Dr. Masanori Fukushima az oltások káros hatásaira figyelmeztet

Dr. Masanori Fukushima, a Kiotói Egyetem tiszteletbeli professzora az oltások káros hatásaira figyelmeztet.

Önök figyelmen kívül hagyják a tudományt! Önök milliárdokat költenek a vakcinára, és arra kényszerítik az embereket, hogy beadják maguknak… a vakcina miatt a természetes immunitás elnyomottá válik.

 

Először is ez a vakcina tudományosan téves volt. 2020-ban azonnal lefordítottam a kínai irányelveket, amint megérkeztek Kínából, hogy a steroidokat a lehető legpontosabban alkalmazzuk.

Tehát bejelentettem. De nem voltak fülek, akik meghallgattak volna.

A japán orvosok azonban kiválóak, így hamarosan kiderült, hogy a szteroidokat azonnal használni kell, és június körül kiadtam az irányelveket, ami után a halálozási arány drámaian lecsökkent. A vakcina előtt.

Tehát bárki, aki ezt az oltóanyagot (mRNS) minden tudományos hozzáértés nélkül ösztönzi, az elítélendő. A vakcinák által okozott károk ma már világméretű probléma. Itt van egy nemrég megjelent cikk, olvassuk el? Tekintettel az oltásokban részesült emberek nagy számára és a mellékhatások széles skálájára, milliárdok élete kerülhet végül veszélybe.

Sürgetjük a közegészségügyi szerveket, hogy a dokumentumban felvetett, a közegészségügy szempontjából fontos kérdéseket ismerjék el vagy konkretizálják.

Vegyék tudomásul őket, és cselekedjenek ennek megfelelően. Biztosítsák azt is, hogy minden egyén maga hozhasson döntést az orvosi segítségnyújtás kérdésében, felhasználva ezt az információt mint befolyásoló tényezőt a döntéshozatalban.

Arra bátorítjuk Önöket, hogy hozzák meg saját egészségügyi döntéseiket. A dokumentum teljes szövegét lefordítottam és kiosztottam, ezért kérem, olvassák el figyelmesen.

És még egy dolog: a felük az oltás után szív- és érrendszeri, valamint szívproblémákban halt meg.

Biztos vagyok benne, hogy ezt önök is jól tudják. Alfa, béta, gamma… micsoda idiótaság… egy csapat inkompetens tudós, akiket nem lehet tudósnak nevezni… a tudomány és az orvostudomány teljes semmibevétele.

Ennek soha többé nem szabadna megtörténnie. Mi a tudomány és a technológia országa vagyunk, nem igaz? Mi a fene… a tudomány és az orvostudomány figyelmen kívül hagyásával valahogyan hagyják, hogy az egészségügyi rendszer összeomoljon.

Valójában, nézzék meg, hogy mennyi hirtelen kardiovaszkuláris haláleset van.

Mindenki, aki megkapta ezt a vakcinát, és akinek a vérnyomása megemelkedett, az ennek a vakcinának köszönhető.

Közel 2000 ember halt meg… de szerintem ez a szám sokkal magasabb. A legtöbben sírva alszanak el.

Ne hagyják figyelmen kívül az írásos jelentéseket, ha egy boncolás során bármit is találnak. Mit csináltok?

Te nem tehetsz róla, de el akarod titkolni. Ez egy gyógyszer okozta károsodás esete.

Kawada úr nagyon megszenvedte. Tehát mindenáron ki fogjuk küszöbölni a gyógyszerkárosodás kockázatát.

Ez az ország megtanulta a leckét a gyógyszerkárosodással kapcsolatban, és olyan országgá vált, amely soha többé nem fog gyógyszerkárosodást elszenvedni.

De önök erőszakosan figyelmen kívül hagyják ezt, és több trillió jent költenek arra, hogy vakcinákat importáljanak az ország számára, és felhergelik a lakosságot, így ez egyáltalán nem jó. Tavaly úgy gondoltam, hogy probléma lenne, ha ez a vakcina elterjedne, és úgy vélekedtem, hogy tévhit, hogy egy vakcina megoldja a világjárványt.

A szakmai lapokban végre fény derült a félrevezetésre, és most már érthető, hogy mennyire veszélyes az mRNS-t nanorészecskékbe csomagolni.

Valamennyi sejt magába fogadja, és a sejtek átalakulnak. Ez az amit most már tudok.

COVID-19 vakcinák itthon

A mechanizmus világos. Azonnal oszlassuk fel az értékelő bizottságot, és vizsgáljunk ki minden esetet. Ez a következtetés. Minden eset kivizsgálása.

És mindazok, akik az oltás után megbetegedtek, ne késlekedjenek tájékoztatni az egészségügyi intézményüket.

Ne késlekedjenek. Nem tudni, mi fog történni. Szív- és érrendszeri betegségek, autoimmun betegségek, fertőzésre való fogékonyság, és az agyba jutva a nanorészecskék felszívódnak az agyba. Egy hülye tudós azt mondaná, hogy “nem tudnak átjutni a vér-agy gáton, tehát rendben van”, de én nem vagyok hülye.

Ez elnyomhatja a természetes immunitást.

Éppen ezért nem terjedt el először a japánoknál: mert nekik van IgA a nyálukban, és rendelkeznek a koronavírussal szembeni ellenálló képességgel.

A vakcinázás miatt azonban a természetes immunitás elnyomásra került.

Ez történt. Nem hiszem, hogy ez valaha is alábbhagy.

Egyre jobban és jobban fog terjedni. A legtöbb embernek már most is vannak oltás utáni fertőzései.

Nem azok az emberek betegednek meg most, akiket nem oltottak be, hanem azok, akiket beoltottak.

Az Egészségügyi, Szociális és Népjóléti Minisztérium által bemutatott adatok önmagukért beszélnek.

Én mindent átadtam.

Kérem, holnap figyelmeztessenek. Jelentsék ezt megfelelően az újságoknak és a sajtónak, és mindenkinek.

Mindazonáltal, most már az egész világon beszámolnak a veszélyről.

Forrás: KariKór
Twitter számtalan megjelenés!

Bírált szakirodalom az igazságról


Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.