneveldt (Adv.), Dél-Afrika Jogász Deana Sacks, USA
Michael Swinwood ügyvéd, Kanada

Együttműködő emberi jogi jogvédők és jogi aktivisták
Tjaša Vuzem, Szlovénia
Dr. Cristiane Grieb, Kanada
Leslie Manookian, USA

További információ: www.grand-jury.net
Letölthető sajtóanyag: Media Release Grand Jury Proceeding 02-05-2022.pdf


Lejátszás VK-ról


Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.