A kártyavár összedőlt – Prof. Dr. Dolores Cahill

Prof. Dr. Dolores Cahill világszerte elismert szakértő a nagy áteresztőképességű proteomikai technológia fejlesztésében és automatizálásában, a nagy tartalmú fehérjetömbök és azok orvosbiológiai alkalmazásaiban, beleértve a biomarkerek felfedezését és diagnosztikáját. Prof. Cahill úttörő szerepet játszott ezekben a kutatási területekben a berlini Max-Planck-Molekuláris Genetikai Intézetben, és számos nemzetközi szabadalommal rendelkezik ezen a területen kutatással, biomedicinával és diagnosztikai alkalmazásokkal kapcsolatban, 2021. május 15-én szombaton a Freedom Rally London demonstráción nyilatkozott.

DOLORES CAHILL PROFESSZOR, a Transzlációs Kutatás (FORSCHUNG) és a Molekuláris Genetika professzora az University College Dublin Orvosi Karán, az Ír Szabadságpárt elnöke, egy korábbi nyilatkozata az RNS-vakcinák közelgő tömeges halálozását jósolta (parafrazálva):

Dolores Cahill professzor beszél, az RNS-vakcinákról.

„Feltételezem, hogy potenciálisan három mellékhatás (a hírvivő RNS-vakcinák – MODERNA, PFIZER) létezik.

Kezdve az anafilaxiával (súlyos, potenciálisan életveszélyes allergiás reakció) az első héten. Ezért ezeket a vakcinákat nem szabad beadni a 2. adagban.

Akkor történnek meg az igazi mellékhatások, akármilyen valódi mRNS ellen az oltóanyagokban, és amikor az oltott személy valamikor később találkozik (ezzel a koronavírussal) …. ami az állatkísérletekben történt az állatok 20%-a, 50%-a vagy 100%-a elpusztult!

A 80 év feletti emberek körében talán 2,5%-ban jelentkeznek súlyos mellékhatások, olyan nemkívánatos események, amikor az emberek nem tudnak dolgozni vagy normális életet élni.

Aztán a 2. oltásnál ez lehet 10-ből 1 vagy tíz százalék. A 80 év felettiek esetében azt gondolnám, hogy 80%-uknak életkorlátozó reakciói lesznek, vagy meghalnak, amikor újra találkoznak a hírvivő RNS-sel.

A többieknél (nem idősek) az emberek fele lehet az, aki súlyosan károsodhat.

Amit ez csinál… ez a génterápia vagy orvosi eszköz krónikusan beállít egy autoimmun betegséget. Olyan, mintha mogyoróallergiás embereknek mogyorót injekcióznának.

Az első hullámban anafilaxia lép fel. Anafilaxia + allergiás reakció a 2. hullámban. De a 3. reakció akkor következik be, amikor találkozol azzal, ami ellen a messenger RNS van (vírus, baktérium stb.), és most az immunrendszeredet úgy stimuláltad, hogy alacsony fokú autoimmun betegséged van, nem immunitás önmagaddal szemben önmagában, mert az mRNS egy vírusfehérjét fejez ki.

Most genetikailag módosított organizmussá tetted magad, és így az immunrendszer, amelynek az lenne a feladata, hogy kiszorítsa a vírusokat vagy baktériumokat… most az autoimmun reakció alacsony fokon támadja a testedet.

Most (hónapokkal később), amikor találkozol a vírussal, ami stimulálja az immunrendszert, hogy megszabaduljon a vírustól, és amikor (az immunrendszer) látja, hogy vírusfehérjék vannak a saját sejtjeidben és szerveidben, akkor kb. egy héttel később (az adaptív immunrendszer lép működésbe, az a mechanizmus, ami specifikus hosszú távú memóriájú antitesteket állít elő egy kórokozó ellen) és szervi elégtelenségbe kerülsz. Mert az immunrendszered megöli a saját szerveidet. Ezek a betegek kezdetben szepszisként fognak jelentkezni. Aztán (később) meghalsz a szervi elégtelenségben.

Ha van egy vagy két társbetegsége, akkor az az energia, amit az immunrendszer az immunrendszere felpörgetéséhez igényel, nagyon fáradttá és kimerültté teszi az idős embert, és nem képes túlélni, ha vannak alapbetegségei.

Normális esetben, mivel az mRNS a testük minden sejtjében megtalálható, szinte megállíthatatlan. Elpusztítja a szívet, vagy a lépet, vagy a tüdőt, vagy a májat, mert az mRNS minden sejtben kifejezi a fehérjét.

Megoldásként, amire sürgősen szükségünk van, csak mint tároló, 100-ból 1 vagy 200 oltóanyag injekciós üvegből 1-et félre kell tenni, különösen az idősek otthonában lévő idősekbe adottakból. Ezeket a vakcina fiolákat véletlenszerűen egy biorezervátumban kell tárolni, hogy amikor az emberek elkezdenek meghalni, láthassuk, hogy mi van ebben a vakcinában. Ezt már most meg kellene tennünk.

Aggódom amiatt, hogy talán több mRNS is van ebben a vakcinában, nem csak a koronavírusé. Ha ez influenza vagy más vírus, akkor ezeket az embereket más természetes (megfázás és influenza) vírusokra is felkészítenénk, amelyek keringenek.

Sürgősen szükségünk van a minőség-ellenőrzésre, hogy az orvosok véletlenszerűen megköveteljék, hogy 100-ból 1 oltóanyag fiolát adjanak be egy tárolóba, és valaki, mint én, törvényszéki elemzéssel elemezhetné, hogy mi van ezekben az oltóanyagokban. Így, amikor az idősek elkezdenek meghalni, tudni fogjuk. Már most tudnunk kellene, hogy mi van bennük.

Ez egy teljesen veszélyes génterápia. Nem szabadna időseknek adni” – hangsúlyozta Cahill professzor.

Az allergiás reakciók és a halálesetek

A Moderna, az RNS COVID-19 vakcina gyártója szerint 4 millió oltottból csak 10-nél jelentkezett korai (az oltást követő 10 percen belül) allergiás reakció. Ugyanakkor nincsenek adatok a 80 év feletti, ezzel a vakcinával beoltott emberekről, arra a csoportra, amelyre Dr. Cahill figyelmeztet, akiknek jellemzően gyenge az immunrendszerük.

Most hirtelen jelentések érkeztek arról, hogy az egyik kaliforniai oltóközpontban több személynél is allergiás reakciót váltott ki az RNS-oltás. Bár az egészségügyi hatóságok azt állítják, hogy az allergiás reakciók ritkák, a jelentések szerint az egyik kaliforniai oltási helyen 10 betegnek volt szüksége orvosi ellátásra súlyos allergiás reakciók miatt 24 órán belül az oltást követően, egy másik San Diegó-i oltási központban pedig egy nap alatt hat egészségügyi dolgozónak volt allergiás reakciója.

A forró tételt visszavonták

Az egészségügyi tisztviselők visszavonták az RNS-vakcina egy tételét (41L20A). Megmagyarázhatatlan módon az egészségügyi tisztviselők továbbra is hamis biztosítékot nyújtanak arra, hogy a Moderna RNS-vakcina “biztonságosan használható“, miközben még nem készültek el a nagy populációk körében végzett meggyőző biztonsági adatok. Senki sem tudja, hogy a Moderna RNS-vakcina biztonságos-e. Ez egy nem engedélyezett kísérleti vakcina. Ne feledjük, Cahill professzor szerint az igazán súlyos reakciók látensek lesznek – hónapokkal később jelentkeznek.

A hírügynökségek viszont arról számoltak be, hogy a Pfizer COVID-19 RNS-vakcinával történő immunizálást követően több mint 48 000 75 éves és idősebb ember közül 33-an haltak meg. Az egészségügyi tisztviselők ezeket a haláleseteket továbbra is az idősebb alanyok gyengeségére fogják. De pontosan ez a lényeg – lehet, hogy túl idősek és gyengék ahhoz, hogy hasznot húzzanak az oltásból.

RNS-ről DNS-re

A COVID-19 koronavírus egy RNS-vírus. A MODERNA COVID-19 vakcina egy RNS-vakcina. A génaktiválás magában foglalja a DNS átírását hírvivő RNS-é, majd génből származó fehérjékké.

Dr. Merle Nass felhívja a figyelmet arra, hogy a hírvivő RNS (vagy bármilyen RNS) potenciálisan DNS-é alakítható a reverz transzkriptáz enzim jelenlétében. Ez a DNS aztán a natív DNS-hez kapcsolódhat. Lehetőség van arra, hogy a vakcina-RNS DNS-é alakuljon át, majd tartósan beépüljön a DNS-ünkbe. (A vörösbor molekulája, a rezveratrol, a reverz transzkriptáz gátlásának képessége révén gátat szabhat ennek a potenciális biogenetikai veszélynek.)

Bölcs dolog lenne, ha a bármilyen oltáson átesett emberek étrendjét kiegészítenék A- és D-vitaminnal, cinkkel és rezveratrollal, amelyek normalizálják az immunválaszt, különösen azok az egyének, akiknél már tapasztaltak allergiás reakciókat, vagy hajlamosak az allergiára.

Források: Bill Sardi, La Verne, Kalifornia | Orvosok a tisztánlátásért | University College Dublin

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.