Megindultak a Gigaperek- frissítve

Dr. FÜLLMICH és csapata munkáját felhasználva az augsburgi ügyészségtől származó információ szerint, végre valaki MEGTETTE a FELJELENTÉST a NÉMET KORMÁNY, a BAJOR KORMÁNY, az EGÉSZSÉGÜGYI HIVATALOK ELLEN a járványhelyzet országos fenntartása, az alkalmatlan PCR teszt és az abból hamisan megadott intenzív ágyak kihasználtsága, illetve az ÖSSZES INTÉZKEDÉS (lockdown, bezárások, alapjogok korlátozása, maszkra KÉNYSZERÍTÉS, nem kielégítően letesztelt OLTÁS kilátásba helyezése) MIATT.

A német Corona nyomozás

A feljelentés csalás, megtévesztés, hűtlen kezelés, testi sértés, szabadságelvonás és az emberiség elleni bűncselekmények kivizsgálására irányul.

Továbbá DROSTEN FELETT is GYÜLEKEZNEK A VIHARFELHŐK. Hamarosan minden szabadidejét BÍRÓSÁGOKON fogja tölteni a sokasodó FELJELENTÉSEK miatt.

Videó forrása: Apaszív Egyesület

Per (fuellmich.com) a PCR teszt miatt NÉMETORSZÁGBAN és AMERIKÁBAN, per a Stuttgarti Bíróságon a CSALÁSSAL szerzett DOKTORÁTUS miatt.

Most pedig megérkezett hozzá Dr. FÜLLMICH ügyvédi FELSZÓLÍTÁSA, melyet Füllmich a berlini Green Mango karaokebár (Európa legnagyobb karaokebárja) tulajdonosa Nils Roth jogi képviselőjeként fogalmazott meg. Ez az 18 oldalas írás DROSTEN SZEMÉLYES FELELŐSSÉGÉT és HAMIS ÁLLÍTÁSAIT részletezi, felszólítja a bártulajdonosnak okozott több százezer eurós kár egy részének 50 ezer eurónak a megfizetésére december 22.-i határidővel, valamint KÖVETELI A HAMIS ÁLLÍTÁSOK TISZTÁZÁSÁT mind a politikusok, mind a nyilvánosság irányába.
AMENNYIBEN Drosten a felszólításnak NEM TESZ ELEGET, indul ellene egy bírósági bizonyítási eljárás, melynek tárgyát a “TELJES IGAZSÁG A LOCKDOWN”-ról fogja képezni.

https://t.me/ReinerFuellmich/83

Ausztriában is megtörtént a hét elején az első feljelentés: 330 oldalas bűnvádirat!

Ausztriában is megtörtént a hét elején az első feljelentés (a perirat 330 oldalas) Sebastian Kurz, az egész osztrák kormány és az összes képviselő ellen. Az Alkotmány megsértése, hivatali visszaélés, korrupció, félrevezetés és erőszak a vád.

330 oldalas bűnvádirat Kurz és társai ellen: https://www.dropbox.com/…/Strafanzeige_KP24_Regierung…
Igazolás a feljelentés átvételéről: https://www.dropbox.com/…/EB%20589250Y946%40efa.justiz…

(Biró Éva megosztása alapján – 2020. 12. 17.)

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.