D3-vitamin és a Mi lehet a háttérben?

A FaceBook tiltja ennek a publikációnak a terjesztését és hátráltatni próbálja a D3-vitamin és a SARS-CoV-2-vel kapcsolatos tudomány megismerését.

Idézet a tanulmány következtetéséből

“Bár számos publikáció alátámasztja a SARS-CoV-2 fertőzések súlyossága és halálozási aránya, valamint a D3-vitamin vérszintje közötti összefüggést, még mindig nyitott vita folyik arról, hogy ez a kapcsolat okozati összefüggés-e. Ennek oka, hogy a legtöbb vizsgálatban a D-vitamin-szintet a fertőzés kezdete után néhány nappal határozták meg; ezért az alacsony D-vitamin-szint lehet a fertőzés lefolyásának következménye és nem kiváltó oka.

Ebben a publikációban két független adathalmaz metaanalízisét használtuk. Az egyik elemzés a 19 országra dokumentált hosszú távú átlagos D3-vitamin-szinteken alapul.
A második elemzés 1601 kórházi betegre épül, 784 olyan betegre, akiknek D-vitamin-szintjét a felvételt követő napon belül megmérték, és 817 olyanra, akiknek D-vitamin-szintje a fertőzés előtt ismert volt. Mindkét adatkészlet erős korrelációt mutat a halálozási arány között SARS-CoV-2 okozta halálozás és a D-vitamin vérszintje között. A küszöbérték 30 ng/ml, (ennél nagyobb érték fölött) a halálozás jelentősen csökken. Ezen túlmenően elemzésünk azt mutatja, hogy a korreláció a kombinált adatkészletek esetében körülbelül 50 ng/mL-nél metszi a tengelyt, ami arra utal, hogy ez a D3-vitamin-vérszint megakadályozhat bármilyen többlethalálozást. Ezeket az eredményeket alátámasztják nemcsak egy nagy fertőzési vizsgálat, amely ugyanezt az optimumot mutatja, hanem a természetes szintek, amelyeket az emberiség eredetének helyén élő hagyományos népeknél megfigyeltek, amelyek a legtöbb (nem minden) fertőzést le tudták küzdeni a legtöbb (nem minden) egyénnél.”

A terápia létezik és még senki nem panaszkodott a D3-vitamin mellékhatásaira, a túladagolás veszélyét pedig nagyon könnyű elkerülni. Sőt írtunk korábban a propolisz betegségeket megelőző hatásáról. Habár ezt szüleink, sőt nagyszüleink is tudták tudományos tanulmányok nélkül, ugyan őket nem tiltotta ennek elmesélése miatt a facebook.

Hazai konszenzus a D-vitamin szerepéről a betegségek megelőzésében és kezelésében

Az már csak hab a tortán, hogy hazai konszenzus van a D-vitamin szerepéről a betegségek megelőzésében és kezelésében! A szerzők között feltűnik egy név a sok közül Merkely Béla dr. és hirtelen elég sok kérdés merül fel bennem, véleményem szerint azokat majd a tárgyalásán fogják feltenni neki. A tanulmányuk dátuma 2012!

Mi lehet a háttérben?

 

Érdemes rászánni egy kis időt erre a riportra és rácsodálkozni arra, hogy pl. Ő és hasonló következtetésekre jutó társaik miért vannak szabadlábon? Hát persze, a törvény előtt a hatalom sem erősebb az egyénnél, legalábbis egyenlőre. Viszont az alantas erők és kiszolgálóik már az emberi jogainkat próbálják korlátozni, eltörölni…, de csak ha hagyjuk.

Robert F. Kennedy már pusztán születésénél fogva, családja, ismerősei, szakmai és politikai kapcsolatai révén mély rálátással rendelkezik az amerikai politikai rendszert háttérben mozgató erőkre. Amit azonban Dr. Fauci és a BigPharma üzelmeiről készülő könyvéhez végzett kutatásai során feltárt, az még őt magát is meglepte.

Ami most a pandémia okán történik, azt hosszas készülődés és gyakorlatozás előzte meg. Nem egy év, nem kettő, hanem húsz. És ezalatt az idő alatt nem csak a forgatókönyvet gyakorolták be a legapróbb részletekig, hanem kinevelték a művelet végrehajtóit is.

Ami most történik az egy aprólékos munkával megtervezett és előkészített puccs a demokrácia felszámolására.

Rampasek, László A.
Forrás: MDPI (Basel, Switzerland) – nutrients-13-03596-v3.pdf | BitChute – redRsChannel – A Globalista Puccs

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.