JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

You and iCC


You and iCC - ClimeNews
Minden generációt ismerünk valamiről. Mi vagyunk azok, akik felülkerekedünk a klímaváltozáson.

Ekkora kihívás láttán könnyen tehetetlennek érezhetnénk magunkat, de nem kell így lennie! Döntéseinknek és tetteinknek, akár csak, hogy mit vásárolunk, hatalmas ereje van, és sokak életét befolyásolja szerte a világon.

Hegyvidéki élőhelyek, trópusi esőerdők és korallzátonyok tűnhetnek el nyomtalanul.  A tengerek felmelegedése és elsavasodása romba döntheti az egész tengeri ökoszisztémát.  2050-ig minden harmadik faj végleg kihalhat a Földről.

A természet részeként mi sem mentesülünk a hatások alól. 2011-ben százmilliók életét fenyegette és 150.000 ember életét követelte a klímaváltozás.

Hogy legyűrjük a klímaváltozást, a probléma gyökerét kell megragadnunk, a túlzott üvegház gáz kibocsátást. 2050-ig a megújuló energiák nagyarányú térnyerésével képesek vagyunk 80%-kal mérsékelni a káros gáz kibocsátásunkat, megállítva a felmelegedést.

Ehhez azonban szükség van Rád, a testvéredre, a barátaidra, egyszóval mindannyiunkra! Amikor iCC terméket és szolgáltatást vásárolsz, az iCC partner profitja egy részét megújuló energia projektekbe fekteti, hogy felülkerekedjünk a klímaváltozáson.

Így hoznak az iCC 100% karbon semleges termékek és szolgáltatások valódi változást.

Legyél iCC, kezdd el a küzdelmet ma!