Azonnal állítsák le az összes Covid-19 tömeges oltást

Azonnal állítsák le az összes Covid-19 tömeges oltást, követeli nyílt levélben egy vakcinakutatási szakértő a WHO-tól.

Azonnal állítsák le az összes Covid-19 tömeges oltást | Dr. Geert Vanden Bossche

Dr. Geert Vanden Bossche vakcinakutatási szakértő. Hosszú listája van azoknak a vállalatoknak és szervezeteknek, akikkel együtt dolgozott az oltások felfedezésén és a preklinikai kutatásokon, többek között a GSK, a Novartis, a Solvay Biologicals és a Bill & Melinda Gates Alapítvány.

Dr. Vanden Bossche koordinálta az Ebola vakcinaprogramot is a GAVI-nál (Globális Szövetség az Oltásokért és az Immunizálásért).

Virológiai és mikrobiológiai képesítéssel is rendelkezik, több mint 30 publikáció szerzője, valamint az univerzális oltásokra vonatkozó szabadalmi bejelentés kitalálója. Jelenleg független oltási kutatási tanácsadóként dolgozik.

„Csak nagyon kevés más stratégiára lehet gondolni, hogy ugyanolyan szintű hatékonyságot érjünk el, ha egy viszonylag ártalmatlan vírust tömegpusztító biofegyverré alakítunk.” – Geert Vanden Bossche

Egy globális, “irányíthatatlan szörnyeteg” létrehozását kockáztatjuk

Dr. Bossche úgy véli, hogy a vakcinológusok, a klinikusok és a tudósok csak a rövid távú eredményekre koncentrálnak az egyén szintjén, és nem a globális népesség szintjén jelentkező következményekre, amelyek szerinte hamarosan nyilvánvalóvá válnak. Nyilvánvaló, hogy “egy meglehetősen ártalmatlan vírust irányíthatatlan szörnnyé alakítanak”.

Aggodalma az “immunszökésen” alapul. (Azok számára, akiknek gyors bevezetésre van szükségük a témában, olvassák el Jemma Moran Mutáns variációk és a lezárások veszélye című cikkét.) Bossche kijelenti, hogy a többszörösen megjelenő, “sokkal fertőzőbb” vírusvariánsok már példák a “veleszületett immunitásunk” alóli “immunszökésre,” és nagy valószínűséggel maguk a kormányzati beavatkozások hozták létre őket; az úgynevezett nem-farmakológiai beavatkozások (NPI-k) – azaz a lezárások és az arcvédők. Ezek nem hivatalosan, de találóbban nem tudományos beavatkozásokként is ismertek.

Úgy véli, hogy:

• A folyamatos tömeges oltások “nagy valószínűséggel tovább fokozzák az ‘adaptív’ immunszökést, mivel a jelenlegi oltások egyike sem akadályozza meg a vírusvariánsok replikációját / továbbadását”.

• Mint ilyen: „Minél többet használjuk ezeket a vakcinákat az emberek immunizálására egy járvány közepette, annál fertőzőbbé válik a vírus”.

• És „az egyre növekvő fertőződéssel megnő a vírusoknak az oltásokkal szembeni rezisztenciájának valószínűsége”.

Azt állítja, hogy ő hisz azon alapelvben, amelyet a hallgatók első oltástanóráján tanítanak – „Nem szabad profilaktikus vakcinát alkalmazni magas fertőző nyomásnak kitett populációkban (ez most minden bizonnyal így van, mivel jelenleg több erősen fertőző variáns kering)”.

Megállapítja, hogy a nagymértékben mutálódó vírus „teljes meneküléséhez csak még néhány mutációt kell hozzáadnia a receptorkötő tartományában”.

Az emberek elveszítik természetes “veleszületett” immunitásukat a beavatkozás következményeként

Valódi aggodalma azonban az, hogy az emberiség súlyosan károsíthatja saját, természetes “veleszületett” immunitását az oltási programok tömeges bevezetése miatt ebben a kritikus szakaszban. Vagyis a “veleszületett” immunitásunk elveszhet (a természetes immunitás gazdag, nem variáns-specifikus formája).

Ez azt is jelentené, hogy az oltás által közvetített védelem elvész.

Bár új, veszélyesebb változatok aktívan szaporodnak az emberiség körében, valójában „egy viszonylag ártalmatlan vírust tömegpusztító biofegyverré változtatunk”.[1]

[1] https://dryburgh.com/geert-vanden-bossche-open-letter-to-who-halt-all-covid-19-mass-vaccination/

Forrás: Dryburgh.com | Focus Malaysia | bitchute.com | Twitter