Dr. Reiner Fuellmich: Miről van szó, ha nem az egészségről?

“Ön hogyan reagált volna 2020 márciusában, ha azt mondták volna önnek hogy 2020 március közepétől egészen máig nemcsak az embereknek Németországban, hanem a világ nagy részén maszkot kell hordani, a gyerekeknek is, az úgynevezett Lockdown miatt az egész német középosztályt, ahogy a középosztályt az egész nyugati világban a csőd fogja fenyegetni, műtétek milliói, rák-szűrővizsgálatok, rehabilitációs és más orvosi beavatkozások kerülnek elhalasztásra beláthatatlan következményekkel az érintettekre.

 

Halálos betegek ezrei Németországban és a világ nagy részén kényszerítve lesznek izolálva, teljesen egyedül, a szeretteik támogatása nélkül meghalni. Emberek Németországban és a világ nagy részén az úgynevezett karanténrendelkezések miatt bírósági végzés nélkül napokig, hetekig meg lesznek fosztva a szabadságuktól. Emberek Németországban és a világ nagy részén büntetőjogilag üldözötté válnak, mert szülinapot ünnepeltek, a parkban egy padon ültek, joggingoltak, énekeltek. Az általunk választott képviselőkből álló parlamentek gyakorlatilag meg lesznek fosztva a hatalomtól és a szövetségi- és tartományi kormányok a nép minden felhatalmazása nélkül önkényes szabályok egy átláthatatlan sorozatát rendelik el, melyek tartalmát és hatásait senki sem érti, gyakorlatilag az összes alapjogot hatályon kívül helyezik, beleértve a legfontosabb demokratikus alapjogot, a szabad véleménynyilvánítás jogát.

Mindezt normálisnak és magától értetődőnek tartották volna vagy hihetetlenül megrettenve visszahőköltek volna? Miért kéne ilyesminek valaha is egy demokráciában történni? Ez természetesen egy költői kérdés volt, amit önök akik itt vannak és ezt hallgatják, feltették. Miért? Milyen okból történhetne ilyesmi? Időközben a fent összefoglaltak egésze realitássá vált és úgy tűnik, mintha senki nem tette volna fel a világ magától értetődő kérdéseit a felelősöknek. Milyen okból történne ez? Máig nincsen válasz erre a kérdésre a szövetségi- és tartományi kormányoktól, leszámítva azt a választ, hogy koronapandémia van, tegyétek amit parancsolunk nektek, mégpedig anélkül, hogy visszakérdeznétek. Pontosan ezt, hogy nem szabad kérdéseket feltenni, az RKI vezetője, egy állatorvos, név szerint Wieler nyomatékosan kijelentette, amikor a szövetségi kormány nevében (mert az RKI egy úgynevezett szövetségi főhatóság, amely a kormányok illetve a szövetségi egészségügyi minisztérium utasításait kell hogy kövesse) nyomatékosan és szó szerint ezt követelte. Ez volt ami tulajdonképpen ahhoz kellett volna, hogy a demokrácia “lélegzete elakadjon”.

Egy demokrácia a morális kompetenciából él és a morálkompetencia kétféle dolgot követel meg. Egy, a képességet, hogy kérdéseket tegyünk fel, ahelyett, hogy vakon parancsokat követünk, és a képességet a vitára a más véleményekkel, az általános rágalmazások helyett. Mindkettő, a képesség kérdezni és a képesség vitázni, a véleménynyilvánítás “szíve” és ezzel a demokrácia “szíve” is. Ez a kormányzati megbízás ,-emlékezzen arra, hogy az RKI egy kormánnyal összekötött hivatal-, ez volt a kezdete a valaha gyakorolt legsúlyosabb támadásnak a demokráciánk ellen.

A következő ehhez kapcsolódó kérdések: Kinek áll érdekében ez a saját kormányunk általi támadás a demokrácia ellen. Ez azt jelenti, hogy a nép hatalma ellen. Konkrétan kinek fűződik érdeke ahhoz , hogy a nép hatalmát, a demokráciát szétrombolja és valami mással helyettesítse, ami ahogy az elmúlt évek mutatták, egy fasiszta, diktatórikus rendszer? Kezdjük a központi kérdéssel! Milyen ismeretekre támaszkodnak ezek a demokráciaromboló és iszonyatos károkat okozó rendelkezések? Ha erre vonatkozóan konkrét kérdéseket tett volna fel az ember, ha a szövetségi kormány belement volna egy nyilvános vitába, ha ügyelt volna a “Hallgass a másik oldalra!” általános alapelvre, ahelyett hogy kizárólag a mindig a merész, Drosten úr merész követeléseit követték volna, a következő 3 kérdés lett volna feltéve:
Először is, milyen veszélyes az állítólagos új vírus valójában? A válasz lenne az erősen kétes WHO-val és a nagyra becsült Stanford Egyetem-i professzorral Dr. John Ioannidissel egybehangzóan, hogy egy 0,14-0,26 százalékos halálozási rátával a vírus nem veszélyesebb, mint a szezonális influenza.
Másodszor, milyen gazdasági és egészségi kihatásai vannak a korona elleni intézkedéseknek? A nagyon részletes és precíz válasz erre a kérdésre a belügyminisztériumban van 2020 májusa óta az úgynevezett “vaklárma”-papír formájában. Ezt a papírt a belügyminisztérium egy szakembere készítette el, aki nagyon képzett a lakosságot védő intézkedések rizikóinak kiértékelésében. A választ azóta mindenki ismeri, ahogy feljebb le van írva. A korona intézkedések hatásai pusztítóak.
Harmadszor: Milyen megbízható a PCR teszt a fertőzések bizonyítására, amit Drosten 2020 január elején fejlesztett ki? Megjegyezve, egy olyan időpontban, amikor ö, Wieler és a többiek még nyilvánosan magyarázták, hogy a koronavírustól nincs miért félni. Aztán a teszt a WHO által világszerte ajánlva lett. A válasz. Egy PCR teszt egy fertőzésről nem ad semmilyen felvilágosítást, ez erre a célra még csak engedélyezve sincsen. És ezért ez a teszt az USA-ban csak egy sürgősségi engedélyt és nem egy teljes-értékű engedélyt kapott.

Honnan vannak a válaszaim erre a 3 kérdésre? A koronabizottsággal végzett munkámból, amit kollégám Viviane Fischer és én két további ügyvéddel alapítottunk 2020 július 10-én és ahol állandó tanácsadó a hosszú éveken keresztül egy egészségügyi hivatalt vezető tudógyógyász Dr. Wolfgang Wodarg, a Würzburgi Egyetem humán-biológusa Prof. Ulrike Kämmerer és a Bielefeldi Egyetem jogprofesszora Martin Schwab. Ez a vizsgálóbizottság azóta kereken 100 nagyra-becsült, világszerte elismert tudóst, orvost, jogászt, ökonómust, pszichológust, pszichiátert és másokat hallgatott meg.
Hogy az okozott károk olyan óriásian pusztítók, hogy egy 3. világháború sem tudott volna rosszabbul végződni, már nem kell senkinek elmagyarázni. A vírus tényleges veszélye olyan mint bármikor máskor, -és ez függetlenül attól, hogy valaha lett-e tudományosan korrektül izolálva-, nem veszélyesebb a szezonális influenzánál, és ezt még a WHO is elismerte, akik egy 0,14 halálozási arányból indulnak ki, ahogy korábban már mondtam. A túlnyomó többsége azoknak akik meghalnak, 80 év feletti személyek és többszörös, súlyos betegségeik vannak. Ezt támasztják alá többek között a boncolások, amiket a hamburgi Prof. Püschel végzett el furcsamód az RKI kifejezett kívánsága ellenére. Tudósok tucatjai igazolták, hogy az időközben világszerte hírhedtté vált Drosten-teszt, a feltalálója Drosten állításával szemben; semmilyen következtetés levonására nem alkalmas. Maga a WHO, az amerikai megfelelője az RKI-nek a CDC is bevallották és utaltak rá, hogy egy pozitív teszt semmit nem mond el arról, hogy a tesztelt személy fertőző-e. Ez azon alapul, hogy a teszt nem tud különbséget tenni élö és nem élö anyag között. Nem tudja megmondani, hogy amire pozitívan reagál, azok elhalt fragmensek, a saját immunrendszer sikeres védekezésének maradványai egy rég átvészelt vírustámadás ellen vagy tényleg egy aktív vírus hatolt a sejtekbe,amely ott szaporodik. Csak ez vezetne egy fertőzéshez. Azt sem tudja megmondani, hogy a tünetek amik egy személynél fellépnek nem egy másik kórokozótól származnak-e, mint mondjuk egy megfázást okozó vírus, egy influenzavírus. Ezt a CDC konkrétan így írja le két mondatban: Egy virális RNA bizonyítása nem köthető ahhoz, hogy egy fertőző vírus jelen van, vagy, hogy a klinikai tünetek kórokozója a covid-19. És ez a teszt nem tudja kizárni a más bakteriális vagy vírusos kórokozók által okozott megbetegedéseket.

Egyébként mindkét kijelentés feltételezi, hogy a tesztelt személynek tünetei vannak, például fej- vagy torokfájás, végtagfájdalom, hasmenés vagy hasonlók. Normál esetben senki nem megy orvoshoz, akinek nincsen tünete, azaz semmilyen panasza sincs és ennek megfelelően semmilyen támpontot nem tud adna az orvosnak a diagnózis felállítására. Mit válaszolna egy tünetmentes, panaszmentes az orvos azon kérdésére, hogy milyen panaszai vannak. Normális esetben, legalábbis míg a korona megérkezett, a tünetmentes emberek egészségesnek számítottak. És ök egészségesnek is érezték magukat. Fontos, hogy ez az állítás is, hogy létezik tünetmentes fertőzés, Drostentöl származik. A valóságban azonban nincsen tünetmentes infekció, mint ahogy utóbb egy tanulmány is kb. 10 millió résztvevővel kifejezetten Wuhanból, Kínából a múlt év végén megmutatta.

Mégegyszer. Mindkét hamis tényállítás, hogy vannak tünetmentes fertőzések és az állítás, hogy a Drosten-PCR-teszt igazolni tudja a fertőzést, Drostentöl származik. Ezeket 2020 elején két munkájában hozta nyilvánosságra, melyek még részben sem elégítették ki a tudományos színvonalat, ahogy ezt 22 internacionálisan elismert tudós az úgynevezett “Retractions Paper”-ben Drosten tesztjére vonatkozóan megállapította. Ezeket a hamis állításokat abban a tudatban hozta nyilvánosságra, hogy hamisak. A nyilvánosságra-hozás időpontjában tudta a tünetmentes fertőzésekről, hogy az általa példaképpen felhozott eset egy kínai nő, aki Németországba látogatott, egyáltalán nem volt tünetmentes. A tüneteit sokkal inkább egy egyszerű megfázás elleni szerrel kezelte.

És egy interjú alapján, amit a “Wirtschaftsforum”-nak adott 2014-ben, azt is tudta, hogy egy pozitív PCR tesztnek semmilyen döntő jelentősége nincs a fertőzésre vonatkozóan. De Drostennek a hitelességét illetően a jelentős financiális érdekellentétek mellett van egy további problémája, fennállnak ugyanis súlyos kétségek, hogy ö egyáltalán szabályszerűen doktorált-e, hogy jogosult-e a doktori cím viselésére. Ezzel kapcsolatban egy bírósági eljárás van folyamatban. Vannak még további hitelességi problémái, mivel a sertésinfluenza idején 2009-ben az időközben teljesen hiteltelenné vált angol Neil Fergusonnal figyelmeztette a nyilvánosságot a szörnyű következményekre és halottak millióira, amennyiben nem kerül sor egy azonnali tömegoltásra. Ezek az előrejelzések annak idején teljesen tarthatatlannak és hamisnak bizonyultak, a sertésinfluenzáról kiderült, hogy egy enyhe megfázás.

Mindenesetre addigra már a világ sok országban máig titokban tartott feltételek mellett bevásárolták az oltóanyagokból, amiket aztán bevetettek, mielőtt sok pénzért megsemmisítették volna a maradékot. Az eredmény, hogy 1300 gyerek Skandináviában élete végéig súlyosan sérült lett, mert narlolepsziában szenvednek. Felvetődik a kérdés, hogy a szövetségi kormány anélkül, hogy egy leheletnyi empátiát és együttérzést mutatott volna miért követte ennek a férfinek a tanácsát és Lockdown-ra vonatkozó követelését és miért rendelte el ezeket a pusztító intézkedéseket, többek között azt, hogy gyógyíthatatlan beteg emberek izolálva, a szeretteik támogatása nélkül, magányosan haljanak meg. És miért nem vett tudomásul a kormány más véleményeket, sőt, miért sorolta be azokat felülvizsgálat nélkül, a meg nem hallgatottakkal való vita nélkül általánosan mint jobboldali radikális, antiszemita és összeesküvés elmélet?

Röviden, hogy történt, hogy a szövetségi kormány és a vakon követő tartományi kormányok tudatosan és készakarva halálos és romboló intézkedéseket rendeltek el, elvárta, hogy senki se tegyen fel kérdéseket és azon kívül minden más tudományos és orvosi véleményt ignorált és tudatosan becsmérelt, melyek azt állapították meg, hogy az állítólagos új vírus semmivel sem jelent nagyobb fenyegetést, mint az influenzavírus, vagy, hogy létezik hatásos kezelés, ami nem kerül semmibe, vagy hogy az intézkedések összességében a legrombolóbb egészségi és gazdasági károkat okozzák. Hogy történhetett, hogy a szövetségi kormány még az ezeket bizonyító adatokat is figyelmen kívül hagyta, mint például a fent említett átfogó “vaklárma-papírt”, amit egy a lakosság védelmében illetékes magasan kvalifikált belügyminisztériumi hivatalnok részletesen összefoglalt? És mindenekelőtt miért engedélyez a kormány a Nürnbergi Kódex-szel szemben a saját népén egy orvosi kísérletet és vezeti félre tudatosan a lakosságot? Miért engedi a kormány, hogy az emberek, akik egy éve ebbe az irányba vannak kényszerítve, egy olyan termékkel legyenek kezelve, ami oltóanyagnak van ugyan nevezve, azonban a valóságban egy genetikai kísérlet, aminek hatékonysága vitatott és veszélyessége egyetlen tanulmányban sem lett megfelelő módon tesztelve, hanem mondhatni élőben a mit sem sejtő lakosságon tesztelik. Miért engedi a kormány a rengeteg mellékhatás után, beleértve a sok halálesetet is, amire alapozva minden igazi tanulmány azonnal be lenne fejezve, hogy ez a kísérlet tovább folytatódjon?

Összefoglalva a kérdés: Kinek az érdekét képviseli a kormány, ha ilyen romoló intézkedéseket rendel el? A német népét vagy valaki teljesen másét? Tekintettel a nyilvánvaló tényre, hogy intelligens, empátiára képes képviselők soha nem járnának el olyan módon a saját népükkel szemben, ami ezek egészségének, gazdaságának és mindenekelőtt a demokráciának súlyos káraihoz vezet. Adódik a kérdés, kinek az érdekében cselekszik így a kormány és milyen okból? Ha belegondol az ember, hogy a kormány legfontosabb tanácsadója Drosten mellett a Wellcome Trust és a Bill & Melinda Gates Alapítvány, magas rangú képviselői az oltóanyagot gyártó gyógyszeriparnak és a technológiai iparnak, akik egy digitális oltási igazolvány bevezetését követelik, erősödik a gyanú, hogy itt minden kímélet és együttérzés nélkül ezeknek az érdekei vannak képviselve és nem a népé. Egy folyamatosan növekvő csoport internacionális, különösen az angol-amerikai joggal foglalkozó, jól kialakított hálózatban levő ügyvédekből, szorosan összedolgoznak, hogy fényt hozzanak a sötétbe és válaszokat kapjanak a kérdésekre. Ki áll a dolgok mögött és kit kell felelősségre vonni? Mert ahogy az én jogi hősöm Luise de Brandeis korábban a legfelső bíróságon mondta, a napfény a fertőtlenítőszerek közül a legjobb. “Sunlight is the best disinfectant.” És ez a napfény a fény az alagút végén, melyet mindannyian látunk és ami egyre fényesebb lesz.”

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.