„Önök ellopják tőlünk a jövőnket”: Greta Thunberg

A ScientistsWarning.TV jogosan lehetett büszke arra, hogy odavitte Gretát az ENSZ klímatárgyalásokra, a COP-24-re Lengyelországba.

Ő szólalt meg a leghangosabban, a legtisztábban, több figyelmet kapva a sajtóban mint együtt David Attenborough, Arnold Schwarzenegger, Al Gore és António Guteres ENSZ főtitkár!

Greta világosan és szelíd erővel beszél. Ő a világ irányt mutató hangja a világ vezetőinek őrületében, akik mindannyiunkat elárulnak a pénzügyi támogatásuk és újraválasztásuk érdekében. Figyeljék azt a határozottságot a szemében, és a bizalmat a hangjában. Annyira világosan beszél az igazságról, hogy nehéz nem megérteni, meghallani őt.

Korábban itt írtunk erről: Greta Thunberg beszéde az ENSZ éghajlat-változási konferencián

 


Legyen a ClimeNews - Hírportál Támogató Tagja! A független médiát olvasóink zöme a ClimeNews digitális és ingyenes tartalmaiból is tájékozódik. A klímaváltozás felgyorsult és a kapcsolódó események megsűrűsödtek! Annak érdekében, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon még több információval szolgáljuk ki olvasóinkat, támogasson minket rendszeres vagy egyszeri hozzájárulással! Köszönjük. Lépjen a támogatói oldalunkra. ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.