MIÉRT NEM A HAGYOMÁNYOS TÍPUSÚ VÉDŐOLTÁS?

Miért nem HAGYOMÁNYOS TÍPUSÚ védőoltást fejlesztettek ki a koronavírus ellen?

MIÉRT NEM A HAGYOMÁNYOS TÍPUSÚ VÉDŐOLTÁS? | ClimeNews

Miért éppen a géntechnikai kvázi-”oltásokat” (mRNS, vírus-vektoros típusúakat)? Holott ez utóbbiak BONYOLULTAK, nagyrészt ISMERETLEN HATÁSÚAK, és túlnyomórészt ISMERETLEN MELLÉKHATÁSÚAK, KÖRÜLMÉNYESEN hatnak, ráadásul számos súlyos mellékhatásukat ismerjük is, ill. ezek kikövetkeztethetők.

Tehát nem legyöngített vagy elölt kórokozókkal végzik az oltást, hanem VÉDŐOLTÁS HELYETT GÉN-TECHNIKAI PROGRAMMAL: a saját sejtjeinkkel termeltetik a vírus egyes részeit, hogy így jócskán megbonyolítva a dolgot, az általunk termeltetett vírusrészekre történjék immunválasz.
Csak hát utólag kiderült, hogy a mi sejtjeinkkel termeltetett tüskefehérje az éppen, amivel a vírus betegít, pl. károsítja az erek belső falát. Ugyanakkor várható, hogy immunrendszerünk az átprogramozott vírus-rész-termelő sejtjeinkre is rátámad, nem beszélve az ADE-hatásról stb.

A válasz kirajzolódott. Az alábbiak miatt NEM a hagyományosra esett a választás. Ugyanakkor értelmiségünk 99%-ának csökkent értelmi képességére utal, hogy ez a nagyon kézenfekvő KÉRDÉS ESZÜKBE SE JUTOTT!

Elemzés2017-ből.

„MILYEN A PROFIT-HELYZET A MOSTANI FARMA-NYOMULÁS MÖGÖTT?

A gyógyszeripar tönkrement üzleti modellje
A lényeg: a gyógyszeripar jelenlegi üzleti modellje (ölj ezermilliárdokat (környezetvédelem helyett – a szerk.) újabb meg újabb gyógyszerek fejlesztésébe, aztán lobbizd ki, hogy senki más ne gyárthassa, így add több ezerszeres áron) 2017-re finanszírozhatatlanná vált.

CSAKHOGY! Maga a big pharma nyirta ki ennek az egyetlen lehetséges megoldását, pontosan azzal, hogy ún. “wide moat” iparágat csináltak a gyógyszergyártásból, vagyis megakadályozták (ismét lobbival) hogy a kisebb, olcsóbb, agilisebb cégek beléphessenek a piacra.

Az eredmény: 2020-ra az iparágban az innováció NEGATÍV HOZAMOT ért volna el.

És akkor jött a covid.

A covidra hagyományos oltási technológiával például a lübecki vagy a kínai oltás megoldást jelenthetett volna.
Csakhogy ezek nem levédhető eljárások; nem géntechnológia. Na ezért erőlteti az összes jelentős szereplő a géntechnológiát.

A gyógyszermaffia ÜZLETÉRŐL van szó. ÖLNI NEM AKAR, de ÜZLETET azt minden áron. De kínos a gentech “oltásaik” tömeges mellékhatása. Az oltatlanok a kontrollcsoport. Azért is erőltetik az oltatlanok oltását, hogy ne legyen kontrollcsoport, ami leleplez.

Pharma’s broken business model: An industry on the brink of terminal decline

Olvasd el a cikket, hátborzongató pontossággal, matematikai alapokon levezeti ezt – már 2017-ben.

Forrás: Endpoints News – Kelvin Stott | Összefoglalót írta: Karl B. Kiszely

U.i.: ÜZENET! A CIKKHEZ KAPCSOLÓDIK! Nicsak! BOLDOGTALANKŐI! Akkor még nem szóltak rá?

 

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.