You and iCC

You and iCC | ClimeNews - Hírportál
Minden generációt ismerünk valamiről. Mi vagyunk azok, akik felülkerekedünk a klímaváltozáson.

Ekkora kihívás láttán könnyen tehetetlennek érezhetnénk magunkat, de nem kell így lennie! Döntéseinknek és tetteinknek, akár csak, hogy mit vásárolunk, hatalmas ereje van, és sokak életét befolyásolja szerte a világon.

Hegyvidéki élőhelyek, trópusi esőerdők és korallzátonyok tűnhetnek el nyomtalanul.  A tengerek felmelegedése és elsavasodása romba döntheti az egész tengeri ökoszisztémát.  2050-ig minden harmadik faj végleg kihalhat a Földről.

A természet részeként mi sem mentesülünk a hatások alól. 2011-ben százmilliók életét fenyegette és 150.000 ember életét követelte a klímaváltozás.

Hogy legyűrjük a klímaváltozást, a probléma gyökerét kell megragadnunk, a túlzott üvegház gáz kibocsátást. 2050-ig a megújuló energiák nagyarányú térnyerésével képesek vagyunk 80%-kal mérsékelni a káros gáz kibocsátásunkat, megállítva a felmelegedést.

Ehhez azonban szükség van Rád, a testvéredre, a barátaidra, egyszóval mindannyiunkra! Amikor iCC terméket és szolgáltatást vásárolsz, az iCC partner profitja egy részét megújuló energia projektekbe fekteti, hogy felülkerekedjünk a klímaváltozáson.

Így hoznak az iCC 100% karbon semleges termékek és szolgáltatások valódi változást.

Legyél iCC, kezdd el a küzdelmet ma!


Ahogy az éghajlati válság fokozódik...

...a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről és a légköri szennyezésekről szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.