Ursula von der Leyen azonnali lemondását követelik

Az Európai Parlament Sajtótájékoztatója, Strasbourg, 2022.02.16.

A szabadságszerető EP-képviselők Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnökének azonnali lemondását követelték, aki nem hozta nyilvánosságra a Pfizer vezérigazgatójával folytatott kommunikációját.

Azt is szorgalmazták, hogy vessenek véget az EU digitális Covid-tanúsítványának előírásának, amely haszontalan, szükségtelen és diszkriminatív. Az egyik európai parlamenti képviselő kárpótlási alap létrehozását is kérte a Covid-oltás megsérültei számára, és végül mindannyian növekvő bátorítást adtak Kanada szabadságszerető kamionosai számára.

Íme az egyikük beszéde:
Stasis Jakeliunas (Litvánia):
“Az Európai Bizottság elnöke Ursula von der Leyen egy óriási tudományos csalás és propagandakampány részese a kovid-“pandémia” kapcsán. A következmény az emberi jogok és a szabadság súlyos megsértése. Európában a demokrácia veszélyben van. Az intézkedései és a súlyos érdekellentétek miatt le kellene mondania elnöki posztjáról.
Most néhány részlet, ami ezt alátámasztja: Ahogy mindnyájan tudjuk a médiából, az elnökasszony a Pfizer vezetőjével privát beszélgetéseket folytatott mielőtt aláírta a gyógyszercéggel kötött adásvételi szerződéseket. Megtagadta ezen beszélgetések tartalmának nyilvánosságra hozását. Ez egy egyértelmű vétség az átlátható és nyilvános eljárás alapelvei ellen.
Másodszor, a Pfizerrel való megegyezés nyilvánosságra hozott része szerint, – és nem hozták az egészet nyilvánosságra, ami egy további vétség ugyanez ellen az alapelv ellen-, az Európai Bizottságnak össze kell hangolni a gyógyszervállalattal a külső, (kifelé történő) kommunikációt és a kovid-oltóanyagokat , mint globális közjót támogatni kell. Ez nem tudomány, ez nem egy jó kormányzás, ez az oltóanyagok üzleti terveinek megvalósítása.
Az Európai Bizottság elnökasszonya úgy cselekedett, mint ennek az üzletnek a legfőbb képviselője.
Harmadszor, ennek az elkötelezettségnek köszönhetően von der Leyen asszony aktívan reklámozta az oltóanyagokat, mint egyetlen lehetséges kiutat a pandémiából. Ez egy hazugság. A pandémia kezdete óta vannak hatékony és nem túl drága orvosi kezelési protokollok. Von der Leyen ignotálta, hogy a világban orvosok ezrei megerősítették ezt.
Negyedszer, a Pfizer azt állította a szerződés Európai Bizottsággal való aláírása után 2021 május 20-án a sajtónyilatkozatában, hogy a pandémia valószínűleg még éveken keresztül fog tartani, mindenkinek többször be kell oltatni magát. Honnan tudhatták ezt? Miért értett egyet az elnökasszony ezzel a véleménnyel?
Ötödször, a bizottság a közösségi hálón összedolgozott az úgynevezett tényellenőrzőkkel. ❗❗❗ Ez a nyilvános és tudományos viták cenzúráját jelentette a kovid-19-ről. Ez az együttműködés 2020. június 10. óta tart és a kovid-propaganda egyik fő eleme.
Hatodszor, von der Leyen elnökasszony hivatalos nyilatkozata szerint, férje Heiko von der Leyen orvosi vezetője egy gyógyszervállalatnak, ezen kívül tanácsadó egy másik vállalatnál, egy tanácsadó cégnél a német és európai egészségpiacon. Mivel Ursula von der Leyen aktívan benne volt a kovid-oltóanyag üzletben, ez egy további nagy érdekellentét.
Az elmondott pontok miatt vissza kell lépnie. Felszólítom minden frakció és minden európai parlament vezetését, hogy támogassák ezt a követelésünket és végre állítsanak fel egy vizsgálóbizottságot a kovid-19-pandémia kivizsgálására. Az EU-ban élő embereknek szükségük van a válaszokra, hogy hogyan és miért tört ki ez a pandémia, hogyan lett legyőzve és hogy lehet megakadályozni, hogy ez megismétlődjön. Köszönöm”
(Magánvéleményem: Azt kell kivizsgálni, ki segédkezett abban, hogy el legyen hitetve az emberekkel, hogy járvány van, pedig nem volt járvány. Forrás: Biró Éva)

Ez a felirat KIZÁRÓLAG magánszemélyeknek készült és nem pártok vagy politikai szereplők kampányához! Ők használják az EREDETI forrás linket.