Sucharit Bhakdi elmagyarázza az új vakcinák hatásait

Dr. Ronald Weikl: “Kedves nézők, a 2021 augusztusi videó, ahol elmagyarázza Sucharit Bhakdi az oltásokat, sikeres a weboldalunkon és több mint egy milliószor megtekintették. Egyesek azt kérdezik, hogy miért fejezte be a videót Sucharit Bhakdi olyan hirtelen. Ezért szeretnék neki újra alkalmat adni, hogy röviden állást foglaljon erről és azt gondolom, hogy néhány kiegészítést is szeretne velünk megosztani ezzel a videóval kapcsolatban. Kedves Sucharit!”

Prof. Sucharit Bhakdi: “Szívesen. Nos, az az igazság, hogy a videónak ott nem volt vége. Meg kellett szakítani, mert én a következő pillanatokban, percekben mondtam valamit, amit nem szabadott volna mondanom itt Németországban. Nem fogom elmondani, hogy mit mondtam, de szeretném utólag elmondani, hogy hogyan végződött volna ez a videó. Mégpedig azért, mert most derül ki éppen, hogy ez elképesztően fontossá vált.

Azt mondtam a beszédeimben, hogy ezek az átkozott “oltóanyagok”, a SARS-CoV-2 vírus génjei el fogják érni a nyirokcsomókat. Mindenkinél közületek, mindenkinél. És ha eléri ez a gén a nyirokcsomókat, akkor a nyirokcsomóban lévő sejtek elkezdik ezt az átkozott tüskefehérjét előállítani. Ennek az lesz a következménye, hogy a nyirokcsomóitokban lévő tüskefehérjét előallító sejteket megtámadják azok a “testvér”-sejtek, melyek ugyanabban a nyirokcsomóban találhatóak és amelyek azért felelnek, hogy megöljék a vírust előállító sejteket. Egy “testvérharc” fog kialakulni ebben a nyirokcsomóban.

És azok a sejtek, amelyek a vírusproteint, a tüskefehérjét képezik, el lesznek pusztítva. És ennek a következményei katasztrofálisak, tragikusak, korszakalkotóan borzalmasak. Hogy miért? Mert sok sejt ezek közül a sejtek közül, melyek a nyirokcsomóitokban éjjel-nappal, minden pillanatban, minden órában megtalálhatók, egy életen keresztül azért van ott, hogy más vírusokat és alvó vírusokat, alvó parazitákat, alvó baktériumokat kontroll alatt tartson a testetekben. És a rákos sejteket is.

Muszáj megértenetek, hogy mi mindannyian, öreg és fiatal, minden órában előállítunk rákos sejteket, ezek spontán jönnek létre. És miért nem halunk meg rákban? Mert ezek a nyirokcsomóinkban lévő limfociták azonnal felismerik és megsemmisítik ezeket a rákos sejteket.
Mért nem kapnak az emberek állandóan herpeszt? Kiütéseket? Habár a vírusok ott alszanak minden ember testében?-ez a kérdés. A válasz: Mert a limfocitáink arra vannak trenírozva, hogy megöljék azokat a sejteket, amelyek az alvó vírusokat felébreszteni merészelik. Vagyis a saját immunrendszerünk által okozott sejt-halál a testünkben, ahhoz kell, hogy életben maradjunk, ez menti meg az életünket.

Miért tudnak a világban milliárdok a tuberkulózis kórokozójával a testükben élni? Egy életen át élni, anélkül, hogy a kórokozó előtörne és megölné őket? -ez a kérdés. A válasz: Azért, mert ezeknek az embereknek a nyirokcsomójában szabályozó “rendőrök” vagy “katonák” vannak, amelyek gondoskodnak róla, ha a tuberkulózis baktérium kitörni próbál a börtönéből a tüdőben, a belekben, a test különböző szerveiben ahol alszanak. A “3. világ” minden országában ezen a világon, Taiföldön, Indiában, Afrikában. Nálatok nincsen, itt a tuberkulózis majdnem teljesen eltűnt…de nálunk, otthon… Nálunk és én is ide tartozom, mert nálam is alszik ez a baktérium a testemben, tudom, Ha az én limfocitáim a “testvérharcban” elpusztulnak, akkor kitörhet a tuberkulózis. És ki is fog törni.

Amit mondani akarok, hogy az emberek megértsék, ezek az oltóanyagok ahhoz fognak vezetni, hogy az emberek világszerte immunhiányosak lesznek. Ez azt jelenti, hogy alvó vírusok, baktériumok mint a tuberkulózis, vírusok, mint a herpesz vagy az Epstein-Barr-vírus vagy a CMV, ami mellesleg gyerekeket is megöl és paraziták mint a toxoplazmózis, mind-mind fel lesznek ébresztve. A rákos sejtek is.

Kérem értsék meg, hogy ami most történik egy hihetetlen, egy elképzelhetetlen bűncselekmény az emberiség ellen. Az oltás által emberek milliárdjai vannak halálra ítélve. Nem ma, nem holnap, ezekhez a dolgokhoz idő kell… hónapok, évek. Ne engedjétek, hogy a szeretteitek, a gyerekeitek erre legyenek ítélve. Ne hagyjátok, ezt nem szabad! Ezeket a bűnözőket be kell perelni és el kell távolítani a világunkból!”

Forrás: MWGFD e.V. | Fordította: Biró Éva 2021.12.23.

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.