Támogatás

Támogatás | ClimeNews - Hírportál

Arra kérjük az olvasókat, hogy tegyenek lépéseket a ClimeNews – Hírportál független újságírásának támogatására.

Több ember olvas és támogat független, vizsgálati jelentéseket, mint valaha. És számos hírszervezettől eltérően olyan megközelítést választottunk, amely lehetővé teszi számunkra, hogy újságunkat mindenki számára nyitva és hozzáférhetővé tegyük, függetlenül attól, hogy hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Célunk, hogy az éghajlatváltozás, és annak valós veszélyeivel, valamint az elhárítására vonatkozó hatásos lehetőségekkel kapcsolatban a legszélesebb körhöz eljussanak az információk. Ez azonban csak olvasóink önkéntes támogatásának köszönhető – amit mindenkor meg kell tartanunk és építenünk.

A ClimeNews szerkesztői szempontból független, azaz saját napirendünket állítjuk be. Újságírásunk mentes a kereskedelmi elfogultságtól, és nem befolyásolja milliárdos tulajdonosok, politikusok vagy részvényesek sem.

A zöldenergiával, fenntarthatósággal, karbonsemlegesítéssel stb. foglalkozó cégeket engedjük hirdetni a hirdetési felületeinken, de még ők sem szólhatnak bele a tartalomba. Senki nem irányít bennünket. Senki sem irányítja vagy formálja véleményünket. Ez azért fontos, mert lehetővé teszi számunkra, hogy hangot adjunk azoknak, akik nem közbeszéd vagy éppen tabu témákat dolgoznak fel, képviselnek. Ez különböztet meg minket a médiában másoktól, amikor a tényszerű, becsületes jelentések kritikus hangvételei is olvashatóvá válnak.


Választható mennyiségi támogatás:


Hozzájárulási oldalon keresztül biztonságosan, bankkártyával bármekkora összeggel:

Hozzájárulás a ClimeNews - Hírportál működéséhez

PayPal-on keresztül biztonságosan, bankkártyával vagy PayPal számláról

A ClimeNews – Hírportál fejlesztését támogatom a kiválasztott összeggel:

3000 Ft 5000 Ft 7000 Ft 10 000 Ft 15 000 Ft

A ClimeNews – Hírportál fejlesztését támogatom a saját magam által megállapított összeggel:
TÁMOGATÁS

Nincs más dolga, mint rákattintani a kiválasztott gombra ami elviszi a PayPal.Me hivatkozási oldalra, ott megjelenik a kiválasztott összeg vagy begépelheti azt. Ezt követően válassza ki a fizetési módot. Küldhet pénzt a PayPal-egyenlegéről, de választhatja elsődleges kártyáját is. Ha még nincs PayPal-számlája semmi gond, a PayPal segít nyitni egyet. A regisztráció biztonságos, gyors és ingyenes.
PayPal-egyenlege használatával és a számlája alapértelmezett pénznemében ingyenesen küldhet pénzt a saját országán belül. Devizaátváltás esetén díjat számolhatnak fel.
A PayPal.Me ugyanazt a biztonságot nyújtja, mint amit a PayPalnál megszokott:

  • SSL (Secure Sockets Layer) protokoll segítségével automatikusan titkosítjuk a bizalmas adatait már az Ön és a mi számítógépes rendszerünk közötti átvitel közben; a titkosítási kulcs hossza 128 bit (a kereskedelmi forgalomban elérhető legmagasabb szintű titkosítási kulcs). Szerverünk már regisztráció vagy a PayPal webhelyén való bejelentkezés előtt ellenőrzi, hogy jóváhagyott böngészőt használ-e, vagyis olyat, amely legalább SSL 3.0 vagy annál magasabb szintű védelmet használ.

Bármilyen más módon kíván támogatni, kérem vegye fel velem a kapcsolatot.

Üdvözlettel és köszönettel:

Rampasek László
            alapító
+36 30 9270951
info(kukac)climenews.com