Koronavírus | COVID-19

Csak és kizárólag hiteles információkból tájékozódjon a koronavírus kérdéskörében.

VIGYÁZAT! A link mögött lévő kormány által üzemeltetett weboldal kétségbevonható információkat tartalmaz, Hitelét vesztett és fenyegető állításokat tartalmaz...VIGYÁZAT! A képre kattintva a kormány által üzemeltetett weboldal kétségbevonható információkat, hitelét vesztett és fenyegető állításokat tartalmazhat, CSAK ERŐS IDEGZETŰ embereknek!

A kormány tájékoztatásának és a fősodrú média propagálásának hitelessége a koronavírus járvánnyal, és a kötelező maszkviseléssel kapcsolatban megkérdőjeleződött az alábbiak miatt.


A világ számos, a témában jártas vagy szakértő tudósa tiltakozik a kialakult helyzet kezelésével kapcsolatban! Az alábbiakban az ő véleményeikről tájékozódhat. Alább hitelesebb személyek nyilatkozatait, videóüzeneteit láthatja, hallhatja a COVID-19 és kapcsolódó témában, mint a Koronavírus Kisokos készítői vagy hitelesítői.
Lehetséges-e az, hogy több mint három hónap „járvány-helyzet” ne legyen elég egy felkészült újságírónak, hogy tájékozódjon arról, bizony a világ leghíresebb tudósai erősen kritizálják azt, ami történt az elmúlt pár hónapban világszerte?
Pedig ez a kritika bizony nem csak Európából, de Amerikából is szól. Mégpedig a világ leghíresebb szakemberei torkából, mint Professzor Ioannidis, Dr. Wodarg, Dr. Streeck vagy Professor Bhakdi. Mi több. Németországban orvosok fogtak össze, hogy a politika ámokfutását megállítsák, s ezért pártot alapítottak és mozgalmat is indítottak már, s utóbbihoz több, mint 1.500 orvos és zömében egészségügyi dolgozó csatlakozott, Magyarországról is. Emberek, tudósok, orvosok, akiknek száma napról-napra nő, nem másért, hogy felvilágosítsák a társadalmakat.


A SZÜLŐ LEGŐSIBB FELADATA, HOGY MEGVÉDJE GYERMEKÉT!

Sikerült azt a remekművet összehozni, hogy háborús helyzeten kívül először, egy egész generáció kerüljön kollektív traumatizálásra.
Michael Hüter, gyermek-szakértő, gyermekkor-kutató a SARS-COV2 járvány kapcsán beszél.

A Derzdai és a Lipcsei Egyetem már két hónappal ezelőtt tanulmányukban megállapították, hogy a gyermekek a COVID19 tekintetében, mint fék működnek, tehát nem vesznek részt a járvány terjedésében!
Gyermekek és erre számos nemzetközi tanulmány van, a fertőzöttség kiterjedésében egyáltalán nem játszanak szerepet.
Fel kéne tegyük magunknak azt a kérdést is, hogy ez nem egyféle kollektív öngyilkosság-e, ha azon kevés gyermekeinknek, akik még egyáltalán vannak, most ok nélkül kárt okozunk?
Európa ezzel a négyszáz éves, tudományos kultúrájának a végét is ünnepli!


Minden járványügyi korlátozás azonnal feloldható!

Angela Spelsberg, epidemiológus nyilatkozata a német RTL-nek. 2020.09.05.-én.
A korona-vírus a mérsékelt, illetve enyhe lefutású influenza-megbetegedések közé sorolható be. Növekvő teszt-pozitív számaink vannak, mivel standard nélküli tömeg-teszteléseket hajtunk végre, ám járvány nincsen. A korona-vírus a mérsékelt, illetve enyhe lefutású influenza-megbetegedések közé sorolható be. Minden járványügyi korlátozás azonnal feloldható!


A koronavírussal kapcsolatos intézkedések, híresztelések, mérések, publikációk szakszerűsége, jogszerűsége sok kérdést vetett fel mindenkiben.

A félelem a média közlései alapján globális méreteket ölt a mai napig. Az emberek még mindig úgy viselkednek, mintha még mindig járvány lenne, pedig nincs kihirdetve.

A jelenlegi narratíva nem vezet jóra. Közös összefogással, érdemi, szakmai vitákkal el kellene jutni egy megfelelő állásfoglaláshoz.

Az intézkedések a társadalmat most az orvosok szintjén is megosztják. Ébrednie kell a jelenlegi orvosi társadalomnak is, hiszen a tudomány nem asszisztálhat abban, hogy azt a politika felülírja és embereket tudománytalanul zárjanak be, informáljanak félre! Elég a tudomány lejáratásából! Az orvosoknak szólást kell adni, hogy az emberek egészsége és az igazság szellemében végezhessék a tevékenységüket!

Dr. Tamasi József és Jakab István beszélgetése a koronavírus helyzetről.

2020. szeptember 3.


Álló tapssal ért véget az a nemzetközi COVID19 Konferencia Budapesten a Magyarok Világszövetségének Székházában, amin nemzetközi orvosok, virológusok, járványügyi szakemberek adtak elő.

“Megállapításra került, hogy orvos-szakmai-szempontból COVID19 járvány nem volt 2020-ban sehol Európában, de máshol a világon sem és minden járvány-ellenes intézkedés nem más, mint az alapvető emberi értelem és méltóság megalázása.”

A konferencia anyaga, teljes egészében, szinkrontolmácsolással magyar, angol és német nyelven elérhető lesz az interneten hamarosan.

Az online sugárzás sajnos akadozva működött a hatalmas érdeklődés miatt és egyéb technikai problémák is adódtak, de ez nem jelent majd gondot a feltöltésre kerülő anyag tekintetében, amiről minden szerénység mellett kijelenthető, hogy mérföldkövet jelent a SARS 2 / COVID19 járvány objektív, nemzetközi megítélésében.

Közös, nemzetközi szolidaritással, hamarosan minden jóra fordul és ez a lidérces rémálom véget ér! Vigyázó szemetek Németországra vessétek!

A következő BÉKÉS tüntetés időpontja, amelyre 3 millió embert várnak Berlinbe, 2020.08.29. napján lesz. Ezúttal online, helikopteres és drónos közvetítéssel.

KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK A TÁMOGATÓ SZAVAKAT, GONDOLATOKAT, EMBERTÁRSI SZOLIDARITÁST!

Kecskés I.


Elgondolkoztató, de inkább felháborító, hogy a tegnapelőtt, Gődény, Pócs és Tamasi Doktorok által, a Magyarok Házában megrendezett – szinte egész napos – “orvosi konferencia a Covid-19-cel összefüggő tisztánlátásért” az államhatalmat gyakorló kormány, valamint az összes, alá tartozó és érintett szerv (Emberi Erőforrások Minisztériuma – Egészségügyért Felelős Államtitkárság – Operatív Törzs, és folyamatosan nyilatkozó “szakorovosok”, “hiteles firkászok”, a covid-19 offline és online reklámozói) EGYETLENEGY TAGJA NEM VETTE A BÁTORSÁGOT ÉS FÁRADTSÁGOT, hogy személyesen megjelenjen és hitelt érdemlő bizonyítékokat tárjon elő a konferenciát szervezők és a konferencián résztvevők számára!

Azt gondolom, hogy ezzel több dolgot is bizonyítottak akarva-akaratlanul is, mégpedig:
1, Az agyonhirdetett vírus egyáltalán nem az, aminek szajkózzák;
2, Az egész hazugsággyár megteremtésének és fenntartásának tematikáját és folytonossá tételét, melyet 6 hónapja kénytelenek vagyunk hallgatni, nézni, az emberekre gyakorolt hatását a saját bőrünkön érezni;
3, A kormány (maga a miniszterelnök, a miniszterei, államtitkárai) és a kormánytól lefelé a hierarchiában minden érintett személy és hivatal maximális alkalmatlanságát bármire is, a légből kapott, sok esetben meghamisított adatok nyilvánosságra hozatalát és az értelmetlen, józanságot és életszerűséget mellőző, de inkább élet és társadalom-ellenes intézkedéssorozatok meghozatalát.

Szegedi Gábor


Orvosok a tisztánlátásért“Orvosok a tisztánlátásért” Nemzetközi Orvoskonferencia

Összefoglalás:

Nehéz helyzetben vagyok. A konferencián elhangzott tudásanyag, olyan sokrétű és megdöbbentő, hogy akár 3 szakdolgozatot is írhatnék belőle “egy ülésben” – mégis a hatékonyság érdekében kénytelen vagyok csupán a “jéghegy csúcsára” támaszkodni.

Kiváló, neves hazai és nemzetközi orvosokat ismerhettem itt meg, akik mind egytől egyig nagy tiszteletnek örvendő szaktekintélyek.

Szokásomhoz híven, próbálom érthetően, egyszerűen átadni a lényeget, bár néha hiába magyarul beszéltek a doktorok (akár tolmácsolás alatt) úgy éreztem Kínában vagyok és minden kínaiul hangzik el…
(talán épp Wuhanban)

A konferencia fővédnöke:
Patrubány Miklós a Magyarok Világszövetségének elnöke.
Helyszín: Magyarok Háza

Főszervezők:
Dr. Pócs Alfréd
Dr. Tamasi József
Dr. Gődény György

Kezdjük a hazai csapattal.

Dr. Tamasi József belgyógyász Budapest.

Tamasi Doktorra jellemző: megfontoltság, határozottság járta át szavait.

Melyben figyelmeztet bennünket: a hivatalos jelentések, a számokkal való “játék”, ferdítések tömkelege, a tesztek pontatlanok, és igazából nem arra valók, amire jelen helyzetben használják őket. Bárkiből lehet “pozitívat csinálni” ha épp ez az érdek.
Pillanatnyilag a hivatalos orvoslás ezekre a bizonytalan, megalapozatlan adatokra támaszkodik, mely semmiképp nem jó irányba viszi az ügyet.

Dr. Gődény György szakgyógyszerész. Budapest

Patikusunk nem túl hosszú, de annál tartalmasabb előadásában, fantasztikus, lehengerlő vehemenciával mutatja be a közmédia tudatunkra gyakorolt félrevezető hatásait.
Statisztikai kimutatásokra hivatkozik, és arra, ezeken keresztül milyen hatékonyan vernek át minket.
Idézi Winston Churchill – t: “csak azt a statisztikát hiszem el, amit én magam hamisítok”
A társadalmat soha nem látott két részre szakították: akik hisznek a hivatalos közmédiában és akik egyáltalán nem.
A Doktor figyelmeztet: a média úgy képes csűrni-csavarni a dolgokat, ahogy éppen kedve tartja.
Az elmúlt hónapokban pedig úgy tűnik, erősen úgy tartotta kedve.

Dr. Pócs Alfréd Egri Városvédők Egyesületének elnöke. A Magyar Orvosi Kamara Heves megyei elnöke.

Megfontolt harcos, aki nem adja fel soha. Emberségből szintén jeles.

Kimért, határozott hangvételű előadásában arra figyelmeztet, ne dőljünk be a nonstop manipulációnak, mely minden nap körbevesz bennünket a járványt illetően.
Mindezt aktuális adatokkal igazolja.

Külföld:

Prof. Dr. Boros László, USA (Los Angeles) Egyetemi tanár, oktató

Magas szaktudás, határozott fellépés.
A professzor a PCR tesztek pontatlanságára, alkalmatlanságára figyelmeztet és arra, hogy ez a pandémia nem egészségügyi, hanem médiális és politikai.
Magas tőkével rendelkező érdekkörök gerjesztik.
Szavait hiteles cikkekkel igazolja.

Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, Németország, mikrobiológus, mikrobiológiai és higiéniai intézményvezető.

“Impfung und immunitat” – című előadásában arról beszél a német professzor, milyen kockázatokkal jár a génbázisú oltóanyag, mellyel készülnek beoltani az emberiséget.
Génbázisú vakcina: mesterséges beavatkozás az emberi szervezet génállományába, immunrendszerébe.
A génbázisú vakcinák rövid és hosszútávú hatásairól nincs elég adat, nincs elég teszt. Egy globális emberkísérletnek is felfogható, ami rendkívül veszélyes lehet.
Számtalan ijesztő mellékhatást sorol fel, melyektől soha többé nem szabadulunk, ha a szervezetbe kerül és óva int mindenkit ennek alkalmazásától. Anyagát tudományos kimutatásokkal, ábrákkal magyarázza. Ő – amint mondta: “se magát, se családját nem fogja beoltatni, génbázisú vakcinával semmilyen körülmények között soha”

Dr. Heiko Schöning, Németország, (Hamburg)

Professzionális magabiztosság, német precizitás, és magasszintű szakmai tudás jellemzi a Hamburgi Doktort.
Előadása lehengerlő, minden kétséget kizáró. Ő az a tipikus német orvosi szaktekintély, akiről akkor is megmondom, hogy Németországból jön, ha egyetlen szót sem szól.

A Doktor arról beszél, hogy az egészségügyi világszszervezet (WHO) hogyan, milyen módon játszik a számokkal. Ezt látványosan szemlélteti a színpadon is.
Továbbá: bizonyítja, hogy a készülő oltások egyik alapanyaga: génmanipulált dohánylevélből kivont anyag. (csak az egyik összetevő)

Emlékeztet továbbá: “az egész járványosdi, egy nekünk kitalált színház, mely teljesen másról szól, mint aminek látszik”.

Dr. Olav Müller – Liebenau, Németország (Hamburg)
(Dr. Schöning kollégája)

Dr. Müller a C- vitamin specialistája, aki arról beszél, a magasdózisú C-vitamin bevitele a szervezetbe, minden káros mellékhatás nélkül képes legyőzni bármilyen vírust.

“Az elmúlt 30 év során egyetlen egyszer sem találkoztam káros mellékhatással, a magasdózisú aszkorbinsav (C-vitamin) intravénás használata során” – mondja.
Kiváló immunerősítő, roboráló, egy igazi csoda.
Napi 15-30 gramm bevitele sem jelenthet problémát, sőt, olyankor a szervezet képes ennek támogatásával legyőzni bármilyen betegséget.
A német Doktor esküszik rá, hogy módszere hatékony.
(Dr. Weixl Várhegyi László természetgyógyász is pont ugyanezt mondja, alkalmazza betegei körében és a saját életében, több mint 25 éve, kiváló eredményekkel)

Dr. Ébert Jenő (Svájc)

Skype interjúban mondja el a Doktor:
A PCR tesztek pontatlanok, megbízhatatlanok, és egészen másra használják, mint amire eredetileg a feltalálója: 1993 – ban Nóbel díjat kapott. Maga a feltaláló is figyelmeztetett anno: “a teszt nem alkalmas vírus, biztos alapokon nyugvó kimutatására” – mégis erre hivatkoznak mindenhol.
“A PCR teszt kukába való, nem pedig arra, amire jelenleg használják: az emberek félrevezetésére.” – fejezte be a gondolatsort a doktor.

A fenti összefoglaló a teljesség igénye nélkül készült.
Lehetetlen mindent leírni, ami ott elhangzott, az előadások anyagai visszakereshetőek az interneten.
Az orosz orvosok azért nem voltak jelen, mert nem kaptak utazási vízumot az orosz hatóságoktól.

Én, a magam részéről hálás vagyok, hogy olyan nagyszerű embereket ismerhettem itt meg, akik értünk, egyszerű emberekért dolgoznak.

Tamasi Doktor zárta a rendezvényt, aki a végén könnyeivel küzdött, – ahogy mi is – el-elfúló hangon köszönte meg a részvételt és az igyekezetet, ami minden résztvevőt megérintett.
Szűnni nem akaró vastaps, az összetartozás élménye, könnyes szemek és mosolyok vegyültek itt.

Az Ő szavait idézve zárom összefoglaló cikkemet:

“Kérem Önöket, ne gondoljuk, hogy:” ezen is túl leszünk” – mint a 60-as, 70-es években, vagy jóval előtte a járványok idején. Elmúlik és kész.
Nem.
Ez most egy sokkal komolyabb dolog, amin nem leszünk csak úgy túl.
Azt kell éreznünk, amit most is érzünk, hogy legyen jövője a gyerekeinknek. Tennünk kell az ellen, hogy befejezzék ezt a tervet, együtt, közösen, ahogy most is tettük”

Árvai Attila
író-p. pszichológus ©2020-08-22


Prof.Dr. Sucharit Bhakdi előadása | 2020-08-21 | Professzor Dr. Sucharit Bhakdi Európa és talán a világ egyik legjelentősebb, mikrobiológiusa és infektológusa.
A professzor úr előadása volt az egyik fő előadás a rendezvényen.


Dr. Bodo Schiffman előadása a konferencián | 2020-08-21 | Ő az Ellenállás 2020 társadalmi kezdeményezés vezetője a koronavírussal kapcsolatos hatalmi intézkedések kritikusaként a szabadságért, a szabadságjogok betartásáért és az alkotmány védelméért küzd. Véleménye szerint: “a vírus elleni küzdelem kapcsán bevezetett korlátozó intézkedések valójában csak a figyelem elterelésére szolgálnak.”


Dr. Boros László professzor úr előadása | USA (Los Angeles) Egyetemi tanár, oktató


Prof. Dr. Ternák Gábor előadása | Az előadásában értékeli a 2020 augusztus 13-án tapasztalható helyzetet. Beszél a SARS CoV2 vírusos megbetegedés általános ismereteiről. Fontos különbséget tesz a beteg és a vírushordozó…


Dr. Ébert Jenő (CH): “A PCR teszt mint minden félretájékoztatás szülőanyja”


Prof. Dr. Stefano Montanari előadása a konferencián

Észak- olasz légszennyezettség és rendkívüli védőoltás mennyiség a test belső környezetének két legfontosabb nanoszennyezése, amely mind gyulladást és trombembóliát kelt, amelyhez még hozzájárulhat a SARS CoV2 vírus.


Dr. Pócs Alfréd előadása a konferencián – a Magyar Orvosi Kamara Heves megyei elnöke


Ahogyan Gandi csinálta: csendben, öntudatosan, egyre több embert kijózanítani a beléjük mantrázott elmebajból. Nem a vírustól vagyunk veszélyben, hanem a médiáktól, amelyek folyton hatásuk alá akarnak vonni, folyton el akarják hitetni veled, hogy végveszélyben vagy, holott épp semmilyen járvány helyzet sincs. Ha kikapcsolod és megkérdőjelezed a tőlük kapott, eddig sarokpontoknak hitt meggyőződéseidet, ha alternatív híreket keresel, ha keresed a hasonlóan gondolkodókat, velük fogsz össze, akkor ki tudsz gyógyulni. Mindennap győzz meg egy embert, hogy kapcsolja ki. A megoldás erre van!

2020. augusztus 10.


Wolfgang Wodarg: Hamis zászló alatt

Aki még mindig koronavírus oltást akar ránk tukmálni, biztos, hogy ért valamit a molekuláris biológiából, vagy ért az üzlethez, de az is biztos, hogy nem szívügye az egészség. És aki belénk akarja szuggerálni, hogy egészen addig le kell mondani szabadságunkról, emberi jogainkról, amíg nem áll rendelkezésünkre oltóanyag, az biztos, hogy szakember az elnyomásban, de nem ért a megelőzéshez. De hogy pánik nélkül dönthessünk, fontos megismerkednünk Dr. Wodarg írásával, mire is megy ki a dolog az oltásoknál, mi a hatásmechanizmusuk, milyen kockázataik vannak. Az írás ajánlásokat ad a politika számára is, hiszen a téma döntő fontosságú korunk és a jövő generációk számára. (A rubikon.news bevezetője)

Wolfgang Wodarg: Hamis zászló alatt | ClimeNews - HírportálA megelőzés elve — avagy hogy is volt ez?

Mennyit tiltakoztunk, amikor a Monsanto & Co. genetikailag módosított vetőmagot hoztak forgalomba! A legtöbb párt zászlajára írta a szembenállást a génmódosított organizmusok – GMO – (növények, állatok, mikroorganizmusok) ellen. Különösen kifejezett volt ez a zöld pártoknál, mozgalmaknál és az egyéb pártok zöld platformjainál. A GMO-k ellen világméretű volt a tiltakozás, és a tiltakozók az éhínségtől kezdve a méhek pusztulásáig mindent zászlajukra írtak (3).
De mi történt most, hogy még a német Zöldek pártvezetője (4) is kényszerített génmanipulációval fenyeget? Nem kellene ennek önkéntes alapon történnie? Hogyan lehet, hogy az évente visszatérő influenza egyik okozója miatt sutba dobjuk az EU egyik alapelvét, a megelőzést egy erősen vitatott orvosi kezelési mód miatt? És ez jellemző az egész német társadalomra.

Génekről, vírusokról, hordozókról

A fajspecifikus információkat a genom tartalmazza, amely a kettős spirál szerkezetű DNS-ben van kódolva. A genom a gének mellett a nem kódoló szekvenciákat is tartalmazza, és determinált a fehérjék szerkezete is.
Az ennél valamivel bonyolultabb részletektől itt eltekintünk. A gén a DNS olyan része, amelyet a sejt mRNS-be ír át, majd a fehérjeszintézis (transzláció) során, annak egy részéből származó információ alapján, fehérjét készít. A gének segítik a sejtet a környezetéhez való állandó alkalmazkodásban.
Léteznek egyláncú RNS szekvenciák is, például a koronavírusok ilyen szerkezetű élőlények. Ezek a vírusok a sejt parazitái, melyek a sejtbe behatolva átveszik annak irányítását, és arra késztetik a sejtet, hogy a vírus RNS-eket másolja és szaporítsa.

Fertőzés — a sejt szabályozott védekezési reakciója

A vírusfertőzés a megtámadott sejt génmódosításával jár együtt. De óriási a különbség a tervezett génmanipulációhoz képest. A vírusfertőzés kiváltja a szervezet védekezési reakcióját a sejtben és a sejtközötti (humorális) térben.
Az immunrendszer felismeri a fertőzött sejteket, és ölősejtek (T-sejtek, limfociták) segítségével elpusztítja őket.
Ezt a szabályzott védekezést nevezzük gyulladásnak. Mi ennek szimptómáit ismerjük, és ebből kifolyólag segíthetjük úgy saját szervezetünket, mint embertársainkat is.
A fertőzésre adott választ a szervezet évezredek során tökéletesítette, és ez része a parazita (vírus) és a gazdaszervezet természetes fejlődésének.

Az oltások mutációja

Régebben állami feladat volt az oltóanyagok kifejlesztése, az oltások megszervezése. Így sikerült a himlőt kioltani, a gyermekbénulást, tetanuszt és diftériát messzemenően visszaszorítani. De teljes paradigmaváltás következett be, amikor az oltás állami kézből a profitorientált gyógyszeripari vállalkozások felügyelte alá került.
Kb. két generáció óta az államnak csak felügyelő szerepe van, hogy az ipar ne sózzon ránk oltás címén káros anyagokat. De a gyógyszeripar ezt is egyre inkább megnehezíti az egészségügyi hatóságok korrumpálásával, illetve a politikusokra gyakorolt egyre közvetlenebb befolyásával.
És amióta kitalálták a pandémia készültséget, az oltóanyag fejlesztés a félelemmel való globális sáfárkodássá mutálódott.
A biotechnológia ipartól függő virológusoknak jutott a félelemkeltés szerepe, és ők evvel egyre sűrűbb időközönként élnek. A “vírusok elleni harcban” a médiák haditudósítóként működnek, így segítve evvel a félelemkeltést és nyomásgyakorlást a politikusokra. Az általuk gerjesztett általános félelemben a kormányok zsarolásnak vannak kitéve, fojtsák el, vagy hagyják figyelmen kívül a kritikus hangokat, ellenvéleményeket, és így szabad legyen a pálya a pandémia haszonélvezői által nagy hirtelenjében összetákolt gyógyszerek vagy oltóanyagok állami megrendelésére. Lásd a hasonló kaptafára készült sertésinfluenza forgatókönyvet (5)

A tervezett “oltások” genetikailag módosítanak bennünket

A Covid-19-re jelenleg 100 különböző oltóanyag van fejlesztés alatt. Ezekből 12 már a klinikai tesztelés fázisában van. A WHO június 9-i tájékoztatása szerint (6) — ebből négy RNS oltóanyag és három DNS oltóanyag. Csak a maradék öt tekinthető hagyományos oltóanyagnak. A hét másik anyag nem klasszikus oltóanyag, hanem az ember genetikai módosítását okozza – hamis zászló alatt. Ezért tesszük idézőjelbe az oltás szót. Valójában ez genetikai információk maradványa, melyeket RNS (7) vagy DNS (8) formában különböző módokon (9) szándékoznak az emberi sejtbe juttatni.
A sejtbe juttatott rekombináns RNS megváltoztatja az ott zajló genetikai folyamatokat, és ezt a sejt, illetve a szervezet genetikai módosításának kell tekintenünk, mert a genetikai módosítás nem korlátozódik a DNS közvetlen módosítására. A cél azt, hogy a bejuttatott rekombináns RNS ne szaporodjon, mint a vírusok. Cél továbbá, hogy ez az RNS ne vegyen részt a celluláris kommunikációban, viszont használja a védekező mechanizmusokat.

Hogy megtörténhessen mégis, aminek nem szabadna

A tervezett “oltások” tehát genetikailag módosítják az embert. A GMO jogi szabályozása eleve kihagyja az embert – mintha csak előre látták volna a koronavírus helyzetet (1). Különleges betegségeknél alkalmaznak génterápiát (2), például a zolgensma esetében (10).
A mesterséges génmódosításnál fennáll annak a veszélye, hogy ez átterjedhet az ivarsejtekre is. Ez jelenleg tabu. A genetikai oltóanyagok klinikai tesztjei során (11) a résztvevőknek szigorúan kötelezniük kell magukat a terhesség elleni védekezésre.
A pánikkeltés következtében a genetikai oltóanyagot ránk erőltetni akaró lobbi pedig idejekorán gondoskodott arról, hogy a rekombináns génanyagot senki ne nevezze génterápiának vagy génprofilaxisnak, evvel is megakadályozva az ellenállást vele szemben.

A cél: szervezetünk tegye azt, amit az oltóipar bioreaktorai

A tervezett, vagy már folyamatban lévő klinikai kísérleteknél belenyúlnak a sejten belüli genetikai kommunikációba, hogy sejtünk termelje az anyagokat, amelyeket eddig oltással juttattunk be. Tehát sejtjeink vennék át a bioreaktorok szerepét az oltóanyag gyártására.

Azaz nem a csirkeembriókban vagy technológiai reaktorokban, hanem sejtjeinkben történne az oltóanyag termelés.

Wolfgang Wodarg: Hamis zászló alatt | ClimeNews - Hírportál

Ehhez géntechnikailag meg kell változtatni sejtjeinket. Genetikai programkódokat kell sejtjeinkbe juttatni, hogy valami idegen anyagot termeljenek, amely ellen aztán működésbe lépjen immunrendszerünk. Tehát fel kell készítenünk (érzékennyé kell tenni) immunrendszerünket a lehetséges kórokozók előre programozott tulajdonságaira. Eddig az ideológia.

Nagy kockázat és megválaszolatlan kérdések

De mi történik akkor, ha szervezetünk ezeket a módosított sejteket tekinti idegen, megsemmisítendő sejteknek? Mi történik, ha előre nem tervezett módon fontos szervekben, pl. a májban módosulnak a sejtek, ezek ellen pedig fellép az immunrendszer? Mi van akkor, ha ez a szervezetben több helyen megtörténik, és egy citokinvihar keletkezik?

A további nyitott kérdések:

  • Milyen sejteket céloznak meg és módosítanak végső soron a shuttle-vírusok vagy nano-részecskék?
  • Mennyire pontos, szövet- vagy sejtspecifikus a shuttle-folyamat?
  • Idegennek tekinti-e, megsemmisíti-e szervezetünk celluláris védekezése a modifikált sejteket, ahogy pl. teszi a vírusok által megtámadott sejtekkel?
  • Fertőzés esetében hogyan tesz különbséget immunrendszerünk a modifikált és fertőzött sejtek között?
    Lesz ennek a folyamatnak egy önmagát korlátozó reakciója, vagy kiválthat egy tömeges sejthalált, citokinviharral együttjáró apoptózist, sokkreakciót?
  • Mennyi ideig kell figyelnünk a tesztek során, hogy kizárhassuk autoimmunreakciók vagy tumorindukciók fellépését?
  • Folytattak-e részletes, alapos állatkísérleteket ezeknek a kockázatoknak figyelembevételével?
  • Génterápiát csak korlátozott esetekben, szigorú feltételek mellett engedélyeznek. Miért hagynak jóvá gyorsított eljárásokat a koronavírussal kapcsolatos génmódosító módszereknél?

(A válaszokat a kérdésekre lásd a megjegyzések között.)

A hagyományos pandémiás oltóanyagok is magas kockázattal járnak

A gémmódosító módszerek mellett több hagyományos oltóanyag is kipróbálás alatt van. Ezeknél inaktivált vírusalkotókat juttatnak a szervezetbe, melyek feladata az ellenanyag termelése. Az oltóanyagok egy része hatáserősítőt (adjuvánsokat) tartalmaz.
Az állítólagos időszűke miatt itt is rá vagyunk kényszerítve bizonyos kockázatok elfogadására, pl. amelyeket a bioreaktorok tápsejtjeiből kijutó proteinek okozhatnak. A félelemkeltés árnyékában a politika itt is kegyesen engedélyezi a megfigyelési idő lerövidítését. A bioreaktorsejtek szennyeződésként léphetnek föl az oltóanyag-sarzsokban, és sejtreakciókat vagy akár rákos burjánzásokat okozhatnak. Ennek kizárása sokéves megfigyelési időt tesz szükségessé.

A hatáserősítők (adjuvánsok) hozzáadásának funkciója az antigének immunizáló hatásának erősítése. De ez a hatás nem specifikus, és súlyos autoimmunbetegségeket okozhat, mint ahogy azt megfigyelték a sertésinfluenza-oltásoknál.

Influenzaoltás – üzlet a reménnyel minden évben

Bármely eljárásnál ott a nagy kérdés: Az állandóan újra kombinálódó koronavírusok esetében lesz-e védőhatása az indukált immunizálásnak? Választ erre csak az influenzaszezon és koronavírus-szezon elmúltával kapunk.
Az influenzaoltások és koronavírus oltások tehát jó üzletet jelentenek, a pácienseknek pedig marad a remény: hatni fog a gyógyszer az éppen aktuális mutációkkal szemben.
Ehhez jönnek még az újabb kutatási eredmények: Az oltással leküzdött influenzavírusok helyét más, adott esetben veszélyesebb kórokozók foglalják el (12).
Vannak rá utalások, hogy a az influenza ellen beoltott személyek fogékonyabbak a koronavírus fertőzésre. Feltétlenül tisztázni kell, hogy a veszélyeztetett csoportok, amelyeknek tagjai be lettek oltva influenza ellen, milyen mutatókkal rendelkeznek a koronavírus fertőzések és ebből következő halálozások területén. Mert az influenza védőoltás nem akadályozza meg a légúti megbetegedéseket, csak a kórokozók spektrumát módosítja! Ennek alapján várható, hogy a koronavírus oltás és a genetikai manipuláció is csak a kórokozók spektrumát módosítaná, további kiszámíthatatlan kockázatokat okozva.
A felelőtlen hazardőröket meg kell fékezni, és kötelezni kell őket az esetleges károk miatti felelősségvállalásra!
Aki egy ilyen koronaoltásra akar bennünket rávenni, az lehet specialista a részecskék területén, érthet az üzlethez, de semmiképp sem az egészség fontos számára.
Aki tehát ránk akarja kényszeríteni szabadságunk korlátozását addig, amíg nem rendelkezünk oltóanyaggal, az inkább az elnyomás, mint a megelőzés specialistája.
Abszolút felelőtlenség, ha az illetékes kormányok már most a felelősség alóli fölmentést ígérnek a gyógyszeriparnak (14). Ez egyenesen felhívás az olyan sokszor emlegetett előzetes gondosság elhanyagolására, az oltóanyag gyártó ipart felelősségmentes zónává teszi, amelyben már most is tömegesen ott vannak a spekulánsok és virológiai hazardőrök.
A hatalommal való durva visszaélést jelenti, ha az etikai bizottságok, állami ellenőrző hatóságok mindenre engedelmesen bólintanak. Eközben Angela Merkel vagy Ursula van der Leyen politikai számításból a lakosságra szabadítja az oltóanyag-ipar részben rovott múltú szerencselovagjait, és még milliárdos támogatásokkal ki is tömik őket.

Fejétől bűzlik a hal

A Robert Koch Intézetben (RKI), a Paul Ehrlich Intézetben (PEI), a német szövetségi Gyógyszerügyi és Gyógyászati Eszközök Intézetében – Bundesinstitut für Arzneimittel und Medizinprodukte (BfArM), az Európai Gyógyszerügynökségnél – European Medicines Agency (EMA) magasan képzett tudósok dolgoznak, és mindezeket látva egzisztenciális fenyegetettségük miatt hallgatniuk kell. Hiszen látják, hogy járt Stephan Kohn belügyminisztériumi főtanácsos, aki lelkiismeretére hallgatva szembeszállt a kötelezővé tett doktrínával koronavírus ügyben.
Igen, a gazdaság és a politika korrumpálta a tudományt! Az intézményes korrupció, az anonimizált korrupció korában élünk, amely félelmet kelt, amely veszélyesebb minden vírusnál, már néhány hónap alatt igen sok ember egziszteniciájának alapjait tette tönkre, sok embernek a halálát is okozva.

Követeléseink a gyógyszeres fertőzés-megelőzéssel kapcsolatban:

  • Azonnal meg kell szüntetni a rekombináns DNS-sel vagy RNS-sel embereken folytatott klinikai kísérleteket!
  • Azonnal véget kell vetnie a lockdown-intézkedéseknek, függetlenül a lehetséges oltóanyagoktól!
  • Meg kell szüntetni az immunitási igazolásokkal folytatott zsarolásokat! (Fordító: Németországban hallunk hangokat, melyek szerint akik nem telepítik a nyomkövető, úgymond korona applikációt okostelefonjukra, azokat zárják ki az üzletekből, vendéglőkből, szolgáltató és közintézményekből, kulturális és sportrendezvényekről.)
  • Maximális adatvédelmet, az immunstátus vonatkozásában is!
  • A biotechnológiai vállalkozások, a gyógyszeripar és a kapcsolódó szolgáltatók ne kapjanak se garanciát termékeik átvételére, se fölmentést a felelősség alól!
  • Az oltóanyagoknak mentesnek kell lenniük a hatáserősítőktől vagy kockázatos adjuvánsoktól!
  • Az oltóanyag-gyártók ne bújhassanak az üzleti titok mögé!
  • Az oltóanyagokkal kapcsolatos klinikai tanulmányokat 100 %-osan nyilvánosságra kell hozni!
  • Az IFSG-ben (Infektiossschutzgesetz – fertőzésvédelmi törvény) megnevezett betegségekkel kapcsolatos – a megelőzésre és a kezelésre vonatkozó – klinikai tanulmányokat 100 %-ban nyilvánosságra kell hozni!
  • Teljes átláthatóságot és iratokba történő betekintést az Etikai Bizottságnak a gyógyszeres vagy immunológiai fertőzés-megelőzésre és a gyógyszerkipróbálásra vonatkozó aktáiba!

2020. július

Dr. Wolfgang Wodarg írását fordította Király József
Az írás a wodarg.com, ill. a https://www.rubikon.news/artikel/unter-falscher-flagge-5 honlapokon jelent meg először.
Wolfgang Wodarg német belgyógyász, tüdőgyógyász, közegészségügyi, higiéniai és környezetvédelmi szakorvos.
1994 és 2009 között parlamenti (Bundestag) képviselő az SPD színeiben. Ott a modern orvostudomány etikai és jogi ankétbizottságának létrehozója és szóvivője volt. Betöltötte az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének helyettes frakcióvezetői tisztségét és vezette annak Egészségügyi Bizottságát.

Jelenleg egyetemi tanárként dolgozik Berlinben és Flensburgban, illetve tiszteletbeli tevékenységet folytat a Transparency International Deutschland és a Schleswig-Holsteini Reuma-liga egyesületeknél.

Források és megjegyzések:
(1) Német Géntechnikai Törvény.
(2) 2009/120, 2.1 EU irányelv.
https://de.wikipedia.org/wiki/Gentherapie
(3) Lásd az Európa-Tanács számára készített beszámolómat a GMO-król
http://www.assembly.coe.int/nw/xml/XRef/X2H-Xref-ViewHTML.asp?FileID=10744&lang=EN
(4) https://www.spiegel.de/politik/deutschland/corona-krise-staerkt-robert-habecks-wunsch-nach-regierungsverantwortung-a-db7513a5-e0d1-44ca-9ff7-ed13299055ed
(5) https://www.wodarg.com/app/download/8975802914/-Falscher-Alarm-Die-Schweinegrippe-WW-in-BIG-PHARMA.pdf?t=1590101181
(6) https://www.who.int/publications/m/item/draft-landscape-of-covid-19-candidate-vaccines
(7) Az RNS-nél még nagyon sok adat hiányzik a biztonsági profilhoz. Figyelni kell az immunreakciókat, hogyan terjednek el a szervezetben az exprimált immunogének. Bizonytalan, hogy a modifikált, nem natív nukleotidokból indulhat-e ki veszély. Egy kis pontatlanságnak lehet olyan következménye, hogy az “oltás” kiválthatja vagy fölerősítheti a betegséget. A sejtközötti térbe juttatott RNS-nek egyéb egészségkárosító hatásai lehetnek. (Stefan Hockertz).
(8) A bakteriális plazmidba beépített (az antigénnek megfelelő) DNS-szekvencia kell, hogy elindítsa a sejt ellenanyag-termelését. A DNS-oltóanyagok általában erős adjuváns adagolást igényelnek. Fennáll annak a veszélye, hogy a plazmid-DNS beépül a célszemély genomjába. Az integráció az onkogének aktiválásának vagy a tumorszupresszor-gének deaktiválásának következtében fokozhatja a tumorképződés vagy autoimmunbetegségek (pl. Lupus erythematodes) veszélyét. (Stefan Hockertz)
(9) A szövegben föltett kérdésekre így válaszol Prof. Stefan Hockertz immunológus:

  • Milyen sejteket céloznak meg és módosítanak végső soron a shuttle-vírusok vagy nano-részecskék? Válasz: Nem tudjuk!
  • Mennyire pontos, szövet- vagy sejtspecifikus a shuttle-folyamat? Válasz: Semennyire. Évtizedeken át kísérleteztek liposzómákkal, és nem hozott eredményt.
  • Idegennek tekinti-e, megsemmisíti-e szervezetünk celluláris védekezése a modifikált sejteket, ahogy pl. teszi a vírusok által megtámadott sejtekkel? Válasz: Ennek nagy a veszélye.
  • Fertőzés esetében hogyan tesz különbséget immunrendszerünk a modifikált és fertőzött sejtek között? Válasz: Sehogysem, Ellenkezőleg, a fertőzés erősödhet.
  • Lesz ennek a folyamatnak egy önmagát korlátozó reakciója, vagy kiválthat egy tömeges sejthalált, citokinviharral együttjáró apoptózist, sokkreakciót? Válasz: Ez nem zárható ki, a kutatásoknak itt még a kezdetén vagyunk.
  • Mennyi ideig kell figyelnünk a tesztek során, hogy kizárhassuk autoimmunreakciók vagy tumorindukciók fellépését? Válasz: Legalább két évig.
  • Folytattak-e részletes, alapos állatkísérleteket ezeknek a kockázatoknak figyelembevételével? Válasz: Igen, legalább két évig, főleg, ha haszonállatokról volt szó.
  • Génterápiát csak korlátozott esetekben, szigorú feltételek mellett engedélyeznek. Miért hagynak jóvá gyorsított eljárásokat a koronavírussal kapcsolatos génmódosító módszereknél? Válasz: Ennek tisztán politikai okai vannak, nem pedig szabályozástechnikai szempontjai.

(10)https://www.ema.europa.eu/en/medicines/human/EPAR/zolgensma
(11) https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04283461?term=vaccine&cond=covid-19&draw=2
(12) https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0264410X19313647?via=ihub
(13) https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28931240/
(14) https://www.deutsche-apotheker-zeitung.de/news/artikel/2020/04/17/impfen-als-loesung-fuer-die-corona-pandemie


Régóta itt van mindennapjainkban a COVID-19

Dr. Bodo Schiffmann elemzi, hogy kanadai tudósok szerint már 2013 óta velünk lehet az „új és soha nem látott” SARS-COV-2 „halálos” vírus. Az biztos, hogy 2019 márciusában már Barcelonában megtalálható volt.
Tehát régóta itt van mindennapjainkban, ezért Dr. Wodarg is jogosan kérdezte hónapok óta, hogy az újnak vélt vírust kereste-e már bárki is korábban:

Covid-19 may have been infecting humans since 2013: Study

Ezekután a médiának és a vezető politikusoknak is elnézést kellene kérniük az emberektől, és beismerni végre, hogy nagyot hibáztak- Le kellene mondaniuk a posztjukról, hiszen minden alap nélkül tették tönkre és zárták be az embereket, korlátozva ezzel a szabadságukat, nem beszélve arról a mértéktelen kárról, amit a gazdaságban okoztak ezzel!

2020. június 27.


Professor Bhakdi valóban létezik

„Ez csak természetes, ha egy polgár ebben az országban feláll és kinyitja a száját, ha igazságtalanság történik. Az elképzelés, hogy ez ellen a kórokozó ellen valaki egy oltóanyagot fejlesszen ki, olyan laikus gondolkodású, hogy szinte fáj.” S, hogy miért nem fertőződhet már meg a legtöbb ember? – Ezt is elmondja Professzor Dr. Sucharit Bhakdi, mikrobiológus és fertőzésepidemiológiai orvos a SARS/COV2 járvány kapcsán megjelent könyvéről való beszélgetés apropóján.

2020. június 18.


Dr. Dr. Jaroslav Belsky Bécsből beszél a kornavírus-járvány kapcsán

Felhívja több rendkívül érdekes dologra, összefüggésre a figyelmünket a SARS2/COVID19 járvánnyal kapcsolatosan, amit eddig szinte senki nem tudott, ám sok mindenre magyarázat lehet. Elmondja, hogy miért nem alkalmasok a sokat használt PCR-tesztek általánosságban vírusok kimutatására, így a koronavírus kimutatására sem. Elmeséli, hogy milyen jogi lépéseket indítottak már Ausztriában. És végezetül beszél arról, hogy ő is tart a második hullám eljövetelétől.

München, 2020. június 18.


Értelmetlen vakcina és ködös második hullám

Professzor Dr. Sucharit Bhakdi Európa és talán a világ egyik legjelentősebb, mikrobiológiusa és infektológusa.
Sok új dolgot elmond a kornavírus-járványról és magáról a koronavírusról, felépítéséről, működéséről, amit eddig senki nem tudott vagy nem akart nekünk elmondani. Nem csak részleteiben, de összefüggéseiben is felfed sok olyan kérdést, amire eddig keresetük a választ.
Köszönet Demény-Nagy Kristófnak és az Apaszív Egyesület Gyermek- és Családvédelmi Egyesületnek.

A videóban szereplő professzor 300 tudományos tanulmányt publikált az immonológia, bakteorológia, virológia, szív-keringéses megbetegedések területén. Számos kitüntetést kapott.

Ő kerek perec megmondja, hogy “Idióta maszkhordási kötelezettség” azt is elmagyarázza, hogy miért. Mindenki döntse el, hogy az övével ellentétes nyilatkozatot csak hitelesebb embertől fogad-e el!?

 


Két amerikai orvos érvel a maszkhordás ellen

2020. június 15.


WHO: mégsem fertőznek a tünetmentes betegek

WHO: mégsem fertőznek a tünetmentes betegek | ClimeNews

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) illetékesei – a legújabb kutatási adatokra hivatkozva – megváltoztatták korábbi álláspontjukat. Most már úgy vélik, a tünetmentes fertőzöttek nem játszanak jelentős szerepet a Covid-19-járvány terjesztésében – tudhatjuk meg a CNBC cikkéből.

A WHO elismeri, bizonyos esetekben fertőzhetnek a tünetmentes hordozók is, ám szerintük ez “rendkívül ritka”. A pandémia gyors terjedése ezért a légzőszervi tünetekkel rendelkező fertőzötteken alapul, őket kell megtalálni és izolálni. A világszervezet szerint ezért főként a tünetesek azonosítására, izolációjukra kell koncentrálni.

Maria Van Kerkhove, a WHO felbukkanó betegségekkel foglalkozó részlegének vezetője rámutatott, noha több idősek otthonában előfordult, hogy tünetmentes személy terjesztette el a járványt, ám az országok jelentései, és a fertőzöttek érintkezési hálójának lekövetése arra enged következtetni, hogy a tünetmentes fertőzöttek szinte sohasem fertőznek másokat.

Forrás: Tudod, hogy igaz | elemi /


Professzor Dr. Wolfgang Wodarg, nagy interjú

Aki minden tud a “kornavírus-járványról” és akit a mai politika nem akar meghallani.

Nincs halálos COVID19 járvány. Az embereket az orruknál fogva vezetik meg.

A H1N1 – sertésinfluenza, MERS, SARS és madár-influenza ál-járványok leleplezője egy mindent feltáró beszélgetésben beszél arról az átverésről amit a média a politikával karöltve tálal az emberek elé a COVID19 járvány címszó alatt.

Beszél a politika és a gyógyszerlobbi összefonódásáról. Beszél a nem létezett első hullámról. Beszél a soha el nem jövő második hullámról. Beszél a bevezetésre kerülő megfigyelő-alkalmazásokról. Beszél a tervezett, embereket genetikailag-módosító oltások hatalmas veszélyéről. Beszél a gyógyszeres-félrekezelés áldozatairól, a valódi COVID19 halottakról. Beszél a fajírtásról. Beszél az orvosok és jogászok felelősségéről ebben a válságban és, hogy nem hallgathatnak tovább. Beszél az emberek kötelességéről, hogy elszámoltassák a politikusokat vizsgáló-bizottságokkal, azzal kapcsolatban, amit járvány címszó alatt műveltek és művelnek a népességgel. Akár tudatosan, akár tudatlanságból teszik azt.

2020. június 7.


Dr. Heiko Schöning: “A korona-pánik egy színjáték!”

Német orvosok újabb csoportja vette a bátorságot és foglalt állást azzal kapcsolatban, hogy a koronavírus világjárvány tulajdonképpen a szezonális influenzának a média és az ország kormányai által felfújt, felturbózott verziója. Immár tényleg a sokadik orvos, szakértő mondja ki az „alternatív igazságot” és eddig még senkinek sem sikerült érdemben cáfolnia ezeket a kijelentéseket. Sőt, a botrány egyre nagyobb és ennek megfelelően egyre több országban tartanak demonstrációkat, amelyek során követelik a még fennálló korlátozások feloldását, a a kötelező maszkhordás és a „társadalmi távolságtartás” nevezett agyrém kötelező jellegének megszüntetését.

Járvány? Igen van. A szakértő orvosok véleményét figyelembe véve, az ő álláspontjuk szerint, mint minden évben, most is tombol a szezonális influenza, amely ISMÉT egy új típusú kórokozó, ha úgy tetszik, mutáció formájában valósít meg világszerte tömeges megbetegedéseket. Ez a szezonális influenza ezúttal nevet kapott, míg a tavaly és tavalyelőtti nem. Akkor még nem volt időszerű az emberiségen elvégezni egy globális tesztet, amely megmutatja, hogy az elmúlt évtizedek agymosó technikái – elsősorban a tömegmédia, a szórakoztatóipar és a fogyasztói társadalom – mennyire tették a populációt apatikussá, irányíthatóvá, karámba terelhetővé.

Kíváncsiak vagyunk, vajon miért lenne hiteltelen és téves annak a több tucat orvosnak, mikrobiológusnak, járványügyi szakembernek az állásfoglalása, akik a fenti megállapításokat tették… Nem tagadják a járvány létezését. Nem tagadják, hogy bizonyos, megelőző jellegű ám észszerű mértékű intézkedésekre szükség van. Amiben kételkednek, hogy a koronavírus merőben más és halálosabb, mint előtte bármely szezonális influenza vírus, illetve abban, hogy a társadalmunkban kifejtett egészségügyi hatással arányban állnak a meghozott intézkedések.

Mindezeket nem mi állítjuk, hanem világszerte több tucat szakértő, orvos, professzor virológus, vagyis a témában meglehetősen kompetens személy, nem egy esetben szaktekintély. Egymással összhangban. Mindannyian tévednek és csak a fővonalas média és az alapjogainkat mindenféle indokkal rendre megsértő, emberemlékezet óta hiteltelen politikusok tudják az igazságot? Mióta nem számít egészségügyi kérdésekben egy seregre való orvos szakmai véleménye? (És most természetesen nem az orvosokból lett politikusokra gondolunk, hiszen a politika világába lépve és annak fennálló szabályait, erőviszonyait, szokásait elfogadva azonnal mindenki hiteltelenné válik.)

Berlin, 2020. május 5. | https://www.ärzte-für-aufklärung.de


Kinek a véleményét, ajánlásait fogadjuk el?

Koronavírus | COVID-19 - ClimeNews Hírportál

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.