Ron Johnson szenátor: Ezek egészen elképesztő számok

Ron Johnson szenátor levelet küldött a

Védelmi Minisztériumnak és tájékoztatást kér a katonai állomány megdöbbentően magas COVID-19 vakcina által okozott károsodásokról.

Számos világhírű orvos és egészségügyi szakértő beszélt a „Covid-19: A Second Opinion” című panelbeszélgetésen Washington DC-ben 2022. január 24-én, melynek házigazdája Ron Johnson (R-WI) szenátor volt.

Az esemény során Thomas Renz ohiói ügyvéd bemutatta a DOD orvosi számlázási adatait a Defense Medical Epidemiology Database (DMED) adatbázisból. Renz felfedte a nyugtalanító igazságot arról, hogy mi történik szolgálati tagjaink egészségével a szúrás egy évvel ezelőtti bevezetése óta. A TGP-s Julian Conradson számolt be erről a múlt hónapban.

Renz szerint a Covid-19 vakcina rohamos bevezetése óta csillagászati ​​növekedés volt tapasztalható számos súlyos betegség és rendellenesség diagnózisában az amerikai hadseregben.

A visszaélést bejelentők a katonai személyzet kezelése közben látottak miatt léptek fel, és arra késztették őket, hogy megvizsgálják a DMED rendszert a klinikai tapasztalataik növekedésével kapcsolatos anomáliák után – mondta Renz a beszélgetés során.

Hétfőn Ron Johnson szenátor levelet küldött Lloyd Austin Védelmi Minisztérium (DOD) titkárának, hogy erősítse meg Renz előadását. A szenátor 2022. február 15-ig határidőt szabott Austin államtitkár számára, hogy tájékoztatást nyújtson a katonák oltással okozott sérüléseiről.

„A Defense Medical Epidemiology Database (DMED) adatai alapján Renz arról számolt be, hogy ezek a bejelentők jelentős növekedést tapasztaltak a DMED-en a vetélések, a rák és sok más egészségügyi állapot miatt regisztrált diagnózisok számában 2021-ben a 2016-os ötéves átlaghoz képest. 2020.2 Például a kerekasztal-beszélgetésen Renz kijelentette, hogy a neurológiai problémákkal kapcsolatos regisztrált diagnózisok tízszeresére nőttek az ötéves átlagról 82 000-ről 863 000-re 2021-ben” – írta Johnson szenátor.

Johnson szenátor a Renz által bemutatott alábbi egészségügyi állapotokat írta le levelébe:

 • Hipertónia – 2181%-os növekedés
 • Idegrendszeri betegségek – 1048%-os növekedés
 • A nyelőcső rosszindulatú daganata – 894%-os növekedés
 • Sclerosis multiplex – 680%-os növekedés
 • Az emésztőszervek rosszindulatú daganatai – 624%-os növekedés
 • Guillain-Barre szindróma – 551%-os növekedés
 • Mellrák – 487%-os növekedés
 • Demielinizáció – 487%-os növekedés
 • A pajzsmirigy és más endokrin mirigyek rosszindulatú daganatai – 474%-os növekedés
 • Női meddőség – 472%-os növekedés
 • Tüdőembólia – 468%-os növekedés
 • Migrén – 452%-os növekedés
 • Petefészek diszfunkció – 437%-os növekedés
 • Hererák – 369%-os növekedés
 • Tachycardia – 302%-os növekedés

Ezek egészen elképesztő számok.

Levele végén Johnson szenátor a következő kérdéseket tette fel Austin államtitkárnak:

Tud-e a DoD arról, hogy 2021-ben nőtt a vetélések, rák vagy egyéb egészségügyi állapotok regisztrált diagnózisa a DMED-ben a 2016-2020 közötti ötéves átlaghoz képest?

Ha igen, kérjük, magyarázza el, milyen lépéseket tett a DOD a diagnózisok növekedésének kiváltó okainak kivizsgálása érdekében.

2021 januárja és 2021 decembere között eltávolították az adatbázisból a DMED-ben regisztrált myocarditis diagnózisokat?

Ha igen, kérjük, fejtse ki, miért és mikor távolították el ezeket az információkat, és azonosítsa, ki távolította el.

A levelet itt alább olvashatja:
The Honorable Lloyd Austin

Shi Dav


Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.