Büntető feljelentés Orbán Viktor és ismeretlen tettesek ellen

Korona Igazsága csoport szervezésében szept 10.-én 16 aláírással csoportos feljelentés került beadásra a Brfk-ra Orbán Viktor Mihály és ismeretlen tettesek ellen

a Btk 305 § – Hivatali visszaélés,

143§ (1) b) – Emberiesség elleni bűncselekmény,

142§ – Népirtás,

195§ – Kényszerítés,

218§ – Egészségügyi önrendelkezési jog sértése tárgyában.

A BEADÁSRÓL KÉSZÍTETT VIDEÓ ITT LÁTHATÓ:

 

A büntető feljelentés a Kormány 449/2021 (VII.29. ) és a 469/2021(VIII.6.) rendeleteire lett alapozva, mert Orbán az egyszemélyes kormányzása alatt hozott rendeleteivel eddig is alapvető jogokat, Nemzetközi Egyezményeket sértett, és az Európa Tanács határozatát is semmibe vette a megkülönböztetés tiltásáról, de ez a kettő már túlment minden határon !

A két rendelet egyikében az egészségügyi dolgozókat kényszeríti kötelezéssel egy ismeretlen kimenetelű gyógyszerkísérletben való részvételre, a másikban a teljes lakosságot fosztja meg az egészséghez való alapjog érvényesítésétől azáltal, hogy a kórházi, fizikoterápiás, és fogászati ellátásokat a kísérletben való részvételhez, vagy a szociális biztonsághoz való alapjog sértésével

fizetőssé tett járványügyi PCR teszteléshez köti.

Betelt a pohár !

Innentől kezdve nem csak a szabadságunk, nemcsak a mi, hanem már a gyermekek élete is veszélyben van, mert aki önként nem akar „oltakozni” vagy nem tudja kifizetni a tesztelés 20 ezer forintos árát, az nem jut ellátáshoz!

Az elmaradt kezelések, kivizsgálások, szelektív beavatkozások, vagy fogászati kezelések súlyos állapotromlást okozhatnak, de halálos kimenetelűek is lehetnek !

Az mRNS kísérleti vakcinák valójában gyógyszerek, amik genetikai úton beavatkoznak a sejtműködésbe, de nem valódi VÉDŐ-oltások, nem adnak VALÓDI immunitást, a közép és hosszú távú hatásaik, az összetevők toxicitása, az egyéb kölcsönhatások, esetleges rákkeltő, vagy genetikai károsító hatásuk az EUA engedélyek miatt nem kerültek kivizsgálásra, a gyártók nyilatkozataiból tudható, hogy ez egy kísérlet, ami 2023 –ban ér véget!

Kísérletben való részvételre kötelezni, vagy kényszeríteni emberek egy csoportját, főleg úgy, hogy a kísérlet kimenetele sem annak vezetői, sem a résztvevők számára nem ismert,- ez már nem csak az Oviedói Egyezményt sérti, hanem BŰNCSELEKMÉNY!

A kormányt ebben segítő orvosok, „szakértők” és „Tanácsadók” az Orvosi Etika több pontját is sértik, de a propaganda kommunikációja átlép a gyógyszerek reklámozásának szabályain is.

A MOK elnökének nyilatkozatai, és nyílt levele az NNK hoz és Operatív Törzshöz, az oltottakat uszítja az oltatlanok ellen, valótlanságokra hivatkozva, ami már kimeríti a „rémhírterjesztés” bűntettét is !

Egy kardiológus óriásplakátokon, saját „tekintélyét” felhasználva hirdeti, hogy „Az oltás működik”,- holott erről a gyártók sem tudtak biztosat állítani, az adatok pedig azt igazolják, hogy ezek az mRNS vakcinák az utóbbi évek legveszélyesebb és leghalálosabb oltásai!

A Kormány félelemkeltő propagandája már több ember életébe került, és a nemrég elindított iskolai oltási kampánynak is vannak már áldozatai.

Ezért most minden, önmagáért és másokért is felelősséget érző ember feladata, hogy megállítsuk a propagandát, kimondjuk az igazságot, és felelősségre vonjuk az elkövetőket !

Tegyük ezt meg együtt, egymást segítve, és támogatva!

Ne számíts a pártokra és „KÉP-viselőkre, mert ők is a propagandát támogatják !

Szept 18.-án 12h.-kor találkozzunk a Corvin-közben !

További hírek itt: Nemzeti Hírháló –Magyar Megmaradásért – Ruszinkárpátalja blog – NapiTéma – Orvosok a Tisztánlátásért – noiosszefogas.com – Informatia Libera

A büntető feljelentés szövege innen letölthető.

Forrás: HonHír