Is the misery of hundreds of millions good news for the pseudo-greens?

Az álzöldeknek jó hír százmilliók nyomorúsága?What is the significance of slowing down the population explosion when the per capita ecological footprint of those whose population is exploding is almost negligible? To answer with a question: Is the misery of hundreds of millions good news for the pseudo-greens?

For decades, a kind of pseudo-green blinder has been shockingly persistent in its emphasis on the small ecological footprint of the poor. Such objections are motivated more by anger at the rich than solidarity with the poor. The latter is the main motivation for supporting contraception.
– Is the misery of hundreds of millions of people good news for the pseudo-greens, since it does not overburden the Earth?[19]
– The poor are not at all proud of their small ecological footprint, they are doing their utmost to achieve a higher standard of living.
– It is the billions of poor people who are trying to climb the economic ladder that are increasing the environmental burden on humanity. Who can blame them? Certainly not the pseudo-greens who have not helped the hundreds of millions of people lacking contraception to prevent the daily birth of some 100,000 children unwanted by their parents.[28]

Incidentally, accidental deaths are by no means unique to countries with a small footprint. The average per capita carbon footprint (t/person/year) of poorer (non-OECD) countries in 2018 is not much lower (4.98) than that of Hungary (6.16), which is an OECD country.[29][30][31]
To claim that the Earth could support even more people than it does today is to ignore the complexity of the biosphere, utterly unscientific, presumptuous irresponsibility, and would condemn future generations to misery. Society is not a pig farm, it’s not only food that we need enough of. But the Earth could not even feed so many people without fossil energy. More than 80% of humanity lives in countries with low carrying capacities, where sustainability can only be achieved by sinking into misery – or by significant population decline.

What is the significance of slowing down the population explosion

References:
[19] https://bocs.eu/ki-szeretne-vilagnyomorba-sullyedni/ (Who would like to plunge into deep poverty?)
[28] https://www.guttmacher.org/sites/default/files/report_pdf/abortion-worldwide.pdf
[29] https://data.worldbank.org/indicator/EN.ATM.GHGT.KT.CE?locations=OE-1W
[30] https://data.worldbank.org/indicator/SP.POP.TOTL?locations=OE-1W
[31] https://data.worldbank.org/indicator/EN.ATM.GHGT.KT.CE?locations=HU-1W

Sources: BOCS Foundatiom

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.