Csak viseld a hülye maszkot és mosd meg a kezed is

Dr. Eugen Janzen gyerekorvos hosszú hónapokkal ezelőtt felkeresett több tucat képviselőt és kórházakat is azzal a kéréssel, hogy támogassák egy átfogó maszktanulmány elvégzését gyerekeken.

Csak viseld a hülye maszkot és mosd meg a kezed isMindenütt elutasítást kapott. Ekkor a saját rendelőjében, a saját lehetőségei szerint belefogott egy tanulmányba, melynek eredményével 2020 decemberben Merkelhez fordult. Az eredmények bizonyították, hogy a gyerekek stresszhormon szintje jelentősen megemelkedik már rövid távú maszkhordás esetében is. Itt tekinthető meg a vizsgálatok eredménye.

Azóta is folyamatosan végez vizsgálatokat és minden lehetséges módon próbálja elérni, hogy meghallgassák. Most éppen egy Merkelnek címzett nyílt levéllel hallatott magáról:

“Nagyon tisztelt Merkel asszony,

azért, hogy bemutassam önnek (az ön számára érthető), mit tesz ön és az emberei a gyerekekkel, javaslom a következő kísérletet: Ön egy forró napon mint a mai (kinti hőmérséklet 30 fok felett, benti 27,4 fok) eljön a rendelőmbe és több mint 8 órán keresztül kísérget engem az általam kiválasztott FFP2 maszkban.
Ha 8 órát kibír, 10 ezer eurót adakozok a CDU pártnak, ígérem, hogy soha többet nem kritizálom a német kormányt és családommal együtt azonnal kivándorlok.
Ha Peter Altmaier urat magával hozza, megemelem az összeget 20 ezer euróra, ha kettejük közül tényleg egyikük sem ájul el. Ha azonban egy önök közül mégis elájul, ellenlépésként betiltja az FFP2 maszkot minden gyereknek és a sportot maszkkal és megbíz végre egy egyetemi klinikát egy értelmes tanulmány elvégzésével a maszk gyerekekre gyakorolt mellékhatásairól. Egy bocsánatkérés minden gyerektől és családjuktól, akik szenvedtek a maszktól ugyancsak helyénvaló lenne.

Szívélyes üdvözlettel: Eugen Janzen”


“Sehr geehrte Frau Dr. Merkel,
um Ihnen (für Sie verständlich) zu demonstrieren, was Sie und Ihre Leute den Kindern antun, schlage ich folgendes Experiment vor:
Sie kommen an einem heißen Tag wie heute (Außentemperaturen von über 30 Grad, im Innenraum 27,4 Grad Celsius) in meine Praxis und begleiten mich über 8 Stunden mit einer FFP2 Maske meiner Wahl.
Sollten Sie 8 Std. durchhalten, spende ich 10.000 Euro an die CDU, verspreche, nie wieder die deutsche Regierung zu kritisieren, und wandere dann sofort mit meiner Familie aus.
Wenn Sie Herrn Peter Altmaier mitbringen, erhöhe ich den Einsatz auf 20.000 Euro sollte tatsächlich keiner von Ihnen beiden kollabieren. Wenn hingegen einer von Ihnen doch kollabieren sollte, verbieten Sie im Gegenzug die FFP2-Masken für alle Kinder, sowie Sport mit Maske und beauftragen endlich eine Uniklinik mit der Durchführung einer vernünftige Studie über die Nebeneffekte der Maske auf Kinder.
Eine Bitte um Entschuldigung an alle Kindern und Familien, welche unter diesen Maßnahmen gelitten haben wäre in diesem Fall ebenfalls angebracht.
Mit freundlichen Grüßen
Ihr Eugen Janzen”

Biró Éva

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.