Dr. Margareta Griesz-Brisson – Életbe vágó információ

Életbe vágó információ. Az alábbi leírás engem is megdöbbentett, bár sok mindennel eddig is tisztában voltam.

Dr. Margareta Griesz-Brisson - Életbe vágó információ

Dr. Margareta Griesz-Brisson, PhD, Európa egyik vezető neurológus tanácsadója, a londoni Neurológiai Klinika orvosi igazgatója. Szakterülete a neurológia, a neuro-regeneráció, a neuroplasztika, a neurotoxikológia, a környezeti orvoslás és a fájdalomkezelés .
Emellett orvosi-jogi szakértőként dolgozik az Egyesült Királyságban, Norvégiában, Németországban, Svájcban és az Egyesült Államokban.
A maszkokkal kapcsolatban, annak az agyra gyakorolt hatásáról az alábbiakat mondja el:

Dr. Margareta Griesz-Brisson - Életbe vágó információ„A kilélegzett levegőnk újbóli belélegzése kétségkívül oxigénhiányt és visszaáramló szén-dioxidot okoz. Tudjuk, hogy az emberi agy nagyon érzékeny az oxigénhiányra.
Vannak idegsejtek például a hippokampuszban, amelyek nem lehetnek 3 percnél hosszabb ideig oxigén nélkül – mert azt már nem élik túl.
Az akut figyelmeztető tünetek: fejfájás, álmosság, szédülés, koncentrációs problémák, reakcióidő lelassulása – a kognitív rendszer reakciói.
Ha azonban már krónikus oxigénhiányban szenvedünk, ezek a tünetek mind megszűnnek, mert a szervezet hozzászokik. De a hatékonysága tovább romlik, és az agyban az oxigénellátás is tovább akadozik.”
Tudjuk, hogy a neurodegeneratív betegségek kialakulása évekig, évtizedekig tart. Aki ma elfelejti a telefonszámát, annál az agy hibás működése már 20 vagy 30 évvel ezelőtt elkezdődött.
A másik súlyos probléma az, hogy az agy idegsejtjei nem képesek regenerálódni. Tehát abban az esetben, ha leveszi az ember az arcmaszkot és ismét szabadon oxigénhez jut, az elveszett idegsejtek már nem fognak regenerálódni.
Ami elment, az eltűnt.
”Nem viselek álarcot, gondolkodáshoz szükségem van az agyamra.
Tiszta fejjel akarok lenni, amikor a pácienseimmel foglalkozom, és nem állok szén-dioxid által kiváltott hatás alatt.”
Az oxigénhiány mindenki agyára egyformán veszélyes. Minden embernek szabadon kell tehát döntést hoznia arról, hogy akar-e egy olyan maszkot viselni, amely abszolút hatástalan a vírusok elleni védekezésben.
Gyermekek és serdülők számára a maszkok használata abszolút tilos.
A gyermekek és serdülők rendkívül aktív és adaptív immunrendszerrel rendelkeznek, és állandó kölcsönhatásra van szükségük a Föld mikrobiomjával.
Az agyuk is hihetetlenül aktív, mivel annyi mindent meg kell tanulnia. A gyermek agya vagy a fiatalok agya szomjazik az oxigénre. Minél aktívabb metabolikusabban a szerv, annál több oxigénre van szüksége. Gyermekeknél és serdülőknél pedig minden szerv metabolikusan aktív.
A gyermek vagy a serdülő agyának oxigéntől való megfosztása, vagy bármilyen módon történő korlátozása nemcsak veszélyes az egészségre, hanem teljes mértékben bűncselekmény is.
Az oxigénhiány gátolja ugyanis az agy fejlődését, és az ennek következtében bekövetkezett károsodás NEM fordítható vissza.
A gyermek agya tanuló fázisban van, rengeteg oxigénre van szüksége a működéséhez. Ennek igazolásához nincs szükség klinikai vizsgálatra. Ez egyszerű, vitathatatlan fiziológia. A tudatosan és szándékosan kiváltott oxigénhiány szándékos egészségügyi károkozás, és orvosilag teljesen ellenjavallt.
Amikor tíz év múlva a demencia ugrásszerűen növekszik, és a fiatalabb generációk nem tudják elérni az eredetileg előttük álló lehetőségeket, akkor már nem segít, ha azt mondják, hogy “nem volt szükségünk a maszkokra”.
Tudom, mennyire káros az agyra az oxigénhiány, a kardiológusok tudják, mennyire káros a szívre, a tüdőgyógyászok tudják, mennyire káros a tüdőre.
Az oxigénhiány minden egyes szervet károsít.”

Eddig az idézet, a világ egyik vezető neurológusától.
Most pedig mindenki elkezdhet gondolkodni, vajon miért erőltetik életre – halálra, ezeket a kibaszott maszkokat…

Árvai Attila-író
2020-11-14

További források:
Interview mit Dr. Margareta Griesz-Brisson – Maskenpflicht (videó)
Dringender Appell von Dr. med. Margareta Griesz Brisson (videó)