Kiegyenlíti a júniusi összes csomagszállításának karbonlábnyomát az UPS

Az UPS bejelentette, hogy a társaság június 5-én megemlékezik a Környezetvédelmi Világnapról azzal, hogy a június hónapban szállított csomagok szén-dioxid kibocsátását ellentételezi, kiegyenlíti szén-dioxid semleges programja keretében.

Kiegyenlíti a júniusi összes csomagszállításának karbonlábnyomát az UPS

Az UPS szén-dioxid semlegesítése ellensúlyozza az egyes szállítmányok becsült szén-dioxid-kibocsátását, tanúsított szén-dioxid egységek vásárlásával.

A részvételhez a feladók csekély díjat fizetnek a csomagjaik szállításával keletkező karbonlábnyom kiegyenlítésére.

Az UPS ezeket az ellentételezéseket június folyamán fogja megtenni. Ez lényegében megkétszerezi a feladó hatását, lehetővé téve ezzel a feladónak, hogy potenciálisan nettósítsa a „szén-dioxid semlegesség”-ét júniusban. Az opcionális szolgáltatás csomagonkénti átalánydíja 0,05 USD az UPS földi szolgáltatásaiért, és 0,20 USD az UPS Next Day Air, UPS 2nd Day Air, és UPS 3 Day Select szolgáltatásokért.

Az UPS 2010-ben indította szén-dioxid semleges programját, és évente több mint 60 millió csomagot ellentételez az ügyfelek számára.
Az UPS szén-dioxid semleges opcióját a Société Générale de Surveillance (SGS) ellenőrző, tesztelő és hitelesítő vállalat hitelesítette. Ezenfelül az UPS szén-dioxid-ellentételezési programja betartja a Natural Capital Partners által készített CarbonNeutral protokollt.

A csomagküldő szállítmányozási óriás további fenntartható kezdeményezései között szerepel, a megújuló földgáz (RNG) legnagyobb mértékű felhasználása az Egyesült Államokban. 2019-ben az UPS megállapodást írt alá a Clean Energy Fuels Corporation-nel a „Redeem” RNG 170 millió gallonnak megfelelő mennyiségének 2026-ig történő beszerzésére, hogy az UPS szállító kamionokat üzemeltessen vele.
A vásárlás az UPS azon stratégiájának része, amelynek alapján alternatív üzemanyag-fogyasztását 2025-re megnöveli, a teljes közúti üzemanyag felhasználásának 40% -ára, és a közúti flotta abszolút üvegházhatást okozó gázkibocsátását 12% -kal csökkenti.

Forrás: Environmental Leader® – EMILY HOLBROOK írása
Fordította: Rasid Said

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.