You and iCC

You and iCC | ClimeNews - Hírportál
Minden generációt ismerünk valamiről. Mi vagyunk azok, akik felülkerekedünk a klímaváltozáson.

Ekkora kihívás láttán könnyen tehetetlennek érezhetnénk magunkat, de nem kell így lennie! Döntéseinknek és tetteinknek, akár csak, hogy mit vásárolunk, hatalmas ereje van, és sokak életét befolyásolja szerte a világon.

Hegyvidéki élőhelyek, trópusi esőerdők és korallzátonyok tűnhetnek el nyomtalanul.  A tengerek felmelegedése és elsavasodása romba döntheti az egész tengeri ökoszisztémát.  2050-ig minden harmadik faj végleg kihalhat a Földről.

A természet részeként mi sem mentesülünk a hatások alól. 2011-ben százmilliók életét fenyegette és 150.000 ember életét követelte a klímaváltozás.

Hogy legyűrjük a klímaváltozást, a probléma gyökerét kell megragadnunk, a túlzott üvegház gáz kibocsátást. 2050-ig a megújuló energiák nagyarányú térnyerésével képesek vagyunk 80%-kal mérsékelni a káros gáz kibocsátásunkat, megállítva a felmelegedést.

Ehhez azonban szükség van Rád, a testvéredre, a barátaidra, egyszóval mindannyiunkra! Amikor iCC terméket és szolgáltatást vásárolsz, az iCC partner profitja egy részét megújuló energia projektekbe fekteti, hogy felülkerekedjünk a klímaváltozáson.

Így hoznak az iCC 100% karbon semleges termékek és szolgáltatások valódi változást.

Legyél iCC, kezdd el a küzdelmet ma!


A ClimeNews – Hírportál számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlatról, a természetről és a szennyezésekről szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva.
Legyen a ClimeNews - Hírportál Támogató Tagja! A független médiát olvasóink zöme a ClimeNews digitális és ingyenes tartalmaiból is tájékozódik. A klímaváltozás felgyorsult és a kapcsolódó események megsűrűsödtek! Annak érdekében, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon még több információval szolgáljuk ki olvasóinkat, támogasson minket rendszeres vagy egyszeri hozzájárulással! Köszönjük. Lépjen a támogatói oldalunkra.
ClimeNews TÁMOGATÁS


Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.