Dr Vladimir Zelenko: Ha mártírrá akarsz tenni egy gyermeket

Az orvos, aki meggyógyította Donald Trumpot, Rudy Giulianit, Witzan Horovitzot, Bolsonarot és még sokakat.

Dr Vladimir Zelenko: Ha mártírrá akarsz tenni egy gyermeket

Pár nappal ezelőtt kaptam meg ezt a felvételt. Ahogy hallgattam AZONNAL papírt és tollat ragadtam. Éreztem, hogy szó szerint életbevágóan FONTOS dolgok fognak elhangozni a felvételen! Így is történt. Sőt meg is haladta elképzeléseimet, viszont visszaigazolt, hogy joggal ragadtam tollat és papírt!

Azon évődtem, hogy közzé tegyem-e. Hogy miért? Mert a meggyőzés nem az én dolgom. Ráadásul nem akarok már foglalkozni a témával, ugyanis nem akarom erre szentelni a figyelmemet, mert ahová szenteljük a figyelmünket odaadjuk az energiánkat, más szóval azt éltetjük, amire figyelünk. A “merre és mit nem”, az nem az amire figyelnünk kell, hanem a merre Igenre. Azt pedig belül kell meghallani, ahogyan azt hallom ennek az egésznek az eleje, illetve gyermekkorom óta, ahogyan erre Dr Vladimir Zelenko is rámutat amikor az Egyiptomból csak 10-ből 1 kijövő zsidóra utal, ami a hallók és a nem hallók aránya.

Aztán pont ugyanamiatt az ok miatt döntöttem amellett, hogy közé teszem ennek a meghallgatásnak egy nagyjábóli fordítását, ami mindig is az érvem, miszerint HA CSAK EGY EMBERNEK FELNYITJA A SZEMÉT már megérte!

 

Az a szívem kívánsága, hogy miközben olvasod ezt a fordítást HALLVA HALLJ és LÁTVA LÁSS!

Dr. Vladimir Ze’ev Zelenko egy amerikai háziorvos, aki a hozzátartozó emberek leírása alapján több ezer család tagja mint háziorvos szaktanácsadó, akinek a nevéhez 2020-tól covid-19 gyógyító protokoll is kötődik.

Ezzel a protokollal hatezer embert gyógyított meg, több száz kollégát képzett ki a protokoll használatára, akiken keresztül így közvetve több millió ember életét mentették meg. Protokolljának alkalmazása esetén a kórházban elhunytak 85%-a megmenthető lett volna!

Gyógyult betegei között voltak többek között

Donald Trump – amerikai elnök
Rudy Giuliani – New York korábbi polgármestere
Witzan Horovitz – izraeli egészségügyi miniszter
Jair Bolsonaro – Brazil elnök

A mellékelt videó felvételen az látható amikor 2021 augusztus 5-én Dr Zelenko egy videó beszélgetésen keresztül bizonyságot tesz a Ma’aleah Adumin Rabbinikus bíróság előtt. Meghallgatását követően kevesebb mint egy héten belül hatalmasat ugrott a covid-19 fertőzöttek száma Izraelben amelyeknek 50%-át a már oltottak adták ki!

Zelenko legfontosabb szabálya:

Lehetőleg oldjunk meg mindent kórházon kívül!
Csak akkor kell gyermekeket kezelni covidra, ha hiszel a gyerek áldozásban! Ha mártírrá akarsz tenni egy gyermeket akkor az jó ok arra, hogy beadd neki az oltást amire nincsen semmilyen szükség!
A CDC adatai szerint a gyermekek covid túlélési aránya mindennemű kezelés/oltás nélkül 99,998%. A sima influenza ennél veszélyesebb!

Dr. Yeadon szerint covid-19 vakcinától 100 gyermek halhat meg egymillió közül de én többre becsülöm ezt a számot. A számokat nézve ha 0% közeli egy betegség halálozási aránya, miért oltanánk be őket egy mérgező halál oltással?

Nézzük meg hogyan működik ez az oltás?

Három kérdést kell feltegyem:

Szükséges? Biztonságos? Hatékony?

Szükséges?

A Világ két legátoltottabb országát nézzük meg:

Izrael 85%, Seychelle szigetek 80%. Mindkettőben tombol a delta variáns…

Tegyük fel a kérdést miért van egy újabb hullám, ha többség be van oltva? Másodsorban miért adnál egy harmadik oltást abból, amiből nyilvánvalóan az első kettő nem működött?!

Biztonságos?

Jelen kutatások szerint 1-3 hónapon belül vérrögök képződnek az oltás hatására. Ennek a képződése 40 százalékban történik az első három négy napban. De ez a kisebb baj. A nagyobb baj az hogy a New England orvosi szaklapban megjelent kutatás szerint a beoltott állapotos nők vetélése 10%-ról 80%-ra megy fel az első trimeszterben! Azaz nyolcszorosára!

Viszont a legnagyobb baj az, hogy amikor kísérletek során mRNS oltással oltott állatok, akik ugyan jól termelték az antitesteket találkoztak az eredeti, természetes, vad vírussal, akkor azok elpusztultak. A saját immunrendszerük ölte meg őket.

A covid-19 vakcinával kapcsolatban ezek az állatkísérletek nem lettek véghez víve, ezért most te vagy a kísérleti alany.

A PFIZER elnöke elmondta, hogy ma Izrael a világ legnagyobb laboratóriuma. A HIV VÍRUST ELKÜLÖNÍTŐ PROFESSZOR AZT MONDTA, HOGY AMIT MA CSINÁLNAK AZ A VILÁG LEGNAGYOBB NÉPIRTÁSÁNAK VALÓSZÍNŰSÉGÉT HORDOZZA MAGÁBAN.

Hatékony?

Térjünk ki a hosszú távú hatásokra.

  1. Egyértelműen lecsökkenti a sperma számot.
  2. Egyértelműen növeli az autoimmun betegségek számát ez pedig csökkenti az élet hosszát.
  3. A múlt héten megjelent orvosi tanulmány egyértelműen bizonyítja hogy a vakcina növeli a rák lehetőségét.

Véleményem szerint az izraeli kormány engedélyt adott arra, hogy a népén orvosi kísérleteket hajtsanak végre! Napi halálos fenyegetéseket kapok! Kockáztatom a munkám, a hírnevem, a megélhetésem, a családomat, az életemet.

ÖSSZEGZEM: SEMMI SZÜKSÉG NINCS ERRE A VAKCINÁRA!

Még egyszer elmondom a gyermekek túlélési aránya 18 éves kor alatt 99, 998%

Fiatal felnőttek túlélési aránya 18 és 24 éves kor között 99,95%.

Aki már túl van a covidon, azoknak milliárdszor jobb az immunrendszerük, mintha oltották volna őket.

Miért oltanék be valakit egy kétes kimenetelű oltással, ha vannak egészséges antitestjei?

Nézzük meg a legmagasabb kockázati csoportot ahol 7.5 %-os a halálozási ráta az összes megbetegedett közül, ahol az általam kidolgozott protokoll szerint, amit orvosi szaklapban is megjelentettem és további 200 orvosi tanulmánynak adta az alapját és B.B. Netanjahu kezébe is eljuttattam, miszerint megfelelő kórházon kívüli kezeléssel 85%-a megmenthető lett volna a kórházakban elhunytaknak. (!) Az USA kórházaiban meghalt 600.000 emberből 510.000 ember megmenthető lett volna!

Így még egyszer felteszem a kérdést: Ha le tudom csökkenteni a halálozási rátát 7,5%-ról 0.5%-ra, akkor miért használnék egy MÉRGEZŐ OLTÁST, aminek a teljes következményei elég rosszak?

Játszunk kicsit a számokkal a mai százalékok szerint.

Ha tegyük fel mindenki elkapná a covid vírust akkor az egész földön 35 millió ember halna meg a vírustól. Viszont ha Bill Gates javaslatára hallgatnunk,miszerint 7 milliárd embert kellene beoltani, akkor a vakcinák jelenlegi mellékhatásai szerint 2 milliárd ember halna abba bele.

Láttam ahogyan emberek a félelem által hajtva olyan döntéseket hoztak amelyekkel feláldozták saját gyermekeiket!

Az országotok hazudik nektek. Nézzétek meg a nemzetközi statisztikát. Látható hogy 2020. december 20-án megugrott a halálozási ráta. Tudjátok mi volt aznap? Nemzeti vakcinázás kezdődött Izraelben!

Amit ma látunk az egy olyan szintű rosszindulat és gonoszság, amit a Világ még nem látott. Semmi alapja nincsen ennek a MÉRGEZŐ OLTÁS használatának!” – mondta Zelenko.

A videokonferencia végén a bíróság által feltett kérdései közül…

Ön azt állítja hogy két milliárd ember halna meg 7 milliárd ember beoltása esetén?

Nem, a szakemberek állítják azt! Dr. Malone, aki feltalálta az mRNS vakcinát, és birtokolja annak bejegyzett jogait, saját maga mondja, hogy NE HASZNÁLJÁK MERT a MELLÉKHATÁSAI SZÖRNYŰEK!

Dr Montagnier, aki elkülönítette a HIV vírust – és ezért Nobel díjat kapott – mondja, hogy ez az oltási kampány a legnagyobb eséllyel bír, hogy a világ legnagyobb népirtása legyen!

Trump elnök utasításba adta, hogy minden amerikai állampolgárnak hozzáférése legyen a hidroxiklorokin-hez. Ezt egy hamis tanulmánnyal megtorpedózták, miszerint káros a szervezetre. Aztán kiderítették, hogy ez hamis. Ennek ellenére a CDC még ezek után is arra használta fel ezt a dokumentumot, hogy tiltsák ennek a gyógyszernek a használatát oly mértékig, hogy semmilyen beteg nem kezelhető egészen addig és csakis kórházban, ameddig a vér szaturációja nincsen 92%-nál vagy az alatt. Ez csak olyanok teszik, akik meg akarják ölni az embereket!

A hidroxiklorokin és az ivermectin az eddig legbiztonságosabbnak bizonyult gyógymódok. Ezeket a szereket kapni sem lehet Izraelben.

Minden szakembert félreállítanak, aki fel mer szólalni a hivatalos narratívával szemben. Még Dr. Malone-t is félreállították, pedig ő fejlesztette ki az mRNS oltást!

Vakcinák és halálozási statisztika

A CDC szerint, ami számomra nem hatóság, 11.000-en haltak meg a vakcinázások következtében. De vannak akik ugyanettől a szervtől 45.000-re teszik a számokat. Viszont arról is beszélnek hogy csupán csak 1 százalékát jelentik be az eseteknek.

11, 20 vagy 50.000? Válasszatok!

A probléma az, hogy vannak kollégáim akik vakcinázás miatt elvesztettek betegeket. Amikor ezt jelenteni szeretnék, akkor a rendszer nem engedi nekik. Ugyanakkor van olyan probléma is, hogy ami jelentéseket korábban leadtak, és újra meg szeretnék nézni – és erről van bizonyítékom -, a jelentéseket a rendszer törli és nem találhatóak többé.

Ébresztő, mert ez most a III. világháború! Amiről beszélek az nem összeesküvés elmélet, hanem összeesküvés.

Amennyiben 18 hónappal ezelőtt azt mondtam volna, hogy covid-19 az egy biofegyver… Erről jut eszembe: Noé a bibliában egészen addig összeesküvés elmélet gyártó volt ameddig el nem kezdett esni az eső…

Itt van ez a covid-19 vírus. Ezzel kapcsolatban ma már mindenki megegyezik abban, hogy ez egy művi úton előállított laboratóriumi vírus. Meg tudom mondani önöknek azt a számot, amivel bejegyezték a találmányi hivatalban a módosítás utáni vírust.

Dr. Ralph Barric az Észak Karolinai egyetem professzora 1999-ben egy denevér koronavírust módosított felszíni fehérjén annak érdekében, hogy képes legyen megfertőzni embereket. Ezt a kísérletet betiltották Amerikában, majd többek között Dr Fauci segítségével az amerikai adófizetők pénzéből ezt a kutatást áthelyezték Wuhanba. Ott addig kísérletezgettek, ameddig olyan változásokat nem tudtak rajta létrehozni, ami a tüdőben szövet károsodást okoz illetve vérrögöket képez. Ma már senki sem mondja azt, hogy összeesküvés elméleteket gyártok, hiszen ez valóság, mert összeesküvés van.

Olyan nehéz ezt elhinni a zsidó embereknek, hogy az embereknek egy csoportja hajlandó és képes mások megsemmisítésére? Ez egyértelműen háború Isten ellen.

Az egyik oldalon azok vannak akik úgy gondolják, hogy az embert Isten a saját képére és hasonlatosságára teremtette. És ha ez így van, akkor az életnek szentsége van. Ha szentsége van akkor vannak emberi jogaid. Ha pedig vannak emberi jogaid, akkor nem egy szűk csoport az akinek a dolga eldönteni hogy mennyi ember éljen a föld felszínén, és hogy ki éljen és haljon meg.

A másik rendszer a darwini rendszer, amit hívjunk inkább darwini eugenika rendszernek, ami egészen Káinig megy vissza. Ők azt mondják hogy azoknak van az élethez a legnagyobb joguk, akik a dominancia hierarchián legfelül vannak.

Így az ő szemükben háromféle ember van. Az Übermensch (felsőbbrendű ember) a Mensch (ember) és az Untermensch (alsóbbrendű ember). Ha mindezt 80 évvel korábbra vetítjük, akkor az Übermensch a Nazik voltak akik Árjának, a vezetésre hivatottnak kiáltották ki magukat, ezért ők mondhatják meg, hogy ki élhet. Így aztán az angolszászok más szóval az európaiak lehettek volna a Mensch, azaz a rabszolgák. Az Untermensch kategóriába pedig a zsidók, a cigányok, a szlávok, a szellemileg és fizikailag korlátozottak, politikai foglyok tartoztak, akiknek nem marad más dolguk mint hogy porrá legyenek. Ez mesének tűnik azzal a különbséggel, hogy 200 millió ember meghalt emiatt!

Ma teljes mértékben ugyanez történik, azzal a különbséggel, hogy nem antiszemita. Az emberiségnek egy csoportja ma úgy hiszi, hogy egy magasabb tudatossági szintre emelkedtek, és ezért azt gondolják, hogy az ő dolguk eldönteni, hogy ki él és ki hal meg.”

A meghallgatás végén a panel egyik rabbija elmondta, hogy ő alkalmazta Dr Vladimir Zelenko protokollját és sikeresen kigyógyult a covidból!

Erre Zelenko azt kérdezte, hogy miért nem lehetséges, hogy minden izraeli ugyanígy hozzáférjen ehhez a gyógymódhoz?!”

Mészáros Gyula
Források: MediaForrás | America’s Frontline Doctors

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.