Prof. Bhakdi érzelmes üzenete: Ne veszélyeztessétek gyermekeitek szívét!

December 28-i Interjú Prof. Sucharit Bhakdival

Prof. Bhakdi érzelmes üzenete: Ne veszélyeztessétek gyermekeitek szívét!

Edith Brötzner: “Professzor Bhakdi, köszönöm, hogy időt szakított az interjúra. Egy nagyon érdekes videót csinált professzor Burkhardttal, ahol felvilágosított az oltásokról, melyek igazából nem is oltások. Mik a legfontosabb tudnivalók?”

Prof. Bhakdi:Előszöris, hogy az “oltásra” egyáltalán nincsen szükség, mert ez a vírus kevésbé veszélyes mint egy influenzavírus. Másodszor, hogy az “oltás” soha nem fog tudni megvédeni egy fertőzéstől, mert az antitestek, amelyek keletkeznek, a vérbe kerülnek, az immunrendszer által a vérbe és nem pedig a légutakba a nyálkahártyákon keresztül, ahol a vírusok érkeznek. Tehát az oltás egyáltalán nem tud működni. Ezt tényleg meg kell emészteni az embernek. És harmadszor és ez volt a legfontosabb üzenet, borzalmasan veszélyes ez az oltás a testünkre, az életünkre. Ez bizonyított.

Mégpedig prof. Arne Burkhardt munkája által bizonyított, aki egyike Németország legtapasztaltabb patológusainak. Több mint 40 év szakmai tapasztalattal, több mint 150 tudományos publikációval. Egy nyugalmazott professzor, mint én is, aki felállt és azt mondta: “Tudni akarom most ezt!” És az eredmény amire jutott az annyira világos…, hogy mi egy internacionális tanácskozáson december 10-én beszámoltunk róla (angolul) és most egy videóban is pótoltuk (németül), amit mindenki megnézhet, prof. Burkhardt képeivel és a magyarázatokkal. Ez a videó a Rumble-n van, nem a Youtube-n, mert ott törlik.

De most egy tudós összegyűjtötte ezeket az adatokat. Nem fizettek neki ezért, ellenkezőleg, saját maga fizetett azért, hogy megcsinálja ezeket a vizsgálatokat. Ezen el kell, hogy gondolkodjatok! És az eredmények annyira nyilvánvalóak, hogy most a világ minden orvosát felszólítjuk, nemcsak az osztrák orvosokat, -az egészségügyi miniszteretek is orvos-, a fenébe is nézzétek meg a bizonyítékokat és ne beszéljetek badarságokat és ne hazudjátok továbbra is az embereknek, hogy az “oltás” biztonságos. Nem szabad, nem tehetitek, emiatt büntethetővé teszitek magatokat! Mert amit most tesztek, azután, hogy ezek az adatok már ismertek…

És mit mondanak nekünk ezek az adatok? Az adatok azt ordítják bele az arcunkba, hogy a beoltottak egy magas százaléka valószínűleg ill. biztosan károsodni fog, mert a szívizom szövetébe bejutnak a killer-limfociták és ott meg is találjuk őket, miután az illető meghalt. Ha nem hal meg, ezeket nem találják meg. De ahol ott vannak a killer-limfociták, ott gyanút kell fogni, emberek, orvosok! A killer-limfociták ott vannak, ahol valamit meg kell ölni.

És a killer-limfociták megölik a test saját sejtjeit, melyek a vírusproteint (jelen esetben tüskefehérjét) gyártják. Prof. Burkhardt az esetek több mint 90 százalékában megtalálta őket, 17 esetből 16 esetben. Az elhunytak 28 és 90 éves kor között voltak és mindannyiukban ugyanazok a elváltozások voltak jelen. Tehát nem lehet, hogy ezek az elváltozások nem az oltástól voltak. Az nem lehetséges. Mi több, otthon haltak meg, halálukig észre sem vették, hogy betegek. El tudjátok ezt képzelni? Otthon haltak meg, vagy munkában vagy az autójukban vagy sport közben, némelyik öregotthonban.”

Edith Brötzner: “Bhakdi professzor úr, sokan azt mondják, hogy már nagyon sok oltott van és relatív kevés dolog történik, ha mégis történik károsodás, akkor azon lehet javítani vagy meg kell tanulni élni vele.”

Prof. Bhakdi: “Amit mindenkinek meg kéne érteni ebben az országban, sőt, az egész világon, hogy vannak olyan szövetek, amelyek nem képesek regenerálódni. Mindenki tudja, hogy az agyban található sejtek például nem tudnak regenerálódni, ezért ha az agyban károsodás történik és ezek a szegény sejtek tönkremennek, elpusztulnak az átkozott oltás miatt… és elmondom, hogy a sejtek bárhol elpusztulhatnak az oltás miatt, ezek ezernyi tünetet okozhatnak…, és ezekből a károsodásokból soha nem fogtok 100 százalékig felépülni.

És a szív, a szív sem tud regenerálódni. A szívnek egy életen át dobogni kell, 100 évig akár. Ahhoz, hogy ma, holnap holnapután, 10 év múlva vagy 20 év múlva haltok meg szívproblémában vagy lesztek munkaképtelenek, nem akarok semmit mondani. Annyit mondok csak és ezt prof. Arne Burkhardt is megmondta, sok mindent meg lehet javítani, de a szívet soha. Aki mást mond, az az első éves orvosi anyagból sem ért semmit.

Ha ezt nem érti az egészségügyi miniszteretek, hajítsátok ki! Ha ezt nem tudja, nem szabad, hogy egészségügyi miniszter legyen. Ha tudja és elhallgatja, akkor sem szabad, hogy egészségügyi miniszter legyen. Nem értitek emberek? Osztrákok, ne állítsátok falhoz a gyerekeiteket és ne mondjátok, hogy lőjj, hiszen ez csak egy vízipisztoly. Ez a pisztoly töltve van. Nem veszélyeztethetitek a gyerekeitek szívét. Ez egy bűncselekmény. És ezért a bűncselekményért a buddhizmusban.. én hiszek a karmában, … a rosszból rossz jön, a gonoszság “gyümölcsét” fogjátok learatni.. rosszat vetettetek el, rosszat is fogtok aratni. Ez az egyik dolog.

Persze, ha a felnőttek ezt akarják tenni és azt mondják, mindegy néhány év az életemből, most színházba akarok menni bla-bla-bla.. és ha az emberek a színházban azt mondják, csak akkor jöhettek, ha oltva vagytok és ti ezt hagyjátok, akkor annyit mondok, ti magatok vagytok hibásak. Annyira hibásak vagytok! És akkor kérem, hogy menjetek, oltassátok be magatokat, de a francba is, hagyjátok a gyerekeket!

Azt akarom még mondani, hogy a második érintett szerv a tüdő volt. A 17 vizsgált esetből 16 mutatott elváltozásokat különböző szervekben, de mind a 16-nál eltérés volt a szívben és ehhez jött még hozzá pluszban a tüdőelváltozás, a tüdő önpusztítása, aztán voltak elváltozások a májban is, a hasnyálmirigyban, a pajzsmirigyben, az agyban.

Emberek, eszeteknél vagytok? És ti, osztrák orvosok? Gondoljatok arra, milyen nagy orvosaitok, kutatóitok voltak, de amit most ti tesztek az kimondhatatlan… ezt nem tehetitek, nem tehetitek.”

Biró Éva – 2021.12.28.
Forrás: REPORT 24

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.