Világhírű TOP virológus és oltásfejlesztő FIGYELMEZTET!

Világhírű TOP virológus és oltásfejlesztő FIGYELMEZTET AZ OLTÁSOK KAPCSÁN!

„A korona elleni védőoltások egy globális mértékű, epikus katasztrófát válthatnak ki!” – Mondja a top virológus és vakcinázási szakember Geert Vanden Bossche.

 

Vanden Bossche, fertőzéskutatás és oltóanyagfejlesztés területén dolgozott, a Novartis, Glaxo SmithKline gyógyszeripari cégeknél, továbbá a Gavi nevű szervezet és Bill & Melinda Gates Alapítványnál. Saját maga fejlesztett oltóanyagokat. És hangsúlyozza, hogy oltáspárti.
Most mégis arra figyelmeztet, hogy a tömeges korona elleni oltások, epikus méretű katasztrófához fognak vezetni! A szakértő ezért egy külön nyílt levelet intézett az Egészségügyi Világszervezethez.

Vanden Bossche annyira aggódik a jelenlegi oltási intézkedések miatt, hogy az Egyesült Nemzetek Szervezetét egy sürgős felhívásban arra szólítja fel, hogy világszerte minden oltási kampányt azonnal állítsanak le! Közli, hogy amennyiben ez nem történik meg, úgy a sokkal fertőzőbb vírus-variánsok csak felerősödnek, majd végül az emberek tömeges halálozásához vezethetnek!

Vanden Bossche szerint ezenkívül a koronavírussal szembeni oltás, a legnagyobb valószínűség szerint a vírus adaptív immun-menekülését fogja felerősíteni! Mivel egyik oltóanyag sem akadályozza meg a vírus-variánsok terjedését! Az oltóanyagok tehát se nem képesek kiirtani a vírust, se nem képesek a fertőzést megakadályozni! És mivel egyre több embert oltanak be korona ellen, így ezek a variánsok egyre gyakrabban jelennek meg és lesznek fertőzőbbek! És ezzel válik az egy ideig igen ártalmatlan vírus, egy kontrollálhatatlan szörnyeteggé! Hangsúlyozza a szakember!

Profilaktikus oltóanyagokat soha nem lenne szabad olyan populációnak beadni, mely már egy nagy fertőzési-nyomásnak van kitéve. Ez alapvető tudás a vakcinológiában, amit a képzés első évében tanítanak. Egy magas árat fogunk ezért fizetni! És emocionális leszek, mert a gyermekeimre gondolok, a fiatalabb generációra. Teljes képtelenség amit itt teszünk. Nem értjük a pandémiát.

A virológus ezen kívül éles kritikát gyakorol a lezárásokkal szemben! Legfőképpen, hogy fiatal embereket, akik nem tartoznak a rizikócsoportba és jó immunrendszerrel rendelkeznek, nekik megtiltják a kapcsolatba kerülést más emberekkel. Ez számára teljesen érthetetlen.

Ténylegesen az államilag elrendelt lezárások és maszkhordások következtében, már olyan variánsok jöttek létre, melyek egy potenciális immun-menekülésre utalnak, mondja Vanden Bossche.
A kutató arra is figyelmeztet, hogy az oltások a pandémia alatt az immunrendszert is megsemmisítik!

„Az aggódalomnál is több amit érzek, ezen virális kitörés következménye miatt. Az emberiség az oltóanyagok által a veleszületett immunitás súlyos károsodását fogja elszenvedni! Ez a károsodás azonban nem csak beoltottakra fog korlátozódni! Az oltottak, mutált vírusokat fognak a nem oltottaknak továbbadni. Ezzel pedig egy globális egészségügyi krízist kiváltani! Ez sokkal katasztrofálisabb lefolyású lesz, mint amilyen a pandémia természetes lefolyása esetén lett volna.”
– Így Vanden Bossche.

Vanden Bossche abból indul ki, hogy a szelektív immun-evázió, további magasan fertőző törzsek létrejöttének kedvez. Mivel a tömeges oltás egyre inkább, tünet nélküli terjesztőkké teszi a beoltottakat. Utóbbiak pedig magasan fertőző vírusokat adnak át nem védett vagy még nem fertőzött személyeknek. Ez pedig éppen az ellenkezője annak, amit az oltóanyagoknak tenniük kellene. Még annak a lehetősége is fennáll, hogy a velünk született immunitás teljesen elvész.
A velünk született immunitás, a szervezet természetes képességére vonatkozik, kórokozók gazdag és aspecifiukus variánsainak felismerésére és leküzdése tekintetében.

„Hogy a tömeges oltás a virális immunmenekülést, ezzel a fertőzést és morbiditást elősegíti, azon országokban fogjuk látni, hol néhány héten belül oltanak be milliókat. Minden más vagyok, mint oltásellenes. Tudósként normál esetben nem ilyen platformon jelentkezem, hogy állást foglaljak oltás-releváns tematikában. Profilaktikus oltóanyagokat soha nem lenne szabad olyan populációnak beadni, mely már egy nagy fertőzési-nyomásnak van kitéve. Az emberiség az oltóanyagok által a veleszületett immunitás súlyos károsodását fogja elszenvedni! Én mindent kockáztatok, mert elvégeztem a házi feladataimat. És ez egy erkölcsi kötelezettség.” Hangsúlyozza, Vanden Bossche.
Amennyiben kórokozók mutációk által, vagy specifikus mechanizmusok segítségével az immunrendszeri felismerést meg tudják kerülni, azt immun-eváziónak hívják.

Vanden Bossche abból indul ki, hogy a szelektív immun-evázió, további magasan fertőző törzsek létrejöttének kedvez. Mivel a tömeges oltás egyre inkább, tünet nélküli terjesztőkké teszi a beoltottakat. Utóbbiak pedig magasan fertőző vírusokat adnak át nem védett vagy még nem fertőzött személyeknek. Ez pedig éppen az ellenkezője annak, amit az oltóanyagoknak tenniük kellene. Még annak a lehetősége is fennáll, hogy a velünk született immunitás teljesen elvész. A velünk született immunitás, a szervezet természetes képességére vonatkozik, kórokozók gazdag és aspecifiukus variánsainak felismerésére és leküzdése tekintetében.

„Elegendő mennyiségű tudományos bizonyíték került az asztalra. Sajnos azok, akik a hatalmat gyakorolják nem nyúlnak hozzájuk. Mennyi ideig lehetséges egy problémát ignorálni, ha már jelenleg is bizonyítékok vannak arra, hogy a virális immunmenekülés időközben az emberiséget veszélyezteti?” – Teszi fel a kérdés Vanden Bossche

„Nem mondhatjuk azt, hogy nem tudtuk volna – vagy ne figyelmeztettek volna minket.
Hogy a tömeges oltás a virális immunmenekülést, ezzel a fertőzést és morbiditást elősegíti, azt azon országokban fogjuk látni, hol néhány héten belül oltanak be milliókat. Miközben ezen országok csökkenő fertőzés-számoknak örülnek majd, addig kétségtelenül növekvő COVID19-esetszámokkal lesz a rákövetkező hetekben dolguk. Az erős visszaesés után, amit most látunk egy rövid életű lapulás következhet. De ezt követően elkerülhetetlen a súlyos betegséggel járó esetszámok növekedése.
Nem tenném ezt, ha nem lennék 200%-ban meggyőződve. És nem rólam van szó. Egyáltalán nem rólam. Az emberiségről van szó. Az emberek nem értik meg, hogy jelenleg mi zajlik, és kötelességünk ez megmagyarázni! A gyermekeidről van szó! A családodról van szó.! Mindenkiről szó van!
Én mindent kockáztatok, mert elvégeztem a házi feladataimat. És ez pedig egy erkölcsi kötelezettség.” – Geert Vanden Bossche

Forrás: RÉK | Zentral+

Korábban:

Azonnal állítsák le az összes Covid-19 tömeges oltást

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.